Alla inlägg under januari 2020

Av Johnny Lestander - Lördag 18 jan 22:08

  Du kan lyssna här. Gör det lyssna och hör vad han har att förtälja.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 18 jan 22:01

  Du kan läsa artikeln från Aftonbladet här. Läs artikeln och tänk på det som står i artikeln och sedan kan du ju fundera på om du kan eller vill göra någonting åt det hela eller om du kanske tror att det bara är skrämselprogaganda och inget annat. Du som inte tror på det är ju välkommen hit upp och se hur det ser ut när det bara finns ett kompakt istäcke som bland annat gör det nästan omöjligt för renar att finna föda.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 18 jan 21:27

  Du kan läsa artikeln från Expressen här. Nu skall vi ju inte generalisera men vi kan väl konstatera att det hände i USA och att det var på en kristen friskola. Tydligen finns det då skolor over there som inte accepterar att man bakar en tårta i regnbågens färger. Tyder ju på en väldigt inskränkt syn där man regerar på vad människor äter eller vad man har på sig för kläder. Det är ju faktiskt en väldigt skrämmande attityd som förmedlas.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 18 jan 21:02

  Du kan läsa artikeln från Världen idag här. Intressant med Open Doors och insamlande av uppgifter om hur många kristna som förföljs för sin tros skull. Men jag tillhör ju den gruppen som omnämns i artikeln dvs att det vore ju intressant att få veta hur många av de med annan tro som förföljs eller det med politisk tillhörighet eller på grund av sexuell läggning. Nu skall man ju inte anklags Open Doors för att så inte sker eftersom deras inriktning ju är tydlig eftersom de enbart fokuserar på människor som förföljs på grund av sin kristna tro. Men det är ju självfallet rent åt helvetet att människor förföljs och till och med dödas för sin tro sin politiska inriktning eller sin sexuella läggning. Det handlar ju inte heller om att det är mest synd om kristna för det är ju lika synd om alla som förföljs för det handlar ju inte om att mäta och jämföra med andra. Istället måste ju målet vara att förhindra förföljelse oavsett tro, politisk intrikning eller sexuell läggning.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 18 jan 20:56

  Idag har det varit fördelsedagskalas för närvarande yngsta barnbarnet som fyllde 1 år idag. Hon är ett av 4 barnbarn och de är 1,2,3,och 4 år gamla och 4:an och 2:an är syskon samt 3:an och 1:an. Så därför har det inte blivit att skriva något tidigare idag. Dessutom har dete ramlat ner sådant där vitt från himlen inte i några direkta mängder med det blev ändock att skotta lite snö. Men nu blir det några inlägg innan försättning på Voyager dvs läsningen av boken och har hunnit 340 sidor av dryga 1000 sidor.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 17 jan 14:37

  Så har det varit idag och först gick tvättmaskinen sönder i natt vid centifugeringen gick någonting sönder och maskinen fylldes av gummirök. Sedan eldade vi ordentligt i täljstenskaminen som fick till följd att det var svårt att somna och först vid 2-tiden i natt somnade jag och hade ställt mobilen på väckning klockan 07.45 på grund av bilbesiktning 08.10 vilket gjorde att jag vaknade klockan 06.30 efter 4.5 timmars sömn. Besiktingen gick inte heller bra utan det var några småfel som innebär ombesiktning. Sedan fixa ny tvättmaskin som kommer ikväll samt sedan en del jobb att göra och nu blir det handling och sedan 2 kundbesök och sedan matlagning eftersom Mona jobbar sin tredje natt till kvällen. Så det känns faktiskt lite segt och trött men man skall inte klaga för det hjälper inte. Nu skall jag och handla.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 17 jan 12:16

  Intressant med en tidningen som vill ha betalat för att man skall läsa artiklar, ledare m.m dvs inget gratisläsande. Undrar om man funderat på om det är ett vettigt sätt att sprida sitt budskap. Man hittar ju ett antal artiklar och ledare som verkar intressanta men det blir ju inte så att man betalar för att läsa dem då får det hellre vara.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 17 jan 11:58

  Var och åt tidig lunch idag på folkhögskolan och tänker på att man inte alls har samma sociala umgänge längre jämfört med när man jobbade som mest. Samtidigt skulle man ju inte må så bra att jobba så mycket som man faktiskt gjorde tidigare det skall man ju faktiskt ha i åtanke. Men man kan ändock inte låta bli att känna sig lite offside trots att man fortfarande känner väldigt många människor. Däremot så har man ju då istället knutit kontakter på annat håll som man inte hade tidigare och jag tänker ju då på kyrkan. Man skall ju inte heller vara missnöjd att telefonen inte alls ringer lika ofta som tidigare och att man upplever sig inte vara lika mycket i centrum som tidigare för det är ju faktiskt en naturlig utveckling med stigande ålder.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se