Alla inlägg under januari 2020

Av Johnny Lestander - Lördag 25 jan 13:38

  Expressen. Stängt ner 18 städer med en befolkning om 56 miljoner människor. Sedan börjar konspriationsteorier att flöda på nätet bland annat om att viruset kommer från ett labb, eller att Kina döljer omfattning och att viruset är mycket farligare än vad man har trott. Nu börjar man att tala om att få fram ett vaccin men det tar cirka 3 månader och i så fall kanske man inte skall vara i sådan panik som vid svininfluensan där biverkningarna av vaccinet var mycket värre än själva svininfluensan. Sedan läste jag även en kommentar av en kvinna som tycker att Sverige inte gör något. Man kan ju undra vad skall man göra i ett land utan något registrerat fall. stänga skolor och utrusta alla med munskydd samt sätt vården i alarmberedskap när det här sker på andra sidan av jordklotet. Det kan nog bli att återkomma när det gäller coronaviruset och dess verkningar. Kan ju på ett sätt vara bra att utbrottet sker i ett land med en totalitär styrning som har någorlunda koll på sin befolkning jämfört med ett demokratiskt land.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 25 jan 01:33

  Aftonbladet. Om man tittar på rubriksättningen på nätbilagan av Aftonbladet så kan man läsa Dödsviruset har kommit till Europa men öppnar man artikeln då står det att Corona viruset har nätt Europa. För det är ju ett virus som alla andra virus och som inte bara dimper ner från himlen utan man måste blir smittad och det handgripligen. Vi kan ju ta ett annat virus nämligen Mässlings viruset som under 2019 dödade 6000 människor i Kongo men då talar man inte om något dödsvirus. Såg även en undersökning vilket ju brukar vara populärt när något sådant här inträffar att hur många som var rädda för att viruset skulle komma hit och det var nästan 60 procent av de som svaret som var rädda för det. Men varför har man överhuvudtaget en omröstning på det här sättet för det gör ju inte de som är rädda mindre rädda utan det triggar ju igång rädslan ännu mer så vad är syftet egentligen kan man ju fråga sig. Att man kan informera sig om viruset och hur eventuella symtom är det kan ju vara intressant men att försöka att skrämma skiten ur redan rädda människor fyller ju faktiskt ingen funktion. När sedan man intervjuar människor med kunskap om viruset så är de lugna i jämförelse med media som verkar enbart vara intresserade av att skrämma upp sina läsare.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 25 jan 00:25

  Expressen. Intressant läsning om man nu inte väljer att blunda. Men svensk sjukvård har ju länge varit under isen och det tar lång tid att återhämta sig. Vem skall vi då skylla på och svaret är ju enkelt nämligen våra politiker men även de som röstat fram dem. Ta bara det här med jobbskattebidragen som ju har gjort att vi har tagit skattemedel från det allmänna och stoppat det i byxfickor på vanligt folk och det som blivit lidande är ju vår välfärd som t.ex sjukvården. Så skulle det blir så finns det ju ingenting att klaga över eftersom vi själva har orsakat det hela. Dessutom finns det ingen sjukvård i världen oavsett land som klarar av en pandemi med en allvarlig sjukdom. Men nu har vi ingen pandemi utan ett utbrott av ett Corona virus och ingenting annat. Läste att 2016 hade vi 216 miljoner malariafall i världen och av dessa avlede 445000 människor. Så Corona virus utbrottet är ju bara ett utbrott och inget annat och dessutom så handlar det inte om luftburen smitta utan om droppsmitta vilket ju gör att det är mycket lättare att skydda sig emot. Däremot bör man nog kanske tänka sig för innan man reser till Kina.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 24 jan 16:12

  Aftonbladet debatt. Jag gillar Rossana Dinamarca men nu tycker jag ju att hon faktiskt snärjer in sig i sitt eget garn. Tycker hon att Vänsterpartiet skall tyst titta på medan socialdemokraterna bedriver högerpolitik tillsammans med sina kompanjoner C och L eller att istället kunna få loss pengar till välfärden eftersom kommuner och regioner blöder. Eller menar hon att vänsterpartiet aldrig någonsin kan rösta på förslag som SD röstar på eller vad menar hon egentligen ? Menar hon dessutom att om det konservativa blocket dvs. M och KD och SD får egen majoritet då är det vänsterpartiets fel eller vad fan menar hon egentligen ?


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 24 jan 14:11

  Aftonbladet. Intressant läsning och att man dessutom utesluter medlemmar som ifrågasätter. Dessutom finns det tydligen medlemmar som tappert försvarar KyrkAs ledning. Man skulle ju faktiskt kunna ställa sig frågan om vilken som KyrkAs ledning stödjer kan det vara Gud eller det mest troliga nämligen Mammon.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 24 jan 14:02

  Expressen. Läs och begrunda hennes krönkika, kommentarer är faktiskt överflödiga.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 24 jan 13:47

    Världen idag. Intressant läsning i form av en ledare i Världen idag och författad av Sara Andersson. Slutsatsen man kan dra av ledaren är ju att det skall vara nolltolerans mot aborter och att kvinnans uppgift här i världen är att föda barn och inget annat. Läste en annan artikel i Expressen som ju spinner vidare på det som Sara Andersson predikar nämligen att kvinnor skall gifta sig med sina våldtäktsmän, att män och kvinnor är ojämlika och att kvinnor skall helst föda minst tre barn. När man läser sådant här då vill man helst av allt kräkas eftersom jag kan till viss del förstå en inskränkt totalitär ledare för en muslimsk stat som predikar det han predikar men däremot en svensk kvinna som i princip predikar samma sak det är väldigt magstarkt.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 24 jan 13:34

  Gör precis som den kristna tidningen Dagen nämligen att endast de rättrogna har möjlighet att läsa vissa artiklar. Undrar verkligen om det är den rätta vägen till att sprida sitt budskap ?


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se