Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Måndag 22 feb 03:41

  När man läser den här artikeln så blir man ju förbannad på ren svenska och man undrar ju om man är läkrare kan man ju inte vara dum i huvudet men tydligen är en del läkare det. Du kan läsa den här.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 21 feb 13:52

  Du kan läsa artikeln här. För jävligt helt enkelt men något annat är ju inte att förvänta sig från den Sverigedemokratiska svansen som ju är att jämföra med nazismens SA under 1930-talet som hotade, hatade och förföljde meningsmotståndare vilket ju är precis det som den Sverigedemokratiska svansen håller på med. Sedan har ju Jimmie Åkesson faktiskt visat sin halt genom sitt uttalande om att ”Sverige behöver ett totalstopp, för all invandring som utgör en social, kulturell eller ekonomisk belastning.” vilket ju är rena godhetsknarket för svansen. Sedan har ju Jimmie Åkesson ogillat uttalandet att en gris förblir en gris oavsett hur mycket man än sminkar den vilket ju är en metafor. Men sedan brukar man ju kalla nassar för grisar.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 20 feb 21:51

  Den debattartikel från Dagen är väl värd att läsas.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 20 feb 21:46

  Du kan läsa debattartikeln i Expressen här. Läste Ebba Busch och Andreas Carlssons debattinlägg om att vi har haft 800 religiösa hatbrott mot kristna på platser i Sverige. För det första har vi ju ingen aning om det handlar om att man hatar kristna för att man t.ex välter omkull gravstenar däremot kan jag tycka att det är respektlös men att säga att det beror på hat mot kristna är ju att ta i. Dessutom vem är det då som hatar kristna så mycket om vi nu spinner vidare är det någon grupp av människor som vi skall peka finger åt. Självfallet så blir ju tanken att det är människor som är muslimer som skulle kunna göra något sådant men har vi några belägg för det ? Sedan talar de om det moraliska förfallet när det gäller vältning av gravstenar eller att försöka att fjutta eld på kyrkor. Men är inte antisemitism också en del av det moraliska förfallet i så fall. Eller är inte Sverigedemokraterna som ju dessa representanter för Kristdemokraterna så gärna vill samarbeta med ock en del av det moraliska förfallet Jag tänker då på Jimmie Åkessons uttalande om ”all invandring som utgör en social, kulturell eller ekonomisk belastning”. Det om något är väl en del av det moraliska förfallet i detta land. Nej det här är ju ett populistiskt utspel för att dölja sin egna tillkortakommande och/eller försöka vinna nya väljare.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 20 feb 00:38

  Har en fru som jobbar inom hemtjänsten och då nattpatrullen som undersköterska och nu har de fått sin andra spruta och biverkningarna lät inte vänta på sig och det var ungefär samma för flera sjukdomskänsla, lätt feber, våldsam huvudvärk och jätteont i kroppen. Men hon tog den i onsdags och i kväll är hon mycket bättre och biverkningar har tonat bort så även om man nu får sådana så är det ju inget som gör att man skall avstå från vaccinering. Har en dotter som hade covid-19 i oktober men långtidseffekterna nåller i sig främst trötthet och att hon inte orkar att exempelvis motionera som tidigare utan måste ta paus eftersom hon får blodsmak i munnen och hög puls och en av hennes kompisar som är en van löpare och brukar spinga en halv mil om dagen orkar nu bara springa 100 meter så är hon helt slut med blodsmak i munnen. Så covid är inte att leka med så följ restriktionerna och ta ditt vaccin när det är din tur men det här kan hålla på länge. Enligt John Hopins har vi dryga 110 miljoner smittade och dryga 2,5 miljoner döda och det siffrorna stämmer förmodligen inte alls eftersom redovisningen är felaktigt på grund av undanhällande eller felaktigt underlag.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 20 feb 00:27

  Regeringen skall se över när vi kan börja att mötas i kyrkan igen och du kan läsa artikeln i Kyrkans tidning här. Men vi kan nog konstatera att det nog är lång väg till en normalitet eftersom smittan skenar och muterar och vaccinering går långsamt så det blir nog att ge sig till tåls även om det känns för jävligt på ren svenska. Hörde nu att smittan skenar i Luleå och det finns klusterutbrott i Piteå och till och med jag som har varit rabiat motståndare till mask har börjat att använda sådan när jag träffar äldre människor som idag när det var andra gången. I veckan var jag till Piteå men det blev en kort tur eftersom jag hade tänkt att besöka gamla kollegor, handla och äta lunch ute för första gången sedan november men efter att ha läst smittskyddsläkarens avrådan på grund av att den engelska mutationen finns i Piteå så avstod jag att göra dessa saker vilket ju är tråkigt men man vill ju inte smitta ner andra eller själv bli smittad eftersom vaccineringen inte är så långt borta.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 20 feb 00:12

  Piteå-tidningen har en artikel om Tomas Ekström som är smärtläkare och jag har faktiskt gått hos honom för ett antal år sedan för att få hjälp mot smärtan i axlar och armar eftersom jag hade försökt med allt mellan himmel och jord som sjukgymnastik, varmvattenbassäng, akupunktur med flera men ingenting hjälpte. Det var då jag fick tips om Tomas Ekström och gjorde ett antal besök hos honom men någon skillnad märkte jag ej utan efter ett tag blev det tack och adjö till Tomas.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 19 feb 23:55

  Det är väl inte så många partier som kan komma på något så korkat som Sverigedemokraterna i Trelleborg men det har ju stöd av moderaterna och det är ju inte så konstigt alls för det är ju inte så stor skillnad mellan dessa partier. Du kan läsa artikeln från dagen här och ta del i stolligheterna.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se