Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Måndag 7 aug 20:28

    http://www.dn.se/sport/johan-esk-respektlost-sa-bolt-jag-tappade-respekt-for-honom/. Tappade respekten för Usain Bolt för att han inte sa det han ville höra vilket ju är intressant. Man kan ju så smått undra vem Johan Esk anser sig att vara. För mig är han ju en journalist och ingenting annat och går ej att jämföra med Usain Bolt trots att han tog parti för Justin Gatlin.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Måndag 7 aug 16:59

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/gqM0L/utredning-mot-anders-borg-fortsatter--lamnar-annu-ett-uppdrag. Var väl inte direkt oväntat med tanke på utvecklingen. Om Anders nu hade sopat det här under mattan från början då hade han ju förmodligen haft kvar sina uppdrag. Sedan tror jag inte en sekund på att han egentligen har sagt upp sina uppdrag frivilligt utan han har blivit beordrad att göra det. Men med en obefintlig krishantering då får det sådana här konsekvenser.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Söndag 6 aug 20:20

    http://www.dn.se/nyheter/politik/karin-eriksson-borg-skadar-kinberg-batra/. Sossarna gnuggar säkert händerna medan Anders Borg håller på med klassisk härskarteknik mot den kvinnliga partiordförande inom moderaterna. Det innebär ju en avledning från IT-härvan och vi kan väl konstatera att Anders Borg är urusel på krishantering.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 6 aug 20:09

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/XVmbn/pr-experten-anders-borg-har-handlat-i-panik. Dålig krishantering men han har väl kanske haft dåliga rådgivare eller inga alls. När man nu ser alla dessa kommentarer som tar Anders Borg i försvar och säger att det förmodligen inte har har hänt utan det är bara rykten för att svärta ner Anders Borg. Då kan man ju undra hur det skulle ha låtit om någon sosse hade gjort eller kanske inte gjort det som Anders Borg kanske eller kanske inte har gjort. Tänk er om det vore Stefan Löfven som hade varit ute i blåsväder undrar hur många av de som tagit Anders Borg i försvar skulle ha tagit Stefan Löfven i försvar. Svaret är väl förmodligen ingen. Sedan kan man ju ställa sig frågan hur vanligt det är bland alliansväljare att man på fester springer omkring och viftar med kuken eller vill jämföra kukstorlekar eller tar andra män i skrevet eller kallar kvinnor för slampor och horor. Man brukar ju säga ingen rök utan eld och med tanke på den ytterst dåliga krishanteringen från Anders Borgs sida tror jag att det faktiskt har hänt.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 6 aug 11:14

  http://www.dn.se/kultur-noje/leonidas-aretakis-stodet-for-anders-borg-blottar-ett-hyckleri/. Att Anders Borg har trampat i klaveret kan vi ju konstatera. Detta har tydligen givit i resultat att han har hoppat av sina uppdrag i Kinnevik eftersom Christina Stenberg kanske inte direkt uppskattar ryktesspridningen. Enligt uppgifterna som cirkulerar så har Anders Borg visat sitt könsorgan, tagit andra män i skrevet, kallat kvinnor för slampor och horor. Om det faktiskt är så kanske vi aldrig får veta det beror ju på om någon träder fram och säger hur det var. Dessutom har Anders Borg fått stort stöd på sin Facebooksida och av kommentarerna framgår att det inte är så ovanligt att detta sker i de kretsar som Anders Borg vistas i. I yngre år var jag själv ganska så het på flaskan och det var mycket festande, men jag har aldrig varit med om att någon viftat med könsorganet, eller tagit andra män i skrevet eller kallat tjejer för slampor och horor. Dessutom så får man ju ständigt från högerpopulistiskt håll höra att våldtäkter och sexuella övergrepp enbart begås av män med utländsk härkomst. Men när man nu hör detta om Anders Borg så kan det ju vara så att det inte är speciellt ovanligt bland män utan utländsk härkomst.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 6 aug 11:06

  http://www.dn.se/ekonomi/anders-borg-lamnar-kinnevik-efter-rykten/. Är det verkligen så att Anders Borg lämnar Kinnevik av omsorg om Kinnevik eller kan styrelsen med Christina Stenbeck haft det som förevänding för att göra sig av med Anders Borg eftersom valberedning föregående år tydligen varit tveksam om att nominera Anders Borg. Anders Borgs klavertramp kan ju vara nästan gudasänt från himlen. Men det vet vi ju inte och kommer förmodligen aldrig få veta, det enda vi vet är ju att Anders Borg inte längre sitter i styrelsen i Kinnevik.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 6 aug 10:57

    http://www.dn.se/nyheter/sverige/borg-till-motangrepp-pa-kinberg-batra-djupt-besviken/. Man kan ju undra vilka politiska poänger som Anders Borg anser att Anna Kinberg-Batra anser sig vinna på att säga det hon ju skall säga. Det är inte ok att gå omkring och vifta med kuken eller ta andra män i skrevet eller kalla kvinnor för horor. Det kanske Anders Borg anser och att det är kutym bland hans gelikar men jag är övertygad att så gör inte "vanligt" folk. Därför gör hon ju helt rätt oavsett att det är Anders Borg det handlar om, har han trampat i klaveret då får han ju faktiskt ta ansvar för sitt klavertramp.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 6 aug 02:56

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dVWxA/anders-borg-slar-tillbaka-mot-anna-kinberg-batra. Anders Borg gillar inte att Anna Kinberg-Batra och hennes uttalande eftersom det ju tydligen numera bygger på hörsägen. Tydligen så drog han inte längre fram kuken och ville jämföra kukstorlekar eller klämde på andra män mellan benen eller kallade kvinnor för horor. Man får ju en känsla av att Anders Borg om inte slåss för sitt liv så åtminstone för sin status eftersom han har gjort sig omöjlig i Kinnevik. Risken är ju att hans beteende ju inte direkt uppskattas inom näringslivet även om det verkar uppskattas inom moderaterna men det är ju inte så märkligt med tanke på dess alkoholkultur. Så jag tycker att Anna Kinberg-Batra har gjort helt rätt för en gångs skull eftersom hon ju själv är kvinna och om Anders Borg kallar kvinnor för horor så angriper han ju indirekt Anna-Kinberg Batra. Dessutom är det ju intressant att se vad han dessutom försöker sig på nämligen att använda sig av vanlig hederlig härskarteknik men jag är inte så säker på att det går hem i stugorna.


Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se