Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Söndag 11 feb 21:46

  http://www.dagen.se/debatt/agneta-eliasson-den-kristna-profilen-i-kd-maste-starkas-1.1098092. Nu gör det ju i sig ingenting om det går åt skogen med KD. Men jag tror ärligt talat att Lars Adaktusson inte skulle locka fler väljare än Ebba Busch Thor. Nu röstar jag ju inte på KD men om jag skulle vara tvungen att rösta på partiet och hade valet mellan att rösta på Ebba Busch Thor eller Lars Adaktusson som ledare för partiet så skulle jag välja Ebba Busch Thor alla dagar i veckan. Lars Adaktusson är ju stöpt i ungefär samma träbocks format som Ulf Kristersson och jag är övertygad om att KD skulle förlora ännu mer på en sådan ledare. Dessutom är det ju så att Ebba Busch Thor är vald till partiledare och inte Lars Adaktusson.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 10 feb 20:57

  http://www.dagen.se/dokument/ar-du-redo-om-krisen-kommer-1.1099350 Intressant läsning samtidigt så leder det ju till eftertanke. Vad som jag ibland frapperas av bland kristna är talet om att be och förlita sig på gud i första hand och inte förlita sig på att lösa problem gemensamt. Gud har ju givit människan en fri vilja och ett uppdrag att ta hand om skapelsen. Innebär det verkligen att direkt som vi stöter på problem då skall vi kuta till honom och be om hjälp. Snälla gud kom och hjälp oss vi klarar inte av att lösa de problem som vi själv har skapat. Är det verkligen det gud vill att vi skall göra ? Eller vill han istället att vi tar oss i kragen och försöka att lösa de problem som vi själv har skapat som överbefolkning, resursbrist och miljöproblem. Nej istället skall vi kasta oss ner på våra bara knän och be om hjälp. Snälla gud vi har gjort fel kan du hjälpa oss att starta om från 0 ge oss en chans till. Men gud har ju givit oss chansen och en fri vilja och varför skall han ta hand om det elände som vi själva har skapat ? Men då kanske några kastar sig på knäna och ber snälla gud rädda mig för jag behöver räddas att sedan min kompis eller min granne går under det gör ingenting huvudsaken att du räddar mig. Men är det inte just så eskatologerna tänker huvudsaken att du rädda mig eftersom just jag är rättfärdig men skit i de andra. 


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 10 feb 20:53

  Kylan har försvunnit för näravarande och enligt SMHI skall det vara bra temperaturer fram till den 19 februari för det är så längt en 10 dagars prognos sträcker sig. Efter det är det ju bara 9 dagar kvar av februari så vi får verkligen hoppas att det håller i sig för nu vill jag verkligen ha vår.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 9 feb 21:19

  I natt börjar tävlingarna på riktigt men jag kommer förmodligen inte att ägna speciellt många minuter åt vinter os eftersom det inte är intressant ur mitt perspektiv utan det blir att kolla på fotboll och handboll i stället. Däremot har jag en känsla att det finns många som kommer sitta och titta framför TV:n fram till den 25 februari.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 9 feb 14:09

  http://www.varldenidag.se/nyheter/allt-fler-valjer-att-abortera-foster-med-downs-syndrom/reprbh!P88DysswYNwTPEoLYly14Q/. Självfallet är det ju upp till föräldrarna och främst då mamman att besluta om abort bland annat på grund av att man misstänker att barnet har en kromosomavvikelse. Upp till 18 veckan kan ju kvinnan själv bestämma om hon vill eller inte och med gällande lagstiftning så är det ju hennes val och inte vårt val eller samhällets val utan hennes val. Sedan kan man ju ha moraliska/religiösa aspekter mot att man aborterar foster med misstänkt kromosomförändring eller aborträtten överhuvudtaget.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 8 feb 20:45

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/2180yx/jimmie-akesson-pudlar-jag-var-otydlig-i-burkafragan. Jimmie Åkesson som ju bilden föreställer har ju gjort en pudel eftersom han trampade i klaveret när han plötsligt inte längre var för ett generellt burkaförbud. Men efter en massa skäll från partikamrater så är han tillbaka på spåret igen och för ett generellt burkaförbud i Sverige. Nån jävla ordning måste det väl ändock vara i ett parti.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 8 feb 12:39

  Nu har det gått 7 veckor sedan midvintersolståndet och det är den 8 februari idag och årets kortaste månad är här och om 3 veckor prick är det den 1 mars. Dagen har förlängts med 8+24+36+43+46+48 samt 49 minuter vilket totalt gör 254 minuter dvs 4 timmar och 14 minuter och nästa torsdag har det blivit 5 timmar ljusare.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 8 feb 12:26

  Har haft till och från besvär med yrsel vilket ju kan dels vara nackutlöst dvs att man har svårt att hålla balansen och kan ta något snedsteg. Sedan har vi lägesyrsel som också kallas för kristallsjuka vilket gör att vid vissa lägen beroende på hur du håller huvudet kan drabbas av yrsel vilket bilden väl illustrerar men den brukar vara horisontell och inte vertikal som på bilden precis som om du åker karusell. Speciellt om du ligger ner och vrider på huvudet i sängen eller börjer dig framåt och skall plocka ur tvättmaskinen. Det är dessutom ett problem som kommer och går och långa perioder så har jag inga problem alls men just nu är det väldigt besvärligt. Dessutom är värken från bröstryggen värre än vanligt och den tar sig ut i armar och händer och det är lätt att händerna domnar av. Jag har ju haft dessa problem väldigt länge men det blir inte bättre med åren och att sova utan att ta värkmedicin går knappast idag även om jag faktiskt klarade mig i natt. Men nu skall jag inte klaga eftersom det här är ju något man faktiskt måste leva med.


Johnny


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se