Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Torsdag 18 feb 23:26

  Intressant ledare av Frida Park som du kan läsa här. Frida Park räknar upp saker som enligt henne är nödvändigt för att vara kristen. Trygghet med familjer dvs mor och far men självfallet går det ju lika bra med far och far eller mor och mor. Valfrihet i barnomsorgen kan jag ju inte argumentera emot eftersom vi aldrig har haft våra 5 barn i barnomsorgen. Jag tycker ju precis tvärt om när det gäller Frida att vi inte skall ha några konfessionella friskolor eller friskolor överhuvudtaget. Sedana att vi skall värna om det gamla och om sjukvården och att vi skall öka biståndet. Sedan håller jag ju inte med om att kristna är förföljda i Sverige och att vi inte behöver utreda om kristofobi förekommer i Sverige. Dessutom är jag ju för dödshjälp och jag vill ju inte att Sverige skall erkänna Jerusalem som Israels huvudstad. Sedan tycker jag ju inte att man skall aborera foster bara för att de förmodligen har Downs syndrom men att aborträtten trots allt är förbihållen kvinnan. Så jag och Frida är nog inte riktigt på samma våglängd och ändock så betraktar vi oss båda som kristna.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 17 feb 17:00

  Träffade en familj och samtalet kom in på det här med vaccin och det skulle de absolut inte ta men däremot så tog de kolloidalt silver som en del tror skall skydda mot både cancer som ebola men det finns som inte riktigt några belägg för det. Däremot vet man att kolloidalt silver är bra som vattenreningsprodukt. Men vad skall man säga eftersom valet ju är fritt mellan att antingen ta vaccin eller låta bli och istället ta något annat. Däremot tror ju inte jag att det är speciellt bra ur hälsosynpunkt att ta kolloidalt silver.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 17 feb 16:51

  Idag har jag faktiskt använt munskydd för första gången och då på grund av hänsyn till andra. Var nämligen och hälsade på en kvinna som är något äldre än mig som jag brukar hjälpa och hon har en dotter med mycket svår epilepsi och det var främst med tanke på henne som jag använde mig av munskydd. Gick faktiskt bättre än vad jag trodde även om det blir varmt innanför.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 17 feb 16:42

    Har ju varit kallt ett ganska så långt tag och i natt som gick var det 30 grader och det blir säkert något liknande natten som kommer men det kommer att mulna på och istället för kyla blir det då snö och enligt prognoserna så kommer det att från fredag till nästa torsdag kommer det att snöa närmare en halv meter snö om nu prognoserna håller. Så antingen kyla eller så snö för så har vintern från januari varit.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 17 feb 01:10

  Det blev ingen bloggning i går som det var tänkt och inte nu heller om man nu inte kan kalla detta för bloggning. Annars finns det som vanligt en del upplägg men vi får väl se vart de hamnar. Inget erbjudande ännu om vaccin för det var ju i februari som vi skulle få erbjudande via brev i brevlådan och sedan skulle man få boka tid själv. Sedan har vi fått fler smittade igen i kommunen det har som varit lungt några veckor men förra veckan for det iväg igen så det är bara att ta det lungt. Nu skall jag gå och sätta mig framför dumburken ett tag.


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 16 feb 01:20

  Piteå-tidningen.

Läste insändaren från Liberalerna om att det vore dags att skrota den ”nya” politiska organisationen. Men skulle vi verkligen undvika ”affärer” i framtiden om vi gick tillbaka till det gamla systemet med nämnder och styrelser. Skulle maktfördelningen förändras alls eftersom tillsättningen till dessa nämnder och styrelser ju då skulle ske proportionerligt efter valresultatet. Dessutom skulle ju mot förmodan många sitta i flera nämnder och styrelser eftersom fritidspolitiker ju inte växer på trän. Dessutom skulle vi ju få en kostsammare politisk organisation än idag och skulle verkligen kommuninnevånarna få en större insyn än idag ? Det kan väl inte vara så att liberalerna egentligen strävar efter större makt och inflytande än idag inom Älvsbyns kommun.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 15 feb 11:15

  Nu har det gått 8 veckor efter vintersolståndet och nu har det blivit 5 timmar och 21 minuter ljusare vilket är 50 minuter sedan förra måndagen.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 12 feb 22:24

  Du kan läsa debattartikel från Dagen här. Jag håller ju med artikelförfattaren i sin syn på Lars Adaktussons brist på klarsyn för det är ju något Lars Adaktusson alltid har lidit brist på.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se