Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Lördag 23 sept 21:54

  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/09/21/nibiru-nonsense-planet-x-armageddon-nasa-fake-news-theories/ Innan detta dygn har gott till ända så kommer jorden att gå under och med tanke på att det är tidig eftermiddag i delar av USA så finns det ännu tid till det. Det är den kristne numerologen och stjärnskådarna David Meade som påstår det. Sedan om han har sant återstår ju att se men sannolikheten är inte speciellt stor eller rättare sagt obefintlig. Men det är ju inte första gången som jorden har gått under och förmodigen inte den sista heller men ändock kommer den att fortsätta att snurra på.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 23 sept 21:39

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/sa-vill-myndigheterna-satta-stopp-for-svartjobb-pa-byggplatser/. Har jobbat med redovisning ochr revison i snart 35 år och då bland annat med kunder inom byggbranschen och trots införandet av byggtjänster och elektroniska liggare så förekommer det mycket fuskande. Speciellt på små arbetsplatser som är svårare att kontrollera. Men så har det ju alltid varit och så kommer det alltid att förbli att vilka kontrollsystem man än försöker att införa så kommer man altlid att försöka ta sig förbi dem för så fungerar många människor.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Fredag 22 sept 23:40

  http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/who-behovet-av-ny-antibiotika-ar-akut/. Utveckclingen kommer nog inte att gå speciellt fort i framtiden heller oavsett vad WHO säger utan det är först när du börjar få pandemier när människor dör som flugor som utvecklingen kan ta spång. Läkemedelsföretagen är ju inte intresserade eftersom det kostar stora pengar att utveckla nya mediciner och det ger inte speciellt mycket tillbaka dvs att profiten är för låg så därför kommer inte speciellt mycket att hände om vi inte får en ordentlig pandemi med miljontals döda.


JohnnyAv Johnny Lestander - Fredag 22 sept 18:20

  http://www.dagen.se/ja-till-livet-byter-namn-till-manniskovarde-1.1030038 Intressant med en organisation som vill ta sig rätten att döma människor som begår handlingar som de inte gillar. Jag förmodar att det är gud fader själv som har givit dem rätten att döma. Detta trots att gud enligt bibeln har givit människan en egen fri vilja att bruka efter bästa förstånd men inte rätten att döma. Men tyvärr finns det kristna människor som säger sig ha den rätten och dessutom kan påstå att gud faktiskt givit dem rätten att döma. Frågan blir ju då om grundvalen som man använder sig av rätt för tänk om den skulle råka vara fel. Vad tycker gud i så fall om människor som självförvållat tagit sig den rätten.

 

Johnny

 
Av Johnny Lestander - Fredag 22 sept 09:20

  http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/semestern-var-en-bluff-har-tvingas-hon-gifta-sig/Finns ju inte så mycket att säga eftersom det här är ett problem som kommer att försvinna när delar av den äldre invandrargenerationen försvinner genom naturligt bortfall om ens då.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 22 sept 08:46

  http://www.dagen.se/debatt/polisens-razzia-mot-familjelagret-i-skarp-konflikt-till-kyrkans-arbete-1.1029335 3:e Mosebok 19:33 är ju tillämplig i detta fall om man ser ur kyrkans synpunkt vilket då krockar med samhällets lagar. Självfallet måste samhällets lagar och regler gå i första hand annars får vi en ohanterlig situation.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 21 sept 23:35

  Har läst vad Stig har skivit och det blev faktiskt inget annat än ett vanligt blogginlägg och jag hade faktiskt förväntat mig något helt annat nämligen en fyllig kommentar över varför valet gick som det gick. Men icke sa nicke det bidde inte ens en tumvante jämfört med vad jag hade förväntat mig. Men nu skriver ju inte Stig blogginlägg för att det skall passa mig utan det handlar om hans reflektioner och det kan man ju inte säga så mycket om. Men ibland så stämmer inte ens förväntningar in med vad som verkligen händer.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 21 sept 23:07

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/XKVRn/ulf-kristersson-foreslas-bli-ny-m-ledare. Träbocken till trädgårdsmästare skall bli partiledare inom moderaterna. Träbocken som betalar svart städhjälp och som tillskansar sig lukrativa lägenheter. Men det finns inge speciellt många andra alternativ för moderaterna. Får väl se om moderaterna får en sjuds framåt.


JohnnyPresentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se