Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Torsdag 3 maj 12:11

  http://www.varldenidag.se/ledare/stefan-lofven-gick-till-attack-mot-frireligiosa/reprdy!OoIoHlsdT30KAu@wIxholg/. Man kan ju undra över vad Lukas Berggren är så upprörd över eftersom det inte är speciellt ovanligt att frireligiösa tillber både Gud och Mammon samtidigt eftersom man ju gärna röstar på ett alliansparti.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Torsdag 3 maj 11:51

  http://www.dagen.se/nyheter/riksdagen-rostade-for-gardsforsaljning-av-alkohol-1.1138762. Inget oväntat beslut utan precis det man hade förväntat sig. Men kan vi inte sänka åldern för inköp av alkohol till 15 år så att vi når fler grupper och så kan vi ta bort alkoholskatten för att göra dryckerna billigare. Slutligen kan vi slopa monopolet och tillåta försäljning i vanliga livsmedelsaffärer så att tillgängligheten ökar. Sedan vad vi skall göra med de ökande alkoholskadorna det återstår ju att se eftersom i alliansen värld så finns det ju inga sjuka det är ju bara på låtsas.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Onsdag 2 maj 11:36

  http://www.varldenidag.se/ledare/media-och-kristen-tro/reprdd!xIRVME@2BLeqHvSWJ6k6uQ/ Nog tycker jag att världen idag är ett bra exempel på "kristen" media eftersom där får man ju tillgodosett sitt behov av när man skriver ett sanningens ord om aborter, svordomar, transsexuell, homosexuella, muslimer speciellt om de ropar. Sedan om det är speciellt nyanserat det är ju upp till var och en att bedöma. Däremot så tycker att Dagen är något mer nyanserade än världen idag eftersom de inte ser allting i svart eller vitt.


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 1 maj 23:50

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/Eog6na/det-ar-patienterna-som-drabbas-av-er-politik-sLäste att Ulf Kristersson vill att vi skall minska bidragsberoendet och som alla känner till förhoppningsvis så är han chef för de moderater som har skrivit debattartikeln. Genom att minska bidragskostnaderna så säger Ulf Kristersson att man därigenom kan spara 28 miljarder som man kan använda inom bland annat vården. Men jag har ett mycket bättre sparförslag som gäller de jobbskattebidrag som ju moderaterna har varit med om att införa. Dessa kan vi ju minska på och om vi tar bort dem och återgår till den gamla hederliga beskattningen som gällde före 2006 så skulle vi spara drygt 120 miljarder per år på bidrag och det är väl något som moderaterna borde gilla.


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 1 maj 21:37

  https://www.dn.se/nyheter/politik/ewa-stenberg-tillbaka-till-50-talet-med-lofvens-vision/ Någonting som förundrar mig är ju att sossarna går omkring och viftar med röda fanor och sjunger internationalen och dessutom är de tvungna att ha med sig sånghäfte eftersom ingen nu levande sosse kan den utantill. Dessutom hur kan ett parti som är så långt ifrån sina rötter göra det ? För det är ju faktiskt värre än att svära i kyrkan. Förmodligen så roterar grundarna som t.ex August Palm i sin grav när han ser och hör eländet. Dessutom så kommer ju nu ett batteri med vallöften som handlar om det starka samhället och att man i princip har anammat SD:s retorik när det gäller invandringen och orsaken är ju enkel man vill behålla den politiska makten. För det enda som hägrar för sosseriet är ju den politiska makten och för det är man villig att sälja sin politiska själ till i princip vem som helst. Jag har länge avskytt sosseriet och vi kan väl säga att den avskyn växer dag för dag.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 1 maj 12:08

  Tänker på första maj och de tåg som man deltog i när man var yngre men det är länge sedan eftersom "arbetarrörelsen" knappt finns längre åtminstone inte i socialdemokratisk tappning. Socialdemokraterna är ju inte ett arbetarparti längre utan är ett borgerligt parlti så det är ju löjligt när de viftar med sina röda fanor och skall sjunga internationalen och arbetets söner eftersom nästan ingen numera kan texten utantill vilket ju var vanligt. Dessutom så roterar säker en som August Palm i sin grav när han ser och hör eländet.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 30 april 16:25

  http://www.dagen.se/nyheter/pastor-merzek-botros-ge-konvertiter-treariga-uppehallstillstand-1.1137200.  Intressanta tankar han framför men det finns ju säkert en och annan som inte gillar invandringen som säkert drar öronen åt sig. Resonemanget blad dessa skulle ju då lyda ungefär så här att då kommer alla som kommer hit som är muslimer säga att nu har jag konverterat till kristendomen och då får jag stanna i tre år.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se