Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Söndag 6 aug 02:40

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VV7OV/dominika-peczynski-ryter-ifran-han-har-en-sund-kvinnosyn. Att Dominika Peczynski försvarar sin sambo Anders Borg kan man ju ha förståelse för. Sedan så har ju en polisanmälan skett eftersom tydligen så har Anders visat kuken och dessutom kallat kvinnor för bland annat horor. Sedan påstår man att Anders Borg har en sund kvinnosyn men i min värld är ju det inte en sund kvinnosyn att kalla kvinnor för horor. Men det är kanske så att i Dominika Peczynskis och Anders Borgs värld är det legat att göra så. Dessutom om man läser en del av kommentarerna på Anders Borgs facebooksida så framgår det att det är kutym att göra så i fyllan och villan. När jag var ung en gång för länge sedan så festade jag väldigt mycket eftersom jag kommer från en s.k suparsläkt. Men där drog vi inte fram kuken och vi killar klämde inte varandra mellan benen eller kallade tjejerna för horor. Det man främst kan läsa mellan raderna att det är så jävla synd om Anders Borg. Men det är ju faktiskt så att man måste ta ansvar för det man gör och man kan inte skylla på spriten.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Söndag 6 aug 02:27

  http://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/1LaMB/bolts-ilska-i-natt-ar-respektlost.  Justin Gatlin har varit avstängd två gånger för doping men har fått fortsätta att tävla men sedan 2010 har än ej blivit avslöjad med att vara dopad. Vad man ju i första hand då skall angripa är ju faktiskt regelverket som tillåter Justin Gatlin att tävla. Eftersom man inte har kunnat avslöja honom för doping en tredje gång och han är tillåten att tävla så är han ju faktiskt en värdig vinnare eftersom han ju faktiskt sprang snabbast i finalen. Sedan håller nog inte riktigt alla med mig men det får man ju leva med precis som Justin Gatlin får leva med att man buar åt honom men det tar ändock inte bort faktum att han faktiskt vann om nu inte skulle råka bli avslöjad en tredje gång för doping. Sedan är det ju inte säkert att om man införde exempelvis livstids avstängning för doping så skulle det innebära att dopingen försvann eftersom fördelen med doping (ekonomiskt utfall för den aktive) kan vara mer lockande än risken för att avslöjas.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 5 aug 03:05

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VV7nJ/varmeboljan-lucifer-plagar-sodra-europa. Självfallet är den ju självförvållad det är ju så vi människor gör när vi leker med klimatet. Dessutom är ju detta bara början det kommer ju att bli mycket värre när medeltemperaturen i världen stiger ännu mera. Dessutom är ju vi människor alldeles för korkade för att göra någonting åt saken.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 5 aug 02:54

    En inte riktigt korrekt bild av de 4:as gäng eftersom två är utbytta men det är helt tyst om den forne finansministerns kukvisning. Anna Kinberg-Batra har ju annars varit väldigt duktig på att försöka hänga ut regeringen och allt som de har gjort respektive inte gjort. Men nu när en av hennes partimedlemmar under förutsättning att han fortfarande är medlem visar kuken i offentligheten då är hon helt tyst man kan ju så smått undra varför. Om någon gammal sosseminister skulle ha visat kuken eller fittan då skulle det säkert har blivit ett jävla liv från alliansens sida men som sagt var nu är det helt tyst. Förmodligen försöker man tiga ihjäl att Anders faktsikt visade kuken i offentliga sammanhang och hoppas att det hela blåser över.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 4 aug 21:16

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/eVno4/sd-riksdagsman-jamfor-borgs-tafsande-med-pride. Robert Stenkvist Sverigedemokrat anser att på pride så visar alla män sina kukar och alla kvinnor sina fittor och sedan så jämför de varandras. Dessutom så tar man varandra i skrevet och dessutom så kalla man varandra för exempelvis horor och slampor precis som Anders Borg gjorde. Vi kan väl då konstatera att den finns korkskallar och dårfinkar och sedan har vi Sverigedemokrater som Robert Stenkvist som går steget längre. Dessutom för korkad för att förstå vad han faktiskt påstår.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 4 aug 21:02

      http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/2WOgq/elisabeth-massi-fritz-anders-borg-borde-kontakta-polisen. Har varit ute och paddlat idag med barn och barnbarn och nyss kommit hem och har spelat in både championshipmatchen och friidrotten. Kom att tänka på vad Anders Borg gjorde och att om en man i hans ställning gör något sådant då är det ursäktligt beetende vilket jag ju inte anser. Men tänk om Stefan Löfven skulle ha varit lika omdömeslös och visat kuken på en fest och velat jämföra kukstorlekar och tagit män på festen i skrevet samt kallat kvinnor på festen för slampor och horor vad tror du skulle ha hänt då ????????????? Riksdagen skulle ha kallats in omgående, misstroendeförklaring skulle ha väckts och gått igenom om nu inte Stefan Löfven inte valt att frivilligt avgå. Dessutom kan du ju tänka dig vad som skulle ha hänt med alla dessa spaltkilometrar som journalisterna skulle ha skrivit. Undrar vad som kommer att hända med Anders Borg eftersom det ju är så helleduttanes synd om karln som har betett sig som ett svin. Hade han tillstymmelse till civilkurage så borde han ju avsäga sig sina uppdrag omgående.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 4 aug 14:15

  http://www.dagen.se/debatt/anna-sophia-bonde-pridekulturen-satter-stangsel-mot-de-som-inte-haller-med-1.1004184 För hundratalet år sedan så var ju homosexuella inte välkomna inom den dåvarande kyrkan och fortfarande idag finns det kristna människor som med bibeln i högsta hugg vill utesluta människor från kyrkans gemenskap. Det innebär ju att man exkluderar människor på grund av sexuell läggning och använder bibeln som slagträ. När priderörelsen sedan vill inkludera alla människor även den stora majoriteten av hetrosexuella människor då får man veta från personer som Anna Sophia Bonde att man är exkluderande och vill sätta stängsel. Jag tycker att Anna Sophia Bonde borde tänka efter vad hon säger innan hon säger något eftersom det så lätt blir fel. Dessutom kanske hon borde ställa sig frågan om verkligen Jesus var exkluderande med hänvisning till Bibeln eller om det istället är människor som med sin bibeltolkning exkluderar människor.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 4 aug 13:55

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/vqJJj/lulu-carter-jag-blir-sa-javla-irriterad-pa-att-svenska-folket. Har tydligen åsikter om det mesta bland annat över hur svenska folket klär sig och att det inte är något fel att smälla till ett barn som gör fel. Så säger en som tydligen har haft det svårt med troheten och dessutom hållit på med droger. Det innebär ju att Lulu Carter inte är så mycket att lyssna på även om hon tror det i sin egna lilla värld.


Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se