Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Fredag 13 okt 16:39

  Steg upp i god tid för att vara i god tid till Ragnars begravning klockan 13,00 men det kändes ändock som inte rätt på något sätt så jag tänkte att det var bäst att kolla med begravningsbyrån om den var klockan 11.00 Fick dock svaret att den började redan klockan 10.00 och då var det redan kört och jag som hade sett fram emot begravningsgudstjänsten. inte för att Ragnar är död utan för högtidlighållandet av hans minne. Nu är han ju begraven alldeles vid stora ingången till kyrkan så han ligger på första parket skulle man kunna uttrycka det hela. Det känns som helt rätt plats för Ragnar eftersom han var en kyrkans man och man kommer nog att känna hans närvaro vi de mässor som man kommer att deltag i framtiden. Kommer dock att fara till graven om en stund när mörkret har lagt sig och ta en pratstund med Ragnar och förklara varför jag inte kom till begravningen. En del tycker att det är fånigt att prata med döda människor som ligger nedgrävda i marken men det tycker inte jag eftersom jaget ju inte finns där utan bara kroppen. Jaget (själen) är ju någon annanstans och Mona sa att Ragnar ler nog i sin himmel när han ser att jag missade begravningen och att han förstår att det inte är första gången jag missat en tid. Detta beror inte på demens utan jag har varit glömsk hela mitt liv. Har bokat tid för besiktning av Volvon två gånger i höst och glömt bort båda besiktningarna.


Johnnyu

ANNONS
Av Johnny Lestander - Fredag 13 okt 16:24

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/GzGVx/m-vill-utreda-kortare-sommarlov. Undrar vad den befintliga lärarkåren säger och om det kommer att påverka rekryteringen av nya lärare på ett positivt sätt. Undrar om det innebär att antalet med ej fullständiga betyg kommer att minska eller öka. Undrar om moderat eländena har tänkt igenom det hela.


JohnnyANNONS
Av Johnny Lestander - Fredag 13 okt 16:07

  https://www.expressen.se/kvallsposten/moskebygge-pa-svenskt-slagfalt-uppror-historiker/. Undrar om han vore lika upprörd om det handlade om ett kyrkobygge. Sedam finns det ju mängder med "olämpliga" platser där människor har verkat och är begravda och då inte enbart slagfält. Undrar om alla de som är negatvia skulle vara lika negativa om det handlade om byggandet av en ny kyrka.-


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 13 okt 11:25

  Läste i tidningen idag att snittet för när de första snön kommer är om 11 dagar dvs. den 24 oktober och vi får ju hoppas och hålla alla tummar att det inte följer snittet. Helst behöver det inte komma någon snö alls om jag fick bestämma.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 12 okt 18:07

  http://www.varldenidag.se/nyheter/gatupredikanter-friade-fran-hets-mot-folkgrupp/repqji!on4rcjd6@DpPt1@1IkvFjw/. Tycker att det här citatet från hovrättens dom är klart intressant nämligen citat "Den andre mannen, som i tingsrätten dömdes för att ha medverkat till de brotten, frikänns i hovrätten eftersom det inte bevisats att han hade uppsåt till de uttalandena." Kan man tolka det som att vem som helst kan vräka ur sig vad som helst och inte bli dömd eftersom jag inte hade något uppsåt det bara slank ur en.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 12 okt 11:29

    https://www.dn.se/nyheter/varlden/martin-gelin-fox-news-inslag-med-trump-liknar-propaganda-fran-diktaturer/. Fox News USA:s svar på Goebbels som vidarebefordrar allt vad Donald Trump är säger utan att någonsin ifrågasätta det hela. Dessutom brukar ju Donald Trump hänvisa till att han hört det från Fox News. Det är som en korkad blind leder en annan korkad blind och det blir inte bra. Om Donald Trump skulle säga att jorden är platt då skulle fox news publicera det som en sanning. Skulle däremot Fox News påstå att jorden är platt då skulle Donald Trump säga att Fox News säger att jorden är platt och då är den platt. Att hans anhängare gillar Fox News säger ju ganska mycket om hans anhängare dvs de är ungefär lika korkade som Donald Trump.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 11 okt 12:11

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/VK20r/lofvens-attack-ar-en-enkel-svetsare-men-jag-kan-lasa och https://www.aftonbladet.se/kultur/a/7Eg6K/ta-ingen-skit-lofven. Politik är ju väldigt märkligt eftersom människor från en given rapport kan dra i princip helt olika slutsatser och dessutom kan båda påstå att de har rätt. Sedan är ju faktiskt Stefan Löfven en väldigt mer sympatisk person än vad träbocken Ulf Kristersson eller för att inte tala om korken dvs Jimmie Åkesson.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 11 okt 11:54

  https://www.expressen.se/debatt/alternativet-till-tiggeri-ar-hederligt-arbete/. Så det är ohederligt att tigga blir ju slutsatsen av Ann Heberleins debattinlägg. Att skicka hem dem till sina "hemländer" är tydligen lösningen för då slipper ju Ann Heberlein att se dessa förhatliga tiggare. Att det inte är någon lösning för tiggarna bryr sig ju inte Ann Heberlein om. Tycker tyvärr att Ann Heberlein som jag tidigare betraktade som ganska vettig numera har spårat ur men det kan ju beror på den nuvarande kopplingen till moderaterna. Det gäller ju att göra utspel för att locka till sig väljare som ju föraktar alla dessa tiggare. Enda problemet är ju att de låter alla likadant oavsett om de är moderater, sverigedemokrater eller kristdemokrater. De är ju faktiskt samma pack vi talar om.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se