Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Söndag 9 sept 16:42

  Valdagen och sonen kommer snart hem efter sitt andra pass som röstmottagare och sedan skall han tillbaka när röstsammanräkningen börjar efter klockan 8. Själv kommer jag inte att titta på valvakan utan vänta till dess att resultatet är klart vid ungefär klockan 24.00 Sedan kommer jag att hålla koll på hur det går i kommunvalet som ju för min del är intressant. Det blir att kolla på handboll istället på viaplay.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Söndag 9 sept 16:40

  https://www.dagen.se/livsstil/antje-jackelen-kyrkan-borde-vara-lika-sjalvklar-som-simskola-1.1197680.  Intressant att ärkebiskopen jämställer en form av obligatorisk söndagsskola med att lära barnen simma. Om man inte lär sig simma då finns ju risken att man drunknar och tydligen kan man drunkna om man inte får lära sig om den rätta religionen. Undrar vad vi skall göra med alla vuxna hedningar i detta land och de är ganska många skall vi kanske införa husförhör igen på den rätta sanna religionen nämligen kristendomen.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Söndag 9 sept 00:45

  Rösta inte på ett parti som är emot mörkhyade, HBTQ-personer, muslimer, flyktingar m.m utan rösta på fan som helst men inte på Sverigedemokraterna för det är en katastrof för Sverige.


Johnny


Av Johnny Lestander - Lördag 8 sept 23:53

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/oRbEo0/svt-chefen-gillade-sd-kritiska-artiklar-byts-ut. Vad löjligt det är ju helt naturligt att ogilla SD för det gör ju varje normalt funtad person så varför skall hon då bytas ut. Dessutom kommer ju SD inte att vara med i valvakan för att lilla Jimmie känner sig kränkt för att någon reagerade på hans tal om att invandrare inte är som vi så då spelar ju det faktiskt inte någon roll.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 8 sept 23:49

  https://www.expressen.se/kronikorer/alex-schulman/din-nya-vrede-ar-kuslig-kristersson/. Bra Schulman att säga som det är även om det nu inte går hem hos alla.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 8 sept 19:43

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/sd-bojkottar-svt-till-efter-valet/.  Underbart då slipper vi Adolfs namne och hans kompisar och tänk så jävla synd det är om SD. Hur mobbade och missförstådda de är för att någon säger ifrån. Men det är ju något som partier liknande SD har i sig att de gillar inte när media granskar och säger vad de tycker om partiet. Självfallet skulle ju Jimmie Åkesson om han kom till makten och hade möjlighet stänga ner media som inte presenterar den bild som han visar. Precis som Donald Trump, Erdogan eller Netanyahu vill de ju tysta media som berättar en sanning som inte överensstämmer med deras egen och det bästa sättet att motverka detta är ju självfallet är rösta på något annat parti i princip vad fan som helst utom SD eller AFS eller KVP.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 8 sept 18:00

  https://www.dn.se/nyheter/politik/experter-forvanas-over-svts-avstandstagande-markligt/. Självfallet helt rätt eftersom Jimmie Åkesson gick långt över gränsen för hur man kan uttrycka sig och är det några som inte passar in i Sverige då är det Jimmie Åkesson och alla hans följare.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 8 sept 00:45

  I morgon är det väl och rösta inte på Kristna värdepartiet för vem vill stödja ett homofobiskt och islamfobiskt abort motståndar parti ingen människa med någon form av självaktning kan ju vilja det.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se