Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Söndag 20 maj 15:45

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/RxwO95/radda-vara-bin-utan-demfar-vi-ingen-mat.  De flesta människor är inte insatta, eller så bryr de sig inte utan maten den finns ju alltid att köpa på affären. Tänk när det sedan är för sent och det börjar att sina i hyllorna, jävla vilket gnällande det kommer att bli. Någon klimatförening finns ju inte det är bara fiffel och båg för att vi skall bli tvungen att förändra vårt sätt att leva. När det gäller oljan så är den självfallet obegränsad hela jordens innandöme är ju en stor oljetank och skulle den mot förmodan börja att sina då kommer ju Gud fader som i himmeln bor att tillverka ny olja.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 19 maj 23:22

 

När jag åt lunch idag på Fluxen så tänkte jag på kommande val. Det kan inte vara lätt att välja för den som är osäker. Själv är jag säker på vilket parti som kommer att få min röst i riksdagsvalet och till regionvalet men däremot är jag mer tveksam till kommunalvalet och man kan ju till och med rösta blankt om man så vill. Vår statsminister han vet inte vilket ben han skall stå på ena dagen är det att vi skall klämma åt invandrarna enligt SD modell och nästa dag handlar det om att sossarna är bäst på välfärdsfrågor. Men mest av allt vill ju Stefan att väljarna bara skall rösta på dem så de får behålla makten och härligheten. Ebba från KD hon gör något liknande nämligen hon vill dels klämma åt invandrarna och nästa dag vill hon att samkönade skall får rätt att adoptera och detta skrämmer ju skiten ur Kd:s kärnväljare. Ulf från moderaterna å sin sida vill ju så gärna att vi röstar på honom och han lockar förstås med ett 6:e jobbskatteavdrag som kommer att kosta 30 miljarder, allting går ju som bekant att köpa för pengar, dvs. röster. De som får betala blir ju som vanligt sjuka, arbetslösa och pensionärer.  Slutligen har vi Jimmie och SD som ju säger att om vi inte röstar på dem då kommer invandrarna att förstöra vår ekonomi för de lever ju bara på bidrag, dessutom om de nu får ropa nog mycket har vi alla inom något decennium blivit muslimer och sharialagar kommer att råda i Sverige. Dessutom tänk på alla dessa tiggare som förpestar tillvaron genom att tigga. Det mest skrämmande är ju faktiskt att så många köper retoriken och kan tänka sig att rösta på SD. Det är inte längre bögarnas fel som i visan även om SD även ogillar bögar utan allting är ju självfallet invandrarnas fel och speciellt de som är muslimer. Det här händer ju ikväll och tänk att flera pariter kunde enas mot nassarna https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/bKbQav/nazistbrak-satte-fart-pa-landsbygdsdebatten


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 19 maj 11:38

  Jag ver inte om jag på något sätt är unik men jag har en förmåga att börja att läsa en bok för att sedan sluta läsa den för att ett halvår sedan börja om och sedan sluta igen. Det är likadant med filmer och serier, jag vet inte hur många filmer jag har osett och en del har jag börjat att se för att sluta mitt i. När det gäller serier är det likadant och jag håller på just nu med 5 olika serier samtidigt men jag brukar att ledsna efter ett tag och så börjar jag se något annat istället.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 19 maj 10:24

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/rL1n03/er-modell-stoppar-inte-alls-tiggeriet-lofven.  Det handlar ju inte om att stoppa något tiggeri eftersom det ju numera är en del av vår samhällsbild. Om de nu vill sitta utanför Konsum och ICA och vi gärna ger dem en slant vad har du emot det Tomas Tobé är du kanske rädd för att se fattigdom. Samtidigt är ju Tomas Tobé moderaternas Janne Björklund för jag undrar hur många politiska utspel som denna människa har kommit med under årens lopp och nu när det är valår då duggar de tätt.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 19 maj 09:35

  https://www.dn.se/nyheter/politik/forskare-lofven-och-kristersson-sviker-svenska-folket/. Mycket länge sedan som sossarna höll sig till sin ideologi utan för det partiet handlar det enbart om politisk makt och ingenting annat. När det gäller moderaterna så är man i princip villiga att köpa väljarröster med i princip hur många jobbskatteavdrag som helst. Delar av svenska folket är dessutom så jävla korkade att de väljer att stödja dårfinken Jimmie Åkesson och det genomruttna budskap som han sprider man känner stanken ända hit. Undrar när röstetalen kommer att börja att sjunka när man människor inser att de politiker de röstat på är just bara politiker och vad de utför under sina mandatperioder är lika med noll.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 18 maj 22:22

  http://www.varldenidag.se/nyheter/bedjare-vittnar-om-allvarligt-lage-i-landet/reprdA!j6R38ZQ1ySkFVvNtejJnQ/. Nog har man läst mycket i sina dar men att Gud skulle vad SD:are har jag väldigt svårt att tro. Dessutom att Gud skulle ha sagt till Lars Enarsson att han är SD:are har jag lika svårt att tro. Någonstans måste han ju ha fått info att Gud är SD:are men han kanske har hittat på det själv. Han kanske är en sådan där falsk profet de kallas visst så. Sedan tror jag inte heller att Gud är KD:are utan jag tror att Gud inte är politiskt intresserad eftersom det ju är ett mänskligt påfund som så mycket annat.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 18 maj 22:13

  http://www.varldenidag.se/nyheter/kyrka-kan-stryka-make-och-hustru-ur-vigselordningen/reprep!RBMlFWndTfpWpOW1o6a02A/. Förening mellan två människor låter ju mycket bra eftersom det ju faktiskt handlar om två människor. Sedan vilket kön de har är ju av underordnad betydelse.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 18 maj 00:32

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/efter-avhoppen-s-maste-rensa-upp-bland-aktivister/. Jag har ju aldrig gillat sossarna trots att jag kommer från ett socialdemokratiskt arbetarhem. Den socialdemokrati vi ser idag är ju så långt ifrån den socialdemokrati som fanns när jag växte upp och det har blivit värre och värre med åren. Nu handlar det enbart om att behålla den politiska makten och för den är man i princip redo att sälja sin politiska själ till fan själv. Jag vill ju inte ha ett alliansstyre igen men det vette fan om det inte vore bättre än med Stefan Löfven som statsminister eftersom han är en total katastrof. Vad jag heller aldrig har förstått är hur sossarna kunde välja honom till partiledare, det är fullständigt obegripligt hade man verkligen ingen annan ?


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se