Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Tisdag 17 okt 11:36

  http://www.dagen.se/nyheter/jimmie-akesson-kd-grundades-av-nazister-1.1041368 Intressant men inte speciellt ovanligt sätt att avleda genom att tala om ett annat parti när hans egna parti är det som ifrågasätta. Sanningen är ju att SD har nazistiska rötter och det är väl ingenting att hymla om det vet ju alla. Det är ju bara löjligt att skylla på någon annan.


Johnny


ANNONS
Av Johnny Lestander - Måndag 16 okt 10:57

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/pJPXj/jag-har-varit-tyst-men-nathatet-tar-aldrig-slut.  Kollade upp vad gruppen "jag är här" pysslar med och läser man beskrivningen så verkar det ju väldigt vettigt att motverka att troll speciellt högerpopulistiska sådana att sprida sin smörja, är ju att utföra en välgärning som det svenska samhället självfallet mår bra av.. Hoppas att gruppen fortsätter sitt arbete att motverka att dessa högerpopulistiska nättroll för det behövs verkligen.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Måndag 16 okt 10:42

  Jag höll nästan på att svimma när solen lyste in idag jag trodde inte att det var sant. Jag hade ju nästan trott att hon hade försvunnit eftersom det är mycket länge sedan som hon synters till. Kanske det kommer att bli lite mera sol framöver eftersom det ju långsamt kommer att bli kallare och då kanske vi slipper detta eviga regnande som har pågått i evigheter.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 15 okt 17:55

  Skönt med frisk luft och jag såg faktiskt till den blåa himmlen för en kort stund men ingen sol. Det har nu varit mulet ungefär i en månads tid men gud han rår och människan har spår. Däremot är inte lövkrattning något favoritnöje men det skall göras och jag hann med 2/3 och resten blir till veckan.


johnny


Av Johnny Lestander - Söndag 15 okt 17:45

  Blev ett besök trots att jag hade ont i halsen på morgonen men det kändes som viktigt att gå på mässan så här 2 dagar efter Ragnars begravning. Jag satte mig som vanligt i kyrkbänken bakom den plats där Ragnar alltid brukade sitta på. Räknade aldrig antalet deltagare men det var förmodligen ungefär det vanliga cirka 30 personer i kyrkan. Högmässan hölls av kyrkohederskan Anna-Karin Thorngren. Efters högmässan så pratade jag vid det enkla kyrkkaffet med Getrud och frågade hur det hade varit på Ragnars begravning som jag ju missade. Hon berättade att det hade varit en mycket fin tillställning där Stig höll i begravningen. Efter kaffet så gick jag förbi Ragnars grav och pratade en stund med "honom". Nästa helg blir det förmodligen inget besök eftersom det då handlar om gudstjänst utan nattvard och det är som att äta bruna bönor utan fläsk eller plättar utan sylt och grädde för att göra en liknelse.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 15 okt 17:13

  http://www.dagen.se/kronikor/goran-skytte-jag-stannar-i-svenska-kyrkan-for-att-man-stannar-pa-post-1.1039422 Valdeltagande blev 19 procent vilket innebär att 81 procent av medlemmarna avstod att rösta. Av de som röstade så fick frimodig kyrka som Göran Skytte tillhör hela 3,97 procent av rösterna. Det innebär att av hela medlemskåren som är röstberättigad i svenska kyrkan röstade 38440 av totalt 5160334 röstberättigade på frimodig kyrka dvs 38440/5160334 =0,74 procent på frimodig kyrka. Vad vill Göran Skytte egentligen att vi tycker synd om honom och frimodig kyrka att så få röstade på honom och frimodig kyrka. Det måste ju vara jobbigt att företräda en grupp inom svenska kyrkan som anser att de har rätt och alla andra har fel men väldigt få verkar inse det. Men så fungerar ju ett demokratiskt system Göran Skytte och du får faktiskt finna dig i att bita i det sura äpplet.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 14 okt 19:22

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/KQMjy/kristerssons-frana-svar-till-lofven-jo-tjena. Ulf Kristersson går ju självfallet hem hos högerväljare vilket ju är självklart eftersom man skall ju tala till bönder på bönders språk om uttrycket tillåts. Men den politik han vill föra är ju inte annorlunda än den som Reinfeldt förde dvs att ta från de fattiga och ge till de rika. Alla de utspel som han kommit under moderatstämman i Örebro handlar ju om att just tala till bönder på bönders språk. Nationellt förbud mot tiggeri, 3 terminer per läsår i skolan. Dock gick inte förslaget om anonyma vittnen igenom vilket skulle ha givit upphov till ett angivarsamhälle av guds nåde. Målet är ju att stjäla tillbaka alla väljare som gick från moderaterna till SD och vi får väl se hur bra han lyckas. Men det är ju samma gamla Ulf Kristersson som när han var socialförsäkringsminister där har ju ingenting förändrats.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 14 okt 12:09

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/E38Vj/inte-bara-nyanlanda-har-svart-att-fa-jobb. Intressant när det kommer från en moderat. Undrar hur många "svenskar" som skulle vilja ha många av det jobb som invanare har. Städare på hotell, städare på Arlanda, spärrvakt i tunnelbanan, städare i tunnelbanan etc. etc. Jag stöter som aldrig på någon som jag bedömer inte har utlänsk bakgrund när det gäller dessa jobb. Undrar hur många "svenskar" som skulle acceptera dessa arbeten ?


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se