Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Fredag 25 maj 17:09

  https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-stor-polisstyrka-bevakar-boneutrop-i-vaxjo/. Undrar om det blir samma polisbevakning när svenska kyrkan i Växjö kallar till mässa/gudstjänst söndag klockan 11. Tala om fokus på väsentligheter.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Torsdag 24 maj 14:18

  http://www.varldenidag.se/nyheter/sr-beklagar-grovt-uttalande-om-kristna/reprev!RefGSdAAKfU9kn@RuudQ/.  Att påståendet saknar evidens kan vi ju konstatera. Däremot om någon direkt tar skada av hans uttalande kan väl diskuteras. Det är ju inte bara Ingemar Karlsson som kommer med ogenomtänkta uttalanden utan det är ju vanligt förekommande. Dessutom kan vi ju inte hindra människor att ha åsikter även om vi tycker att de är helt felaktiga. Det är ju bara att se på alla politiker i detta land som i valtider kan kasta ur sig vilken smörja som helst och dessa uttalanden kan ju helt sakna evidens.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Torsdag 24 maj 11:40

  http://www.dagen.se/nyheter/pingstrorelsen-vill-paverka-om-integration-i-valrorelsen-1.1147867. Får säkert "kristna" på högerkanten att gå i spinn för det är ju helt fel budskap som pingstkyrkorna lämnar. Som sann kristen skall du ju självfallet bara verka för att människor med rätt religion (kristen) samt gärna välutbildade kommer hit. Resten av packet kan vi ju i sann kristen anda lämna utanför landets gränser.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 24 maj 11:31

  http://www.varldenidag.se/nyheter/region-orebro-lan-tar-bort-ramadan-broschyr/reprew!eNYCnBzzA6ngZwsLMK70vg/.  Fjantigt och förmodligen har detta miniramaskri påverkat regionen att plocka bort broschyren. Däremot upptäcker man att det finns en spridd rädsla för islam som religion. Tydligen har SD:s predikan om faran gott hem i stugorna.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 23 maj 18:34

  http://www.varldenidag.se/nyheter/pridefestivalen-granskas-i-ny-rapport/repreu!CZ6vH6T14f9JFKtRQaRSg/.  Skall bli intressant att se vad Claphaminstitutet kommer fram till. Före den har blivit publicerad är det ju ingen idé att spekulera i vad de kommit fram till, men intressant skall det bli att se vilka slutsatser som dras.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 23 maj 00:53

  https://www.expressen.se/kronikorer/k-g-bergstrom/en-sak-gor-att-sd-satsar-pa-varden/. När man hör en högermupp som Jimmie Åkesson tala om att införa utegångsförbud och att sätta in militär i förorter då får man ju dåliga vibbar. Tanken går ju självfallet till Adolf och hans predikande om att allt är judarnas fel men istället så predikar Jimmie att allt är invandrarnas och speciellt muslimernas fel. Inte underligt att man lätt får huvudvärk när man tänker på det hela.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 23 maj 00:14

  https://www.expressen.se/nyheter/stefan-60-hyllas-for-sin-text-om-muslimer/. Vem har inte ledsnat på hatet vid det här laget men det är inte bara hatet mot muslimer det handlar om. Det handlar även om hat mot homosexuella, mot aborträtten som kommer från högerkristet håll. Tyvärr har allt eskalerat och allt är på väg åt fel håll och vi kommer inom en snar framtid att leva i ett storebrors samhälle där storebror kommer att övervaka allt vad vi gör. Tänk dessutom om SD får inflytande o hemska tanke.


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 22 maj 11:33

  https://www.expressen.se/kultur/gunilla-brodrej/har-ar-inga-andra-flaggor-an-den-svenska-tillatna-/.  Någon anför åsikten att för man har gått en utbildning i Sverige då skall man ju vifta med en svensk flagga. Nu är det ju gudskelov inte tvång att ha en flagga på avslutningen, Men jag håller ju självfallet med Gunilla Brodrej att de är otroligt fjantigt att förbjuda alla andra flaggor än den svenska. Detta är ju en ickefråga enligt min uppfattning.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se