Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Söndag 20 aug 20:50

  http://www.dagen.se/kronikor/goran-skytte-kyrkovalet-slar-nastan-allt-1.1011208. Intressant resonemang att om vi i kyrkovalet röstar på det "parti" som Göran Skytte representerar nämligen frimodig kyrka då kommer allt att bli ordning och reda. Problemet är ju bara att frimodig kyrka i valet 2013 fick hela 4,76 procent av rösterna. Risken är väl att de hamnar ungefär där igen och det kommer ju då att innebära att svenska kyrkan kommer att gå mot sin undergång.


Johnny

ANNONS
ANNONS
Av Johnny Lestander - Söndag 20 aug 12:48

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/J0EWP/nordkorea-hotar-med-okontrollerbar-fas-av-karnvapenkrig. Liknar två små pojkar som inte kan tänkas att leka i samma sandlåda. Förstår inte varför Kina inte plockar bort Kim Jong Un och sätter dit en regeringen som kan styra ett land som öppnar upp sig.Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 20 aug 12:37

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/yPR2e/trump-har-sin-varsta-vecka-nagonsin--igen. Den värsta veckan har inte inträffat än eftersom den ju sker när han frivilligt avgår vilket ju förmodligen aldrig kommer att ske. Det man ju faktiskt kan hoppas på är ju att en kvalificerad majoritet i senaten avsätter Donald Trump vilket ju vore en välgärning för mänskligheten.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 19 aug 23:32

  http://www.expressen.se/kronikorer/alex-schulman/nasta-gang-ni-ska-ut-och-skrana-lamna-atminstone-flaggorna-hemma/. Är ju ingen direkt anhängare av Alex Schulman men i detta fall kan man ju bara hålla med honom. För snart 100 år sedan så dök det i Tyskland upp en liten mustaschprydd namn vid namn Adolf Hitler och han påstod på fullaste allvar att det var judarnas fel att Tyskland förlorade 1:a världskriget. Det lustiga är att vid DNA-undersökningar av Adolf Hitlers släktingar så hade han förmodligen både judiska och afrikanska förfäder. Alla de som nu tror/vet att förintelsen faktiskt inträffade vet ju vad som hände med cirka 6 miljoner judar bara för att Adolf Hitler ville hitta en syndabock. Idag så finns det glasögonprydda personer som på allvar påstår att allting i princip är invandrarnas fel och speciellt om de dessutom är muslimer. Dessutom har han fått mängder av följare som faktiskt tror och tycker att han har rätt och dessutom vill de inte bli jämförda med Adolf Hitler och judeförföljelsen men då kanske ni borde tänka efter vad ni håller på med eftersom jämförelsen inte haltar. För den tänk om en DNA undersökning skulle visa att era förfäder faktiskt kommer från Asien. Men vi människor har ju väldigt svårt att lära oss av historien och vi gör samma misstag gång på gång på gång. Hur man kan hata människor som kommer hit från andra länder är för mig fullständigt obegripligt eftersom jag blev uppfostrad att älska mina medmänniskor oavsett var de kommer ifrån. Däremot har jag ju i princip inga illusioner kvar om att vi människor kommer att ändra oss. Eller som Jesus enligt Markus 12:31 sa "Hata din nästa såsom du själv vill bli hatad" eller var det kanske precis tvärs om ?


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 19 aug 11:23

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/bpKV3/trump-slar-tillbaka-mot-graham-en-san-acklig-logn. Undrar vad som kommer att hända när han har sprarkat alla sina rådgivare och börjar att blanda ihop vad han har sagt eller inte har sagt. Han har ju tidigare varit en clown men då blir han en pajas och dessutom är han ju för dum för att förstå att han faktiskt är en pajas.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 19 aug 11:08

  http://www.aftonbladet.se/debatt/a/WrLpG/sd-vill-forpassa-oss-kvinnor-till-40-talet. Hos partier som är nationalister så ses ju kvinnan som någon vars uppgift är att stå vid spisen och föda barn. Så var det i Nazi-Tyskland och så är det hos KKK kvinnor. Självfallet är det ju likadant hos SD:arna även om inte alla gillar att bli jämförda med nazister och KKK.


Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se