Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Onsdag 9 juni 19:44

  ExpressenAtt januariavtalet har varit en besvikelse för partier på den politiska högerkanten som inte fick vara med och leka kan man ju förstå och samtidigt intressant att en liberal tidning som Expressen håller med. Men det är klart liberalerna tycker ju inte längre att det är så roligt att vara med och vill istället vara högerns vänsterparti hur det nu skall gå till är det nog ingen som förstår inte ens Sabuni. Men ändrad arbetsrätt och marknadshyror är ju något som högern gillar och tydligen även Expressens ledarsida men däremot inte alla väljare men tyvärr så kommer nog vänsterpartiet få bita i det sura äpplet och förbli sossarnas dörrmatta som de i alla tider har varit. Så inför nästa val skulle det nog vara bra att få veta om vänstern vill fortsätta att vara dörrmatta åt sossarna och miljöpartiet om de nu blir kvar samt centerpartiet för deras egen trovärdighets skull.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 9 juni 19:19

  AftonbladetDet är ju bra att finns många människor som faktiskt har insett faran med patrasket på högerkanten i politiken. Men att sossarna kommer att luta sig vänsterut är förmodligen något som faller på sin egen orimlighet. Så vi har att välja mellan borgerlig högerpolitik eller borgerlig mittenpolitik och tyvärr kommer vänsterpartiet att bli offside för det kommer att tvingas välja mellan att stödja borgerlig högerpolitik eller agera dörrmatta åt sossarna i den politiska mitten vilket är jävligt tragiskt.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 7 juni 00:21

  Expressen ledare. Centerpartiet har ju inget annat alternativ men de kan nog bli tvungna att kompromissa för att få vänsterpartiets stöd vid en regeringsbildning efter nästa val även om vänsterpartiet har en benägenhet att alltid vika ner sig. För vi kan väl inte låta vårt fosterland styrkas av pöbeln dvs M, KD och SD för L ramlar väl förhoppningsvis ur riksdagen.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 6 juni 14:29

  Satt ute på lilla altalen och solen lyste bakom molnen men det var kring 21 grader varmt och när jag satt där i solstolen så började tankarna gå eftersom en av mina drömmar är ju att få bo i ett varmt och soligt klimat under vinterhalvåret. Det har varit många ställen jag kollat på och en av mina favoriter har ju varit Darwin som ligger i norra Australien och har subtropiskt klimat dvs under vår vinter ligger medeltempen där på dryga 30 grader men det regnar i princip varje dag upp till 50-60 mm så det skulle völ vara som att bo i en bastu. Även om tempen i en bastu är betydligt högre så tänkte jag på luftfuktigheten. När jag kolla fotbolssresultat på mobilen så stötte jag på Aruba som hade spelat en match mot Kanada och förlorat med 7-0 i VM-kvalet och jag började då kolla på Aruba som ju är en före dett Nederländsk besittning i Västindien. Det visade sig att de hade ett fantastiskt fint klimat enligt mina anspråk på kring 30 grader under årets alla månader men bara 400 mm nederbörd under hela året. Det har alltså väldigt många soltimmar under året så det vore något för mig.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 5 juni 16:44

  Jonas Lindberg tar i sin gästledare upp ett mycket viktigt ämne och det får mig att tänka på sossarna i Danmark.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 5 juni 13:48

  AftonbladetProblemet i Östersjön är ju inte skarvarna utan problemet är ju människan. Trålfiske och utsläpp är det främsta orsakerna och det är det vi människor som står bakom. Det är tydligen brist på strömming till surströmming men de fiskarna skyller ju inte på skarvarna utan på just trålfiske. Om vi fortsätter som vi gör kommer det inte att finnas kvar så många arter är just människan. Så att två centerpartister gör politiska utspel är ju bara sorgligt eftersom de ju en gång i tiden påstod sig vara ett miljöparti men det var en gång i tiden.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 5 juni 11:40

  Läste i Piteå-tidningen att länets smittskyddsläkare hade uttalat sig om att citat "en lag som inte medför påföljd kan man skita i". Jag känner till många lagar som människor skiter ut trots att det finns påföljder om man bryter mot lagen. Tänker på alla som kör bil och pratar i mobil samtidigt för att ta ett exempel. Jag har till och med sett de som tittar nedåt och då förmodligen på sin mobil medan de kör bil. Eller ungdomar som cyklar utan att hålla i styret samtidigt som de tittar ner i sin mobil. Så det är inte bara restriktionerna mot corvid-19 man bryter mot utan en massa andra lagar och förordningar. Lagar är ju till för att brytas annars skulle vi ju inte behöva ha några lagar.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 4 juni 22:59

  Prognoserna är juvliga just nu med tanke på att jag är en älskare av värme och den verkar hålla i sig åtminstone 10 dagar till att börja med även om vi ännu inte har nått upp till de temperaturer som jag vill ha nämligen + 30. Så det gör ju att man vistas ute ganska mycket men inte hela tiden i solen åtminstone inte mitt på dagen och använder solkräm vilket jag aldrig gjort tidigare, men man blir brun ändå. I morgon väntar en fotbollsmatch trodde jag men när jag kollade på Norrbottens fotbolls hemsida då var matchen i div 2 Norra Dam överstryken och såg att laget Gammelgården även hade haft en match den 2 juni som också var överstryken. Ringde därför en av mina gamla kunder som har en dotter som spelar i damlaget och frågade honom om han visste något. Han sa att hon farit ut och skulle festa och det gör man inte kvällen före match men han ringde henne och frågade varför. Beskedet var att laget Gammelgården drabbats av Covid-19 så det var därför som matchen var inställd vilket ju var tråkigt eftersom jag sett fram emot den. Men då får jag göra något annat istället.


johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se