Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Lördag 18 mars 21:49

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OKXKq/skottlossning-pa-flygplats-i-paris--en-dod. Man kan ju fundera över varifrån de tror att de har fått rätten att döda sina medmänniskor i Allahs namn. Hur kan tro på en religion förvirra människor så till den milda grad att man kan tänka sig att mörda människor i Allahs namn. Men det finns ju även kristna som i sin tro totalt spårar ur och tror att Gud bland annat kommer att sända människor till ett helvete bara för att de har en viss sexuell läggning.


Johnny 

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 18 mars 21:43

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0azj6/rekordsiffror-for-c. Håller Anna Kinberg-Batras flört med Jimmie Åkesson leda till en katastrof för moderaterna och det är ju lätt att förstå varifrån centern har fått sina nya väljarsympatisörer. Undrar om det kommer att hända något med moderaterna eller om Anna Kinberg-Batra får tillåtelse att köra ner moderaterna i fördärvet.


Johnny 

ANNONS
Av Johnny Lestander - Fredag 17 mars 23:58

   http://www.dagen.se/kronikor/goran-skytte-varfor-klagar-kristna-pa-tomma-kyrkor-1.938980. Faktiskt riktigt tänkvärt och dessutom gode så träffsäkert även om det ju skulle kunna vara så många flera i våra kyrkor idag. Men som sagt var jämfört med möten i politiska församlingar och t.ex i idrottsföreningar där ju enbart de som sitter i styrelsen deltar tillsammans med någon ytterligare. Har varit på årsmöten där styrelsen själv fick bevilja sig  själv ansvarsfrihet eftersom ingen annan deltog.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 17 mars 23:48

  Intressant nej inte speciellt vem som runkar när var och hur. Om det är i hemmet eller utomhus eller på jobbet. Är det framför datorn eller framför TV:n eller kanske i duschen som detta görs. Runkar man så runkar man och gör man det inte så gör man det inte. Gör man det i sin ensamhet eller tillsammans med någon eller om man har ett förhållande så är det ju faktiskt upp till var och en. Hur andra gör det är ju faktiskt gode så ointressant. Undrar om en dylik undersökning kommer att få någon större påverkan på samhällsutvecklingen.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 17 mars 23:41

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zozw4/turkiet-vassar-flyktingvapnet-annu-mer. Fullständigt spritt språngande galen till och med värre än Donald Trump vilket inte säger lite. Tror att hela världen skall lyda hans minsta vink och göra som han vill. Pratade om att tyskarna var nazister för att man vill förhindra valkampanjen i Tyskland för att göra Erdogan till diktator. Tycker att Erdogan i mycket liknar en annan despot nämligen Adolf Hitler.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 17 mars 23:32

      http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/nonJJ/vita-huset-ingen-har-bett-om-ursakt. Det är ju en parodi att se på alla dessa uttalanden som man sprider åt höger och vänster. Nu har ju tydligen Obama spionerat på Donald Trump via britterna. Men förmodligen är ju Jean Spicer och Donald Trump så jävla korkade att det inte förstår hur jävla korkade de faktiskt är. Även om Sverigedemokraterna försöker hänga på så är de inte lika blåsta som Jean Spicer och Donald Trump den enda som kan jämföras är ju turkiets president Erdogan som faktiskt verkar vara ännu knäppare än herrar Spicer och Trump vilket inte vill säga lite.


johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 17 mars 23:22

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/QvXyJ/gw-om-utpekandet-i-evamordet-jag-tror-inte-pa-det. Någon som är direkt förvånande eftersom det är ju så att om någon skall upptäcka någonting då är det narcissten Leif GW Persson för det är ju enbart han som kan komma med lösningen på alla mordgåtor som någonsin har inträffat. Alla andra kan kasta sig i väggen.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 17 mars 23:14

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/loaXL/tummen-ner-for-vaccinationskrav-pa-forskolor. Intressant det här med liberalerna eftersom de nappar på i princip allting och det handlar ju självfallet om ren och skär populism. Självfallet skall vaccination vara frivillig som den alltid har varit i Sverige. Man kan ju faktiskt undra om att vara liberal innebär att man vill tvinga människor att göra det som liberalerna vill. Liknar nästan Erdogan som ju vill att alla skall göra som han vill eller som Donald Trump. Det blir ju nästan löjligt när man hör och läser om vad liberalerna vill.


Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se