Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Fredag 18 aug 20:53

  http://www.dagen.se/protester-i-spanien-mot-planerad-hbtq-lagstiftning-1.1011399 Som motpol mot knivskärande dårfinar i ÅBO eller bilförare i Barcelona så kan man ju skriva om ångesten hos kristna i Spanien. De har ångest för en ny hbtq-lagstiftning som förmodligen går igenom och som de tror skall mångfald och religionsfrihet. Men någonstans har det tydligen slagit slint eftersom det ju inte minskar mångfalden utan tvärt om ökar den och hur en dylik lag skall kunna påverka religionsfriheten det är ju svårt att förstå.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Fredag 18 aug 20:45

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/trump-sparkar-steve-bannon/Det var en gång 10 små vita pojkar och nu är det bara 1 kvar. När Trumpen har jobbat färdigt ligger han säkert på minus. Det intressanta är ju trots allt att den störste dårfinken av dem alla finns kvar nämligen Donald Trump.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Fredag 18 aug 20:06

  http://www.expressen.se/nyheter/flera-knivhuggna-i-abo-polisen-undvik-omradet/Det fanns 2015 cirka 40 miljoner muslimer inom EU av det dryga 500 miljoner innevånarna beroende på vilken källa du går efter. Vi kan ju också förmoda att av dessa är det ett fåtal som springer omkring och sticker ner människor med knivar. Av alla de som nu vill kasta ut alla muslimer från Europa hur har de tänkt sig bära sig åt. Dessutom är många av dessa medborgare i sina nuvarande hemländer som t.ex Sverige. Enligt regeringsformens 2 kap § 7 får ingen svensk medborgare landsförvisas. En del av dessa muslimer har ju dubbelt medborgarskap men regeringsformens nuvarande utformning hindrar ju utvisning. Så alla de som skriker och vill kasta ut alla muslimer så blir den enkla frågan hur fan har ni tänkt att bära er åt.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 17 aug 22:27

  http://www.dn.se/ledare/signerat/evelyn-schreiber-sydstaternas-generaler-fortjanar-inga-piedestaler/.  Behöver vi statyer för att förstå vår historia eller minnas vår historia ? Om vi inte har kunskapen om vem Robert E Lee var så går det ju enkelt att googla vem han var och vad han stod för. Behöver vi verkligen statyer till åminnelse av någon som stod för att slaveriet skulle bestå. I forna Sovjetunionen så fanns statyer kvar av Stalin i 5 år efter hans död och sedan tog man bort dem. För vem vill påminnas om en som avrättade mellan 4-70 miljoner människor eftersom uppgifterna varierar. I dagens Nordkorea så använder man ju statyer av Kim Jong Un för att hålla folket i herrans tukt och förmaning. Eller behöver vi verkligen statyer av Karl XII för att förstå vår historia ?


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 17 aug 21:41

 http://www.dn.se/sport/domen-mot-johaug-skjuts-upp-igen/Håller ju på att likan ett löjets skimmer att Cas inte får tummen ur häcken. Om man nu är oense då röstar man och sedan vinner det förslag som fått flest röster och sedan så meddelar man utfallet svårare än så är det ju inte.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 17 aug 09:08

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/borgerliga-gar-vidare-med-misstroendeforklaring-men-sd-anser-hultqvist-oskyldig/. Skulle vara helt underbart om Allianspartierna där ju C och L är tveksamma skulle gå fram med en misstroendeförklaring mot Peter Hultqvist och samtidigt att SD inte skulle stötta en sådan misstroendeförklaring vilket antiklimax det skulle bli. Men för att inte tappa huvudet helt och hållet så kommer nog en misstroendeförklaring att komma och att den röstas igen. Vad som sedan händer är ju svårt att sia om men den slutgiltiga domen kommer ju ändock att fällas av väljarkåren antingen vid ett extraval eller så ordinarie val i september 2018.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 17 aug 01:16

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BpA9v/trump-i-krig-med-sina-egna. Sakta men säkert blir han mer och mer ensam, men det värsta är ju att han faktiskt har tillgång till USA:s kärnvapenarsenal med tanke på hur knäpp han faktiskt är. Borde nog inte vara president utan istället vara inlåst på något psykhem där han faktiskt hör hemma.


Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se