Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Fredag 4 juni 00:12

  Vi har en blåtryhäck där det brukar vara blommor utan dess like och därmed även humlor men i år är det ovanligt ont om humlor. Var ute och cyklade idag och kommunen har ju en policy att inte klippa områden utan låta det blomma och blommar gör det med massor av maskrosor och sommargyllen men bristen på pollinerande insekter är uppenbar. Så jag hittade denna artikel som manar till eftertanken även om jag ju är övertygad att de flesta inte bry sig om dylikga trivaliteter men du kan läsa den här.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 4 juni 00:04

  Igår var jag och tog den andra omgången av bilder med hjälp av datortomografi och det visar att läkningsprocessen går alldeles utmärkt. Så nu blir det 5 veckor till nästa gång och då blir det med läkarna i Umeå som opererade mig. Efter lunch så blev det att vara ute på stan i Piteå och vi var in på Coop Forum och där var det i princip ingen som bar munskydd varken bland personalen eller bland kunderna även om det var ganska så glest mellan kunderna klockan 14.00 Ändock har smittspridningen varit stor i Piteå och i Norrbotten men det verkar inte Piteborna förstå.


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 1 juni 22:50

  Så var det då dags för livefotboll igen och matchen gick av stapeln 19.30 i 20 gradigt sommarväder och vad roligt det är med fotboll live tillsammans med ett 50-tal andra åskådare. Det här är ju något man verkligen har saknat och näst match blir på lördag klockan 13.00 och då har de lovat 25 grader varmt så det kan bli svettigt men roligt. Dessutom var det en solklar vinst med 5-2. Får ju hoppas att det blir likadant med kyrkeriet på söndag så man får fira gudstjänst/mässa på vanligt sätt.
Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 31 maj 23:44

  Expressen. Varför skulle KD och M stötta V när det gäller marknadshyror för det är ju det som dessa partier vill ha. Vänsterpartiet satte sig i en omöjlig sits när de släppte fram den SCLMP soppan eftersom det i dryga 70 punkts programmet framgick att marknadshyror skall gälla och ändock släppte man fram och fastnade själva med skägget i brevlådan.


Jonny

Av Johnny Lestander - Måndag 31 maj 23:34

  Var ute på en långpromenad idag och sedan en cykeltur som avslutades med mig sittandes på altanen med en kall öl i handen det är grejer det. Nu skall det bli varmt några dagar men följeslagerskan jobbar så det blir nog att cykla senare på dagen och sola och dricka pilsner under dagen. Sedan kommer det att bli livefotboll på Älvåkra om inte hinder dyker upp i sista minuten och det skall bli roligt. Sedan får vi kanske besked i morgon om hur många vi får vara i Älvsby kyrka när vi firar mässa för inte fortsätter det väl att vara digitalt nu när restriktionerna mjukas upp. Slutligen läste jag att moderaterna i Älvsbyn växer och har skaffat nya medlemmar men det mest förvånande var att sossarna också ökat sitt medlemstal för det kan väl ändock inte vara sant. Däremot tror jag att vänsterpartiet i kommun inte växer utan kvar är mest pensionärer dock inte undertecknad för det är 10 år sedan jag hoppade av.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 31 maj 19:30

  ExpressenDagen före att man öppnar upp för fler deltagare i kyrkorna för vi har ju fortfarande en pandemi om nu någon har glömt det. Då kommer en representant för SD med ett populistiskt utspel från ett parti som saknar trovärdighet och speciellt i kyrkliga frågor.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 30 maj 23:35

  Igår så cyklade vi förbi och beskådade nybyggnationen av den nedbrunna Polarbrödsfabriken och den nya blir stor sedan fortsatte vi till Timmersvansen där min näst älsta dotter jobbar på en avdelning för barn med särskilda behov så hon hade nycklar så att vi kunde komma in i lekparken. Där fick jag träffa mina barnbarn 1 och 3 som jag inte träffat sedan olyckan men självfallet med ett visst avstånd och självfallet även barnbarn 2 och 4 men de träffar jag ju nästan dagligen eftersom de bor på samma gata. Fick även träffa Hanna som inte träffat sedan olyckan för hon har velat hålla avstånd pga pandemin och brist på vaccin. Men nu är det 5 veckor sedan först sprutan och snart dags för andra sprutan men med tanke på smittspridningen så skall vi ju hålla avstånd. Idag blev det istället en längre promenad i den goda värmen på 23 grader och sedan att få sitta på altan och nu kan jag ta mig till den stora altanen. Håller på att vara ganska brun redan vilket är ovanligt tidigt, Försöker att låta bli mitt på dagen när solen är som högst men använder även solkräm som jag aldrig gjort tidigare men vad gör man inte för familjen och dessutom blir man ju inte bränd men väl brun. Jag jobbar faktiskt lite grann fortfarande men i betydligt mindre omfattning än tidigare men det är skönt att ha något att pyssla med ibland men inte varje dag. Så i morgon och resten av veckan blir det en kombination av arbete, träning och solning för det skall bli varmt.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 30 maj 00:06

  Anna Friberg ondgör sig över Ola Wenström i den här krönikan. För att Ola Wenström tar bort ett like på sociala media eller likar fel sorts inlägg enligt Anna Friberg då gör det honom till en drevkarl. Men man kan ju inte använda den retoriken för det är lågt. Såg sändning av Champions League finalen mellan Manchester City och Chelsea och både för och eftersnacket. Jennifer Kücükaslan var programledare och hon gjorde ju inte bort sig tycker ju jag däremot går hon ju inte att jämföra med Ola Wenström oavsett att hon är kvinna och tillhör en viss etnicitet. Däremot tyckte jag ju att det var något att ett kafferep där Bojan och Erik ju ballade ur och det är ju det som en programledare skall se till att det inte händer. Däremot tyckte jag att Martin var analytiskt och inte svammlade på som de andra två. Sedan om det hade varit bättre med Ola Wenström det vet vi ju inte för han var ju inte där men jag tycker det är orättvist att jämföra Jennifer med Ola.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se