Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Lördag 9 dec 10:19

  http://www.varldenidag.se/nyheter/v-i-malmo-samarbetar-med-terrorhyllande-grupp/repqle!LUVEPKGuu@OqIwSP1bM3gQ/. Beror ju med vems ögon man ser. Kan garantera att det finns många palestinier i de av Israel ockuperade områdena som tycker att Israel terrorisera palestinier. Dessutom ser jag inget konstigt i att V är pro palestinskt för det har ju det varit ändå sedan konflikten startade för S har ju också varit pro palestinsk för vilka var det som erkände Palestina som en egen stat. Dessutom är det ju så att ju längre ut på högerskalan man kommer ju oftare blir man pro israelisk det är ju lika naturligt om man möjligen då undantar SD vars rötter ju inte direkt är judevänligt. Så det är ju inte konstigt alls tycker jag men det tycker ju självfallet en del andra.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 9 dec 00:44

    http://www.varldenidag.se/ledare/trump-gor-bara-det-andra-borde-ha-gjort/repqkB!KJgTbm8s0JQ9v9BHwn00A/För att kasta lite bränsle på den falnande brasan kan vi ju konstatera att Donald Trump gör helt fel som erkänner Jerusalem som Israels huvudstad och dessutom att flytta ambassaden dit. Självfallet borde Jerusalem inte vara Israels huvudstad utan stå under FN-mandat med tanke på dess betydelse för de tre abrahamitiska religionerna. Sedan så var det ju helt rätt av den nuvarande sittande regeringen i Sverige att erkänna Palestina det var verkligen hedervärt gjort. Dessutom borde ju Palestina få bli medlem i FN. För att få till en fredsuppgörelse och en tvåstatslösning så måste Israel plocka bort sina bosättningar på ockuperad Palestinsk mark.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Tisdag 5 dec 13:08

  För en timme sedan var det -20 nu är det -5 och genast blir man på bättre humör. Nu kommer det att bli kallt i morgon men på torsdag skall det slå om ordentligt och sedan skall det bli bra väder med bara nån minus eller plusgrad i en vecka om nu prognosen stämmer vilket vi ju håller tummarna för-


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 5 dec 10:57

  Jag har upptäckt sedan länge att ju äldre jag blivit ju mer avskyr jag denna helvetes jävla vinter. Det blir värre och värre och värre för varje år som går och man kan ju så smått fundera på hur man är funtad som bor i detta vinterhelvete. En del kanske skulle kalla det för en vinter depp och det kanske det är vad vet jag. Men om jag nu hade varit ensamstående utan några att ta hänsyn då hade jag flyttat åtminstone under vinterhalvåret eftersom jag gillar våren sommaren och delar av hösten här uppe. Dessutom så känner jag ju inte heller för att skriva inlägg eller insändare eftersom det inte lockar just nu. Istället blir det att titta mycket på serier på datorn eller på TV på kvällarna. Däremot lockar faktiskt snöskottningen lite grann eftersom den ger motion eftersom jag avskyr att vara ute och promenera eftersom upplogade cyckel och gångvägar. Skall jag vara ute och gå vill jag göra det i guds fria natur vilket ju snö jävla eländet sätter stopp för. Nu har jag fått skriva av mig så det känns faktiskt lite lättare.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 4 dec 20:01

  Idag skulle jag till Sunderbyn för att kolla mina ögonbottnar eftersom det gör man vid konstaterad diabetes. Upp tidigt eftersom jag skulle vara där klockan 08.30 och den yngsta dottern körde eftesom det är svårt att köra bil efter man har gjort undersökningen. Skulle till uppgång E plan 5 men när jag kollade var det plan 6 som ögon fanns på så jag tänkte att jag hade tagit fel på plan. När jag anmälde mig så visade sig rätt avdelning men fel sjukhus det var Piteå som gällde. Det var således bara att vända om och fara hem. När vi kom till bilen så ringde mobilen och det visade sig att jag fick komma till Piteå ändå så det blev istället för att fara hem att ställa kosan från Sunderbyn till Piteå efter E4:an. Kom fram en timme sen men jag fick min undesökning men hon sa att kolla vilket sjukhus nästa gång vilket blir om 3 år eftersom mina ögonbottnar var helt normala.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 29 nov 22:46

  Där vi bor har termotern visat -20 till minus -21 hela dagen men det kommer att blir mildare eftersom det har börjat att blåsa. Däremot är detta ingenting som jag gillar i verkligheten avskyr jag kyla, mörker inget problem, snö kan gå ann men kyla är ett elände. Detta beror delvis på att jag får mer värk när det blir kallt. Men jag ser fram emot nyår och att det i övermorgon bara är 3 månader till 1 mars när det blir drägligt. Men har vi tur kan det ju ändock bli en mild vinter man kan ju alltid hoppas.


Johnny


Av Johnny Lestander - Lördag 25 nov 23:38

  http://www.dagen.se/nyheter/svenska-kyrkan-slar-tillbaka-hen-finns-inte-i-kyrkohandboken-1.1061740.  När man läser utdraget kan man ju så smått undra vari ligger problemet. För det första är ju valet fritt att använda i faderns, sonens och den helige andes namn eller så kan man börja med i guds, faderns ... eller guds den treeniges namn. För det andra så har ju dessutom ärkebiskopen rätt att gud som gud inte går att könsbestämma eftersom han ju inte är människa så vari ligger problemet kan man ju undra.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 24 nov 15:24

  Nu har man på kyrkomötet beslutat om att antaga den nya kyrkohandboken. Nu skall jag till vissas glädje inte framföra några åsikter alls om den helt beroende på att jag är alldeles för dåligt insatt för att göra några tvärsäkra uttalanden. Men tydligen var det en mycket klar majoritet på kyrkomötet 199 mot 27 som röstade för. Detta trots att det funnits betydande kritik mot den och då kan man ju så smått undra om det bara har varit från de grupper som dessa 27 representerade på kyrkomötet eller är det ett allmänt ogillande allt i från präster till lekmän. Men nu skall den tydligen användas och vad det kommer att innebära får vi väl se men som sagt var är alldeles för dåligt insatt för att ha några bestämda åsikter och den nya kyrkohandboken- Såg dock en intressant kommentar på sociala media där en person ansåg att vi kommer att få domen vid Kristi domstol vid tidens slut. Det skulle möjligen då beroende på hur man tolkar det hela att det inte har så stor betydelse vilken typ av kyrkohandbok vi använder oss av då under förutsättning av vi tror på dom och straff vid tidens slut.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se