Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Fredag 24 nov 15:20

    Nu har det snöat färdigt och i stället vräker regnet ner och vägarna blir istället isbanor. Knappast guds förtjänst att värderleken är som den är istället så är det oss själva som vi i första hand skall skylla på.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Torsdag 23 nov 21:56

  Bra motion och har nyss kommit in från dagens tredje runda med snöföraren men ikväll var det lite tyngre pga att temperaturen närmar sig 0. I morgon skall det vara plusgrader och kanske lite regn vilket ju gör att snön sätter sig. Får väl se om det blir någon avskottning av garagetaket i morgon.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Onsdag 22 nov 10:44

  Idag blir det nog ingen snöskottning men förmodligen betydligt mer i morgon om prognoserna stämmer. I övrigt så känns det inte speciellt bra med en tidig vinter men det går inte att göra så mycket åt det hela utan det är bara att acceptera oavsett om man vill eller inte. Inläggsskrivandet och insändareskrivande på låg nivå eftersom jag faktiskt inte känner för det just nu. Hade faktiskt tänkt att skriva om Helena vårt kommunalråd och hennes uttalande men vi får se eftersom det ju inte känns nödvändigt att skriva om det. Diabetesen märker jag ju inte av alls men fortsätter att följa min strikta diet utan att "synda" en enda gång och nu är det som en rutin som man följer utan att tänka på den alls.


Johnny


Av Johnny Lestander - Tisdag 21 nov 13:24

  Fick erbjudande om att ge mig i den politiska soppan igen och då till och med som ordförande i mitt gamla parti som jag inte längre är medlem i. Efter sista omgången som jag var med som slutade med att vi i princip inte var överens om någonting så slutade jag och sade upp medlemsskapet som jag hade haft i drygt 30 år. Men jag litar inte på politiker och deras förmåga att kunna lösa problem och lovade mig själv att aldrig aktivt hålla på med politik igen. Har funderat på erbjudandet och bestämt mig att ett nej är fortfarande ett nej och nu när jag blir pensionär var ju inte tanken att jag skulle hålla på med något annat utan få göra sådant som jag själv vill hålla på med.


Johnny


Av Johnny Lestander - Tisdag 21 nov 13:11

  Fick ett tackkort för deltagandet vid Ragnars begravning vilket ju inte var så mycket deltagande eftersom jag faktiskt missade själva begravningen. En bild av Ragnar tagen på kvällen och det kan inte vara så länge sedan som kortet blev taget. Kommer att sätta upp bilden på väggen i kontoret för att påminnas om Ragnar eftersom det kommer att ta tid innan minnet kommer att blekna. Har man då en bild så bleknar ju minnet saktare. Det lustiga är även om ordet lustigt är fel så kan jag frammana bilden av min far trots att han dog för 40 år sedan. Så minnen kanske ändock inte bleknar så fort.


Johnny


Av Johnny Lestander - Lördag 18 nov 20:32

  Har faktiskt snöat lite grann de sista dygnet och snöskottning är en bra motionsform tycker åtminstone jag även om jag inte gillar snö nu längre det var annorlunda när jag var barn. Mätte snödjupet på den ena av altanerna och det blev 22 centimeter och det skall tydligen komma mera i morgon söndag. Vad som är nytt för i år är att jag har beställt portöppning dvs att när de har plogat kommer de och tar bort plogkarmen vilket ju faktiskt underlättar.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 16 nov 23:53

  http://www.dagen.se/ledare/frida-park-jan-bjorklunds-religiosa-dilemma-1.1056516. Undrar varför Frida Park och andra kommentatorer verkar så rädda för liberalerna och deras förbudsiver. Ett parti som ligger och balanserar på att åka ur riksdagen är väl inget att vara rädd för för det kan ändock inte påverka i sin förbudsiver. Dessutom kan vi ju inte förbjuda politiska partier att driva den agenda som de själv vill för till syvende och sist är det ju upp till väljarna att säga bu eller bä. Sedan finns det ju många människor som inte gillar religioner oavsett om det gäller kristna eller muslimer och de som sedan är kristna eller muslimer måste ju tåla att människor talar om att de inte gillar deras religionen för det skall ju inte ha någon påverkan om du är stark i din tro. Så jag är övertygad att Frida Park och andra kan sova lugnt för det kommer inte att hända något revolutionerande under liberalernas landsmöte.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 16 nov 15:55

  Borde en partiledare för ett av riksdagens partier inte kunna författarnamnet till Gösta Berlings saga som ju faktiskt är skriven av en nobelpristagare Selma Lagerlöf, tillhör det inte allmänbildning åtminstone för en partiledare att kunna det ?


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se