Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Fredag 13 okt 11:25

  Läste i tidningen idag att snittet för när de första snön kommer är om 11 dagar dvs. den 24 oktober och vi får ju hoppas och hålla alla tummar att det inte följer snittet. Helst behöver det inte komma någon snö alls om jag fick bestämma.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Torsdag 12 okt 18:07

  http://www.varldenidag.se/nyheter/gatupredikanter-friade-fran-hets-mot-folkgrupp/repqji!on4rcjd6@DpPt1@1IkvFjw/. Tycker att det här citatet från hovrättens dom är klart intressant nämligen citat "Den andre mannen, som i tingsrätten dömdes för att ha medverkat till de brotten, frikänns i hovrätten eftersom det inte bevisats att han hade uppsåt till de uttalandena." Kan man tolka det som att vem som helst kan vräka ur sig vad som helst och inte bli dömd eftersom jag inte hade något uppsåt det bara slank ur en.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Torsdag 12 okt 11:29

    https://www.dn.se/nyheter/varlden/martin-gelin-fox-news-inslag-med-trump-liknar-propaganda-fran-diktaturer/. Fox News USA:s svar på Goebbels som vidarebefordrar allt vad Donald Trump är säger utan att någonsin ifrågasätta det hela. Dessutom brukar ju Donald Trump hänvisa till att han hört det från Fox News. Det är som en korkad blind leder en annan korkad blind och det blir inte bra. Om Donald Trump skulle säga att jorden är platt då skulle fox news publicera det som en sanning. Skulle däremot Fox News påstå att jorden är platt då skulle Donald Trump säga att Fox News säger att jorden är platt och då är den platt. Att hans anhängare gillar Fox News säger ju ganska mycket om hans anhängare dvs de är ungefär lika korkade som Donald Trump.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 11 okt 12:11

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/VK20r/lofvens-attack-ar-en-enkel-svetsare-men-jag-kan-lasa och https://www.aftonbladet.se/kultur/a/7Eg6K/ta-ingen-skit-lofven. Politik är ju väldigt märkligt eftersom människor från en given rapport kan dra i princip helt olika slutsatser och dessutom kan båda påstå att de har rätt. Sedan är ju faktiskt Stefan Löfven en väldigt mer sympatisk person än vad träbocken Ulf Kristersson eller för att inte tala om korken dvs Jimmie Åkesson.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 11 okt 11:54

  https://www.expressen.se/debatt/alternativet-till-tiggeri-ar-hederligt-arbete/. Så det är ohederligt att tigga blir ju slutsatsen av Ann Heberleins debattinlägg. Att skicka hem dem till sina "hemländer" är tydligen lösningen för då slipper ju Ann Heberlein att se dessa förhatliga tiggare. Att det inte är någon lösning för tiggarna bryr sig ju inte Ann Heberlein om. Tycker tyvärr att Ann Heberlein som jag tidigare betraktade som ganska vettig numera har spårat ur men det kan ju beror på den nuvarande kopplingen till moderaterna. Det gäller ju att göra utspel för att locka till sig väljare som ju föraktar alla dessa tiggare. Enda problemet är ju att de låter alla likadant oavsett om de är moderater, sverigedemokrater eller kristdemokrater. De är ju faktiskt samma pack vi talar om.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 11 okt 11:46

  http://www.varldenidag.se/ledare/iron-dome-och-bon-skyddar-staten-israel/repqiA!DT3Dd7kky4V8y2ncWmdotg/ Jag tror nog att det mest sannolika är att Iron Dome är det som skyddar. Det går ju att testa genom att plocka bort Iron Dome och enbart förlita sig till bönen. Jag tror inte att utfallet blir speciellt bra.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 11 okt 11:41

  http://www.varldenidag.se/nyheter/darfor-stoder-flera-kristna-ledare-trump/repqjc!ehKr0m8IJwnOJqxu4kO9A/ Inte alls så konstigt eftersom kaka söker maka.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 11 okt 11:34

  http://www.dagen.se/nyheter/liberalerna-i-trollhallan-vill-forbjuda-religiosa-symboler-1.1037552 Typiskt populistiskt förslag från liberalt håll. Liberalerna brukar ju vara de som kommer med flest politiska utspel och ofta i kontroversiella frågor som detta. Kommer ju aldrig att få igenom detta varken nu eller i framtiden.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se