Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Lördag 10 mars 22:59

  Har snöat idag och till veckan skall det också snöa men det är ju inte kallt och snart börjar det att tina och då försvinner snön sakta men säkert. Man kan ju hoppas på en varm och solig vår, sommar och höst med tanke på hur mycket nederbörd det har kommit denna vinter. Axeln är inte bra idag heller det är ibland nästan som tandvärk men eftersom jag hållit mig ifrån tangentbordet då känns det faktiskt bättre men inte bra ännu. Värme med hjälp av varma vetepåsar, samt liniment och värkmeducin så känns det ganska så bra.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 10 mars 03:00

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kayOJ6/floridaguvernor-skarper-vapenlagar--nu-svarar-vapenlobbyn. Bilden till höger visar guvenören som skrev under lagen om bland annat höjd ålder för att köpa vapen. Mannen till vänster tillhöra NRA och det är ju uppenbart vem av dessa personer som är störd det är ju bara att titta på ansiktsuttrycket.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 10 mars 02:17

  Inne på tredje dygnet med ont i axeln och det är jobbigt eftersom högerarmen i fungerar i ordning. Har att göra med tidigare skada i bröstryggen sedan många år tillbaka, brukar få detta med jämna mellanrum men just nu är det extra besvärligt och det går inte utan smärtstillande. Svårt att göra någonting och svårt att sova men förhoppningsvis så släpper det eftersom det har blivit något bättre det senaste dygnet.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 9 mars 19:54

  http://www.dagen.se/ledare/dags-for-ett-vuxet-samtal-om-religion-1.1111803.  Förstår inte varför alla eller åtminstone de flesta som kommenterar är så upprörda över det som Joel skriver. Jag tycker han är sansad och lyhörd vilket knappast kan sägas om de flesta som har kommenterat. Men det är nog så att han inte skriver den sanning som vissa vill höra och därför reagerar man över det man inte får höra. Jag däremot gillar det mesta som Joel skriver om men är man inte lyhörd då gillar man ju inte det.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 9 mars 14:58

  http://www.dagen.se/nyheter/goteborg-stoppar-bidrag-till-kristen-scouting-1.1111977. Som väntat går kommentatorerna i spinn över det förfärliga som har inträffat nämligen att en kristen organisation inte har fått bidrag o så förfärligt. Undrar om man i motsvarande grad hade gått i spinn om det hade gällt en muslimsk organisation och svaret är ju förmodligen inte. Sedan kan man ju undra över om organisationer oavsett vilken den än är skall göra sig beroende av bidrag från stat och kommun för att kunna bedriva verksamhet. Man kanske skall rätta munnen efter matsäcken.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 8 mars 13:02

  http://www.dagen.se/nyheter/runars-inlagg-om-hycklande-politiker-tog-galen-skruv-1.1111306.  Intressant läsning och bland annat följande citat var ju intressant "Han hoppas på ett förändrat samtalsklimat under den kommande valkampanjen.". Det är ju bara att gå in på samhällsnytt och titta bland kommentarerna för där kan man ju tala om "samtalsklimat" men det kanske är det som Runar vill ha. Sedan att budskap från dårfinkar på högerkanten går hem hos frikyrkliga är ju inte speciellt oväntat. Bland annat röstade ju 81 procent av vita evangelikaler i USA på Donald Trump vid senaste valet så varför skulle det vara annorlunda i Sverige även om det förmodligen inte är 81 procent av kristna inom frikyrkorna som röstar på SD. Men annars appellerar säkert SD:s budskap till en del "kristna" och jag tänker ju självfallet på att vi inte skall ta emot så många främlingar i detta land. Dessutom appellerar det säkert till de homofobiska och islamofobiska strömningarna som ju finns bland en del kristna. Det ser man ju bland annat på en del kommentarer.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 8 mars 11:46

  http://www.dagen.se/debatt/kristna-maste-vaga-reflektera-1.1111075 Intressant läsning och dessutom sann.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 8 mars 10:46

  http://www.dagen.se/kronikor/jonas-helgesson-mitt-hjarta-gar-sonder-av-nya-lss-1.1110621.  Intressant läsning jag fastnade bland annat för detta citat "Vi har inte råd! Jag tror att ett lands rikedom kan mätas i hur man behandlar de fattiga och att ett lands hälsa kan mätas i hur man behandlar de sjuka. För mig är urvattningen av LSS-lagen ett symptom på ett land i kris. Ett land som drabbats av girighet och själviskhet, där de redan rika, inkluderade och friska personerna får privilegier men där de som redan är utanför blir ännu mer sårbara." Intressant att ett parti som KD som säger sig prioritera välfärdsfrågor har varit med och skapat jobbskattebidragen som ju ju handlar om girighet, Intressant att ett parti som kallar sig för kristet prioriterar girighet. Då kan man väl komma med argumentet varför har inte sossarna och miljöpartiet plockat bort jobbskattebidragen för de sitter i regeringen. Det beror förmodligen av omsorg om egna väljare dvs. man vill inte tappa sina väljare och dels har de inte möjlighet att få igenom ett sådant förslag eftersom Alliansen och SD har majoritet i riksdagen. Men hur är det då med försämringarna i LSS det är väl ändock sossarnas och miljöpartiets fel. Samma sak här jag har då inte sett något förslag från de som har majoritet i riksdagen att ändra LSS till det bättre. Ändock så får vi höra i debatten att det ensidigt är sossarnas fel, men om nu inte Alliansen och SD inte gör något som ju faktiskt är majoritetspartier i riksdagen då är lika medskyldiga till försämringarna i LSS.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se