Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Lördag 29 maj 11:14

  Du kan läsa debattinlägget här. Tala om populism i sin extremaste form. Visst skall vi öppna upp men i lagom takt. Dessutom kan fullvaccinerade bli sjuka och hamna på IVA vaccination ger ju ingen garanti och dessutom kan ju fullvaccinerade vara smittbärande. Tala om att försöka hitta billiga politiska poänger. Men tänk om vi nu öppnar 1 juni och sedan skulle smittspridningen börja att öka igen undrar vem Ulf Kristersson då skulle skylla på och en inte alltför dålig gissning är den sittande regeringen. Av någon underlig anledning gillar jag inte Ulf Kristersson och kan ju undra varför.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 29 maj 10:41

    Maria Brander är verkligen ute och cyklar i denna krönika och man kan ju undra varför. Jag gillar ju Ola Wenström som programledare och jag tycker inte att det finns någon bättre inom svensk sportjournalistik när gäller TV formatet men alla håller nog inte med. Däremot gillar jag inte Suzanne Sjögren som jag tycker saknar karisma och utstrålning och det är kanske därför som man inte ser henne som programledare när det gäller fotboll dessutom uppfattar jag ju henne långt ifrån att vara ett sexobjekt eftersom Maria Brander anser att om man inte vill synas på bild med kvinnor då betraktar man dem som sexobjekt. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att synas på bild tillsammans med Ebba Busch men det innebär ju inte att jag betraktar henne som ett sexobjekt däremot ogillar jag henne för hennes politiska gärningar. Men det finns ju manliga fotbollsexperter som jag inte heller gillar och det beror ju inte på att jag betraktar dem som sexobjekt utan för att jag inte tycker att de är speciellt bra som Olof Lundh i TV 4 och Bojan Djordjic som jag tycker mest bara babblar och Erik Niva som är väldigt kunnig men väldigt tråkig. Däremot Martin Åslund och Jonas Olsson för att inte tala om den bästa av dem alla nämligen Glenn Strömberg. Man kan ju undra om Maria Brander ser på foboll överhuvud taget eller om hon använder detta för att trumfa ut budskapet att alla män ser kvinnor som sexobjekt och inget annat.


Johnny


Av Johnny Lestander - Fredag 28 maj 20:13

  Idag cyklade jag upp till Kanis med trehjulingen och det var tungt upp dit för det är ju bara uppförsbackar men hem gick det lätt för då är det ju precis motsatsen. Så det tar sig som mordbrännaren sade. Tycker det går väldigt bra framåt men jag har inte börjat gå utan stöd ännu vilket är nästa steg även om jag kan förflytta mig kortare bitar som i köket och toalett utan stöd. Nu verkar det vara klartecken för dels fotbollstittande på Älvåkra och kyrkobesök trots smittläget i Norrbotten. Ser fram emot båda och vi får väl höra hur många vi får vara i kyrkan för utomhus är det ju redan givit. Men jag längtar till att se fotboll live och ännu mera att få besöka en högmässa igen.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 26 maj 22:50

  Har skaffat en äldre paketcykel med två hjul framåt och ett bak och idag var det dags för den första turen på ett par kilometer och det är inte som att cykla på en vanlig tvåhjulig cykel utan man får lära sig att cykla på ett annat sätt men det var roligt och dessutom ger det ju träning och det är ju roligare än att cykla på en motionscykel på vårdcentralen. Dessutom så tog jag sedan en promenad med rullator och att avlsluta med lite solande men det var tyvärr ganska molnligt men i morgon blir det nog bättre har de lovat. Det går framåt om inte i racerfart men man kan mer och mer och känner sig säkrare och säkrare för varje dag. Rädslan för att ramla finns ändock där i backgrunden och till veckan skall jag på röntgen och tala med läkaren för den 3 juni är det 3 månader sedan operationen. Får väl se om jag blir fri från korsetten för jag kan numera sova på sidorna för revbenen har ju läkt och jag har ingen smärta alls. Äter Alvedon ett par gånger per dygn mot tidigare 4 gånger per dygn och med morfin morgon och kväll.Alvedonet är för den träningsvärk jag brukar få främst i benen och för att slippa senadrag på nätterna.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 26 maj 22:39

  Svaret är ju självfallet ja och argumenten talar ju för sig själv i denna debattartikel.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 26 maj 22:13

  Intressant debattartiekl i kyrkans tidning som du kan läsa här. Inte så mycket att tillägga utan läs debattartikeln som ju faktiskt slår huvudet på spiken.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 26 maj 00:29

  John Sacrédeus undrar i ett debattinlägg om vilket kyrkosyn som vi faktiskt har. Debattinlägget kan du läsa här. Det är ett mycket välformulerat debattinlägg och jag håller till fullo med John när han så väl formulerar det nämligen citat "Vi har alla, på ett jordiskt plan, olika grupptillhörigheter vara sig vi vill det eller inte. Men på ett andligt plan, i kyrkan som är Kristi kropp, är grupptillhörigheten sekundär och vi är alla ett i Kristus.". Vet du att ibland saknar jag att kunna gå i kyrkan så att det gör ont i dessa covid-19 tider.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 24 maj 00:12

  AftonbladetIntressant spörsmål om det här med slöja i skolan. Är det verkligen så att alla barn som bär slöja utsätts för sexualisering och segregering. Kan det inte var så att "vi" renläriga gör att barnen blir segregerade för att de inte klär sig på rätt sätt i våra ögon och därigenom blir utfrysta. Det är ju faktiskt så att det finns barn som bär slöja på grund av sin tro. Om vi nu renläriga skall förbjuda slöja då måste väl judar inte få bära kippa i skolan eller att kristna barn bära ett kors. Men det handlar hela tiden om muslimer av någon jävla outgrundlig anledning och man blir så uppbragda för att de inte klär sig som oss och vi vet med säkerhet att alla dessa barn som bär slöja är förtryckta.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se