Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Torsdag 16 sept 22:01

  Välformulerad ledare av Frida Park.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 16 sept 21:36

  Så här säger Jesus i Mattuesevangeliet 28:16-20 och det handlar om missionsbefallningen citat " Då trädde Jesus fram och talade till dem och sade: "Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar! Döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla[c] allt som jag befallt er. Och se, jag är med er alla dagar till tidens slut." Makten har alltså inte givits till människan och i det här fallet socialdemokraterna för Kristendom handlar inte om demokrati utan om en trosgemenskap och det handlar inte heller om synkretism. Men det verkar inte de politiska partierna ha förstått och speciellt inte socialdemokraterna som verkar tro att Svenska kyrkan är en poltisk organsisation där religionen kristendom kommer inte ens i tredje hand. Att vissa präster inte vill viga samkönade handlar inte heller om diskriminering utan om en trosuppfattning som finns inom Svenska kyrkan. Vad är socialdemokraterna ute efter är det att splittra Svenska kyrkan man är ute efter. Jag hoppas ju verkligen att medlemmarna inom Svenska kyrkan inte röstar på socialdemokraterna i kyrkovalet 2021.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 16 sept 14:47

  Dagens politik handlar inte längre om vad de politiska partierna vill göra och deras program utan det handlar om att tala om hur dåliga alla andra partier är. Sossarna men även de borgerliga kommer att ägna valrörelsen åt att kasta skit på varandra. Men att kasta skit på främst SD gjorde ju sossarna vid föregående val undrar om de kommer att klara ett val till med samma taktik. Men nu kommer det även att blanda in KD och M när det gäller smutskastningen.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 16 sept 14:32

  En alldeles utmärkt ledare men Jonas Eek talar nog för en del döva öron.


Johnny


Av Johnny Lestander - Torsdag 16 sept 14:20

  Tänk att det skall vara så svårt att förstå skriven svenska men tydligen har en del präster inom svenska kyrkan svårt att förstå skriven svenska. Att företrädare för politiska partier har svårt med det kan man ju förstå för man kan ju inte fordra speciellt mycket av en politiker eller av medlemmar inom kyrkan som inte är kristna.Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 15 sept 23:08

  Välformulerat är ordet men många köper nog inte budskapet men det skall man ju inte heller begära för många av Svenska kyrkans medlemmar är inte kristna de är bara medlemmar av någon outgrundlig anledning som är i princip omöjlig att förstå. Varför är man medlem i en kristen kyrkan om man inte tror på budskapet, då är man ju en hycklare av guds nåde.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 15 sept 22:08

  

Kommer att bli en smutsig valrörelse och när det gäller att smutskasta så är ju socialdemokratin minst lika duktiga som de borgerliga att kasta skit. Det är ju bara att titta på den debatt om man nu kan kalla det för debatt inför kyrkovalet där Anders Lindberg i princip har idiotförklarat alla som tycker annorlunda än socialdemokraterna. Sedan om det blir Magdalena eller någon annan som blir statsminister efter Stefan så kommer inte debatten att vara direkt nyanserad.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 14 sept 23:38

  Det är den första gången som jag delar ett debattinlägg från en Sverigedemokrat men någon gång skall väl vara den första. Håller ju inte med om allt vad han säger men det finns delar av det han säger som jag faktiskt kan hålla med om. Det vill säga de delar som handlar om kristen tro som ju faktiskt är det som är det väsentliga när det gäller Svenska kyrkan. Men du kan läsa vad han säger här hämtad från den kristna tidningen Dagen.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se