Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Lördag 19 maj 10:24

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/rL1n03/er-modell-stoppar-inte-alls-tiggeriet-lofven.  Det handlar ju inte om att stoppa något tiggeri eftersom det ju numera är en del av vår samhällsbild. Om de nu vill sitta utanför Konsum och ICA och vi gärna ger dem en slant vad har du emot det Tomas Tobé är du kanske rädd för att se fattigdom. Samtidigt är ju Tomas Tobé moderaternas Janne Björklund för jag undrar hur många politiska utspel som denna människa har kommit med under årens lopp och nu när det är valår då duggar de tätt.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 19 maj 09:35

  https://www.dn.se/nyheter/politik/forskare-lofven-och-kristersson-sviker-svenska-folket/. Mycket länge sedan som sossarna höll sig till sin ideologi utan för det partiet handlar det enbart om politisk makt och ingenting annat. När det gäller moderaterna så är man i princip villiga att köpa väljarröster med i princip hur många jobbskatteavdrag som helst. Delar av svenska folket är dessutom så jävla korkade att de väljer att stödja dårfinken Jimmie Åkesson och det genomruttna budskap som han sprider man känner stanken ända hit. Undrar när röstetalen kommer att börja att sjunka när man människor inser att de politiker de röstat på är just bara politiker och vad de utför under sina mandatperioder är lika med noll.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Fredag 18 maj 22:22

  http://www.varldenidag.se/nyheter/bedjare-vittnar-om-allvarligt-lage-i-landet/reprdA!j6R38ZQ1ySkFVvNtejJnQ/. Nog har man läst mycket i sina dar men att Gud skulle vad SD:are har jag väldigt svårt att tro. Dessutom att Gud skulle ha sagt till Lars Enarsson att han är SD:are har jag lika svårt att tro. Någonstans måste han ju ha fått info att Gud är SD:are men han kanske har hittat på det själv. Han kanske är en sådan där falsk profet de kallas visst så. Sedan tror jag inte heller att Gud är KD:are utan jag tror att Gud inte är politiskt intresserad eftersom det ju är ett mänskligt påfund som så mycket annat.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 18 maj 22:13

  http://www.varldenidag.se/nyheter/kyrka-kan-stryka-make-och-hustru-ur-vigselordningen/reprep!RBMlFWndTfpWpOW1o6a02A/. Förening mellan två människor låter ju mycket bra eftersom det ju faktiskt handlar om två människor. Sedan vilket kön de har är ju av underordnad betydelse.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 18 maj 00:32

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/efter-avhoppen-s-maste-rensa-upp-bland-aktivister/. Jag har ju aldrig gillat sossarna trots att jag kommer från ett socialdemokratiskt arbetarhem. Den socialdemokrati vi ser idag är ju så långt ifrån den socialdemokrati som fanns när jag växte upp och det har blivit värre och värre med åren. Nu handlar det enbart om att behålla den politiska makten och för den är man i princip redo att sälja sin politiska själ till fan själv. Jag vill ju inte ha ett alliansstyre igen men det vette fan om det inte vore bättre än med Stefan Löfven som statsminister eftersom han är en total katastrof. Vad jag heller aldrig har förstått är hur sossarna kunde välja honom till partiledare, det är fullständigt obegripligt hade man verkligen ingen annan ?


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 17 maj 17:24

  http://www.varldenidag.se/nyheter/kristna-vardepartiet-mobiliserar-infor-valet/repren!hXEMIeooecQn4vlC0kATEg/. Blir nog problem att ta sig in i riksdagen med tanke på att partiet vid valet 2014 fick hela 3553 röster. Ett parti som djurens parti fick faktiskt fler röster. Men som sagt var det gör ju ingenting om de plockar röster från KD så att KD med säkerhet hamnar nedanför 4 procentspärren eftersom det ju vore en välgärning mot det svenska folket.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 17 maj 17:09

  http://www.varldenidag.se/ledare/snalla-politiker-har-skapat-flyktingmotstand/reprdy!Idb9z3NtqYH6vaaEuTj6hA/.  Empati utgör människans adelsmärke enligt VID. Det innebär om man läser innehållet i artikeln så sträcker den sig till att vi under kontrollerade former släpper in lämpligt antal flyktingar. Då kan vi slå oss för bröstet och säga gud så empatiska vi är och omtänksamma mot våra medmänniskor som är på flykt. Men det får ju inte komma för många för då hotas ju vårt sätt att leva och då försvinner ju vår beryktade empati. Om man då läser Bibeln som ju VID ju vill att vi skall göra och tittar på vad Jesus sa så har jag lite svårt att hitta något som stödjer en sådan ståndpunkt. Jag har ju ett favoritställe som jag brukar hänvisa till vilket inte riktigt alla brukar gilla när det gäller flyktingfrågan nämligen Matteus 25:31-44. Den fråga man ju kan ställa sig var verkligen Jesus för att vi skall själva få välja ut vilka som skall få komma hit ? Dessutom tycker verkligen Jesus att vi är så fyllda av empati om vi vill välja och vraka till vilka som kommer hit ?


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 17 maj 11:12

  http://klimat.story.aftonbladet.se/chapter/var-civilisation-ar-redan-dod/. Intressant läsning i Aftonbladet även om de flesta slår ifrån sig och inte vill lyssna för så funderar ju faktiskt vi människor vi vill inte lyssna på dylika budskap eftersom det är obehagligt. Dessutom vill vi ju självfallet inte ändra på vårt sätt att leva. Men förr eller senare får vi betala priset och jag är övertygad om att vi kommer att få betala priset mycket tidigare än vad vi tror. Dessutom är det ju faktiskt så att alla civilisationer har uppstått, blomstrat och gott under och vår civilisation utgör ju inget undantag.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se