Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Onsdag 11 okt 11:27

  http://www.dagen.se/nyheter/utvisning-av-afghaner-stoppades-i-sista-stund-1.1038103 Mirakel må väl vara osagt det var ju faktiskt en begäran till FN och än är ju klart eftersom en omprövning kommer att ske. Det kan ju fortfarande bli aktutellt så ropa inte hej före det att ni är över bäcken.


JohnnyANNONS
Av Johnny Lestander - Tisdag 10 okt 17:40

  http://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/WQkkG/ny-forskning-da-far-vi-ett-kontantfritt-samhalle. Äldre människor skall således hålla reda på både kort och framför allt koder eller vi kanske skall införa chips som vi opererar in i handen. Tänk på 6-åringen som skall köpa godis i affären skall vi utrusta honom med kort och kod eller kanske operera in ett chips i handen. Tänk röda korset när de samlar in pengar skall de stå där med kortläsare eller måste alla kunna swisha sina pengar Låter som ett kommande övervakningssamhälle och det ger mycket dåliga vibbar. Ett samhälle där den personliga friheten inskränks eftersom människor faktiskt måste kunna bestämma när var och hur man vill betala.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Tisdag 10 okt 14:58

  Igår efter middagen som ju som vanligt åts väldigt sent dvs. cirka 20.30 eftersom Mona jobbar natt och började 21,15. Men eftersom vi hade varit på resande fot hela dagen igår både till Luleå och Piteå så städade jag snabbt av köksbordet från kylvaror men lät disken vara och satte mig ner och såg på innebandy som jag hade spelat in. Somnade efter matchen och vakande 23.45 och tänkte att det är nogen ingen som har diskat vilket ju var helt rätt. Ingen hade diskat så det bara att ta itu med det. När jag hade nästan diskat färdigt så så jag ej skugga i ögonvrån och kände att någon stod bakom min rygg och jag trodde att det var Stefan eller Julia som hade kommit in i köket, men så var det inte. Det fanns ingen bakom min rygg men däremot fanns det en mycket stark känsla av att det fanns någon närvaro i rummet. Efter ett tag så försvann känslan och det kändes som att någon hade hälsat på. Den tanke som slog mig var att det var Ragnar som hade hälsat på eftersom han ju så mycket var en medmänniska och jag uppskattade honom väldigt mycket. Det är nu inte första gången dylika känslor har dykt upp. Jag minns förra sommaren när min svärmor dog och det skedde cirka 03 på morgonen att jag fick en mycket stark känsla av en närvaro i rummet och jag tänkte att nu är det något som har hänt. Fick sedan veta att det var ungefär vid den tiden som hon hade avlidit. Eller så kanske det var någon annan eller ens skyddsängel eller var det bara inbillning från de som inte tror på att detta kan inträffa.


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 10 okt 10:50

  https://www.expressen.se/kronikorer/hanne-kjoller/forbud-mot-burka-ar-rent-vansinne/. Bra krönika av Hanne som sätter fingret på den springande punkten. Det finns ju inte så mycket att tillägga till Hannes krönika förutom att detta är ett av alla de otaliga politiska utspel som det drösar av för att vinna väljare från den främiingsfientliga sidan.


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 10 okt 10:44

  https://www.expressen.se/gt/hanna-wigh-hotad-efter-sexanklagelser-mot-sd-topp/Inte speciellt oväntat att det skulle hända. Att i offentligheten visa vad SD egentligen står för för är ju inte populärt. Men att avslöja vad patrasket står för ju bra men sedan om det hjälper speciellt mycket är ju en annan sak.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 7 okt 22:56

    https://www.expressen.se/noje/klimpens-ilska-mot-censuren-av-bert/  Intressant men vi kanske borde kolla in all produktion som sänds i SVT för att kolla så att det inte finns den minsta lilla risk att någon kan bli sårad eller att de drömmer mardrömmar om nätterna för att någon har sagt ett N-ord eller ett B-ord eller ett F-ord. Dessutom skall vi förbjuda alla som är med i program som sänds i SVT att svära eftersom det ju är en styggelse. Eller så kan vi göra som i USA där man i vissa bolag har ett pipljud när till exempel någon säger Fuck You. Så hädan efter så sätter vi in pipljud för alla olämpliga ord som sägs i allt som sänds i SVT. Det kan nog i slutändan bli en underbar upplevelse med en massa pipljud.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se