Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Tisdag 15 aug 10:44

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/rouhani-iran-kan-lamna-karnavtalet-pa-nagra-timmar/. Full förståelse för att Iran vill lämna ett avtal där den ena parten inte håller vad man kom överens om.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Tisdag 15 aug 10:03

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/trump-fordomde-vald-orsakat-av-kkk-och-nazister/. Det grämer honom förmodligen att bli tvungen att fördöma sina trogna väljare.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Söndag 13 aug 22:28

  http://www.dagen.se/religiosa-ledare-protesterade-mot-hogerextremisterna-1.1008947 Undrar vad alla de evangelikala kristna som ju sett Donald Trump som en räddande ängel tycker om det här. De kanske börjar att förstå att de har att göra med någon som är imbecill.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 13 aug 22:13

 http://www.expressen.se/nyheter/scaramucci-element-i-vita-huset-forsoker-storta-trump/. Vissa personer i Vita Huset vill ju få bort Donald Trump och det är väl inte speciellt konstigt med tanke på att det är Donald Trump vi pratar om. Att det sedan handlar om att vinna egna fördelar är ju inte heller speciellt konstigt med tanke på vem Donald Trump är och vilka han omger sig med. Dårar omger sig ju normalt med andra dårar något annat vore ju ytterst märkligt.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 13 aug 21:55

 http://www.expressen.se/sport/friidrott/svensken-vill-stoppa-stjarnan-fran-att-tavla/. Hur man överhuvudtaget kan komma på den idén är ju absurt. Det vore ju som att förbjuda en basketspelare som är 2,10 att spela basket eftersom han ju har fördel av sin längd. Det vore ju som att förbjuda Charlotte Kalla från att åka skidor för att hon har en extrem syreupptagningsförmåga. Listan kan ju göras hur lång som helst. Så länge som man föds med egenskaper som är bättre än andras och inte erhåller det med hjälp av doping så bör man få tävla som alla andra utan att man exempelvis skall måsta ta medicin för att motverka något som är medfött. De som tycker annorlunda måste ju ha något fel i huvudet.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 13 aug 21:43

  http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/dVXgJ/mourinho-lindelof-behover-tid. Vore ju märkligt om han tog en plats på en gång med tanke på att han gick från en medioker liga som den portugisiska till premier league. Det kommer förmodligen att ta tid för honom att komma in och man får ju hoppas att hand tar det på rätt sätt och inte deppar ihop och tycker synd om sig själv. När man hör intervjuer med honom så verkar han utåt sätt inte anfäktas av dylika tankar men man vet ju aldrig.


Johnny


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 12 aug 21:48

  http://www.varldenidag.se/debatt/en-plan-for-att-behalla-sverige-kristet/Bbbpfa!Ir2rEawDejSTeJNbJy6IUg/. Håller ju faktiskt inte med Stanley Sjöberg i dennna fråga eftersom religionsfriheten ju är en del av de mänskliga rättigheterna. Det innebär ju både att ensam eller i grupp ha rätten att utöva vilke religion som man själv vill eller att inte ha någon religon alls. Dessutom tror jag inte alls att kristendomen i Sverige är utdöende däremot så minskar ju antalet kristna. Vill man nu som Stanley Sjöberg att antalet utövare skall öka då får man ju söka lösningar på detta problem. Dessutom Stanley Sjöberg så finns ju faktiskt sanningen i betrakarens ögon.


Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se