Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Måndag 17 maj 20:04

  Intressant öppet brev från Jonas Gardell till Stefan Swärd som du kan läsa här. Tycker ju att Jonas Gardell har sina poänger i hans sätt att resonera men det är säkert många kristna inom främst frikyrkorna som håller med Stefan Swärd. Men frågan är ju egentligen har någon givit oss rätt att döma andra människor för deras sexuella läggning ?


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 17 maj 00:41

  Idag gick jag runt kvarteret och jag går längre och längre och antalet stopp på vägen har halverats och nästa mål är att gå runt kvarteret utan paus. Väderleken ser bra ut från tisdag och till torsdag men sedan kommer det ett bakslag som tydligen innefattar snö. Men vi får ju hoppas att prognoserna slår fel för vi vill inte ha någon mer snö utan sommar och sol.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 17 maj 00:28

  Bild 3 är ju den som skulle utgör grunden för en tvåstatslösning och bild 4 visar vart vi är på väg idag. Snart finns inget Palestinskt land kvar längre utan det är ockuperat av Israel. Desstutom tycker ju många människor främst i högerkanten av politiken att det är helt rätt. Dessutom säger ju inte USA och Joe Bidén någonting utan håller apartheidstaten Israel under armarna.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 17 maj 00:25

  ExpressenVisar ju bara hur korkade högerdebattörer som Alice Teodorescu är för sedan när har representanter för högerkrafter brytt sig om fattiga barn oavsett etnicitet utan är ju bara ett spel för galleriet. Nog kan de tänka sig att människor skall få komma hit men då skall det vara av rätt sort dvs. välutbildad och socialt anpassade för att snabbt kunna komma in i det svenska samhället. De skall snabbt assimilera till vårt sätt att vara. Vad vi helst inte skall ta hit är människor som flyr för sina liv på grund av krig eller klimatförändringar och de skall helst se ut som oss och helst vara kristna om de har någon religionstillhörighet och de får inte vara analfabeter. Självfallet skall vi stoppa alla vi gränsen och sålla ut människor och de som inte passar in skall vi inte heller släppa in. Det är ett sådant system som Alice Teodorescu förespråkar. Vi kan väl påminna oss om vilka Adolf Hitler skickade till koncentrationsläger och det var från början socialdemokrater och kommunister för att sedan skicka judar, romer, homosexuella, asociala, Jehovas Vittnen och kriminella. Men högerstollar brukar inte gilla den jämförelsen.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 15 maj 11:53

  Du kan läsa rescentionen av Joel Halldorf här. Men jag är övertygad att det är inte alla kristna som håller med Joel Halldorf i sin analys av boken även om man inte har läst den.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 15 maj 11:44

  Igår så var familjen borta så det blev att fixa lunchen själv och det fanns ansjovis, det fanns rökt och gravad lax samt kokta ägg så det blev att koka potatis. Men sedan så diskade jag upp både frukostdisken och lunchdisken för hand eftersom vi ju har gjort oss av med diskmaskinen för många år sedan. Det gick faktiskt alldeles utmärkt att göra det själv och det går som sagt var framåt.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 14 maj 12:54

  Roade mig att gå in på SMHI och kolla på data därför då kan man jämföra bland annat temperaturavikelser år från år och jag jämnförde då 202005 med 202105 och det ser ut ungefär på samma sätt eftersom vi hade en kall maj 2020 och vi har en kall maj 2021. Igår 22 grader och sol och idag 9 grader och mulet. Enda fördelen är ju att risken för nattfrost försvinner när det är mulet men speciellt angenämt är det ju inte.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 14 maj 01:06

  Tänkte skriva om Israel och Palestina konflikten men det får bli senare idag. Tänkte skriva om att det känns bättre och bättre för varje dag som går. Tidigare var jag tvungen att vila någon stund under dagen men det behöver jag inte längre utan nu orkar jag vara igång hela dagen. Nu är nästa steg att börja att gå utan stöd men för det krävs träning, träning och åter träning. Och det börjar att märkas att jag kan gå längre och längre utan att ta någon paus med hjälp av rullator. Skall förmodligen fixa en trehjulig cykel för att bygga upp muskelerna i benen även om det är enormt stor skillnad sedan jag kom hem den 31 mars. Dessutom väntar förmodligen en varm och skön sommar och snart blir det aktuellt med spruta nummer 2. När jag kom hem så var jag tveksam om att det skulle gå att gå innan sommaren är slut men nu känns det verkligen som en stor möjlighet.


JohnnyPresentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se