Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Lördag 12 aug 21:44

  http://www.varldenidag.se/nyheter/ogillade-ecce-homo-portas-av-facebook/repqhj!29SwHzw5OL5g0lH9kB9rw/. Minst sagt märkligt att Stanley inte får uttrycka sitt ogillande över Ecce Homo eftersom det ju inte är riktigt alla som gillar Ecco Homo. Det innebär ju att Facebook inskränker yttrandefriheten som ju fakiskt är en mänsklig rättighet.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 12 aug 21:33

  http://www.dagen.se/bonedag-for-korea-pa-sondag-1.1008660 Undrar om det hjälper att be med tanke på att Kim Jong Un ju betraktar sig själv som en gud. Dessutom verkar ju Donald inte lyssna på någon annan än han själv. Desstutom har ju gud givit oss i uppdrag att ta hand om skapelsen och därmed givit oss en fri vilja. Gud har ju inte heller ingripit varken under 1:a eller 2:a världskriget så varför skulle han ingripa nu. Dessutom så skulle det ju strida mot att han ju faktiskt har givit oss en fri vilja och ett uppdrag att sköta om. Att be om hjälp för något som ju faktiskt är vårt uppdrag rimmar ju illa.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 12 aug 21:30

  http://www.dagen.se/israels-ambassadors-protest-till-arkebiskopen-efter-tweet-1.1007334 Som vanligt är den israeliske ambassadören ute och cycklar av den enkla anledningen att inom svenska kyrkan råder åsiktsfrihet. 


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 12 aug 21:23

  http://www.dagen.se/iran-stoppar-fotbollsspelare-efter-match-mot-israeler-1.1007760 Vill stänga av spelare som i sitt klubblag spelat mot lag från Israel. Enligt FIFA får länder inte stänga av spelare från landslagsspel av politiska skäl. Det innebär ju helt enkelt att FIFA bör stänga av Iran från deltagande i turneringar sanktionerade av FIFA det är ganska så solklart.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 12 aug 21:04

 http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rqwnA/xi-till-trump-forvarra-inte-laget. Men självfallet så kommer Trump att fortsätta att provocera Kim Jong Un med förhoppningen om att han kommer att göra någonting dumt så att man en gång för alla kan göra sig av med Nordkorea som det ser ut idag.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 12 aug 20:58

  Har sett tre matcher till och från idag samtidigt med ett kalas för min nu älsta dotter som fyllde 33 år. Watford - Liverpool 3-3 och det var inte rättvist men Liverpool har svårt med målgörandet. Chelsea förlorade med 2-3 efter en minst sagt undermålig första halvlek mot Burnley och dessutom med två utvisningar som var helt korrekta. Slutligen vann Manchester City med 2-0 bort mot nykomligen Brighton som förmodligen kommer att ha stora problem att överleva säsongen utan riskerar att åka ur. Sedan skall jag se ytterligare matcher i kväll och natt i efterhand på viaplay.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 11 aug 19:00

  Då var det dags igen för snart startar premier league igen eller rättare sagt om 1 timmer och 44 minuter med matchen Arsenal - Leicester. Det har man ju sett fram emot hela sommaren och nu är det dags igen.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 11 aug 18:32

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/ministern-om-nordkorea-krig-vore-en-katastrof/?forceScript=1&variantType=large. Det vore en katastrof men om Nordkorea omvandlar sitt hot till att angripa då kommer det att vara kört för Nordkorea.


Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se