Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Måndag 30 okt 10:57

  Har sett om Strange Tings 1 och det tog mig tre dagar och efter dessa 8 avsnitt är jag inne på avsnitt 2 i säsong 2 det är som ett gift denna serie.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Söndag 29 okt 16:01

  https://www.expressen.se/debatt/satt-farliga-elever-i-sarskilda-skolor/. Ett sådant förslag kan ju bara komma från  Sverigedemokratiskt håll. Vad är nästa förslag att alla som kan identifieras som muslimer skall gå i speciella klasser. Alla som kan identiferas som bögar och flator i speciell klasser. Vi kanske skulle sätta alla Sverigedemokrater som kan identifieras i egna klasser. Förslaget är ju faktiskt utomordentligt korkat men något annat var ju inte att vänta eftersom det kom från Sverigedemokratiskt håll.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Söndag 29 okt 15:40

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JPqEP/fredrik-virtanen-lamnar-aftonbladets-ledarsida. Självfallet helt rätt med tanke på vad han har gjort och det som Martin Timell har gjort vilket ju om det är sant är mycket värre än det Martin Timell har gjort. Martin Timell fick ju faktiskt sparken och självfallet är det helt rätt att Fredrik Virtanen också skulle få det. Det handlar ju inte heller om att vända kappan efter vinden utan Fredrik Virtanen har ju faktiskt bäddat för det här själv han kan ju inte skylla på andra utan måste ta ansvar för det han har gjort.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 29 okt 15:33

  Var till Piteå i går kväll och såg dels Thor Ragnarök samt Geostorm och tar man filmerna för vad det faktiskt är så var de sevärda men inga direkt oscarsfilmer. Däremot var hemfärden minst sagt äventyrlig eftersom det dels var dåligt väder och sedan så slutade faktiskt laddningen till Audin att fungera så jag blev stående  ungefär halvvägs från Piteå i Arnemark och fick  beställa bärgnin. Fick vänta i 45 minuter men det gjorde inte så mycket även om bilen hann att bli relativt utkyld men gudskelov var det inte speciellt kallt ute eller rättare sagt kring 0 grader.

Men jag var efter bärgningen hemma ungefär klockan 12 på natten.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 28 okt 12:45

  Moderaterna växer igen och det är ju inte så konstigt, dels med ett nytt högsta höns på partiledareposten och dels med en tillrättalagd valplattform för att locka till sig väljare inom främst högerblocket dvs moderaterna, Sverigedemorkaterna och Kristdemokraterna.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 28 okt 12:40

  Det verkar vara mildare väder på gång och idag regnar det. Till veckan skall det tydligen blir varmare vilket ju är en fördel eftersom då kan ju den lilla snö som har kommit försvinna och vi får barjola igen. Det underlättar verkligen när man är ute och promenerar. En nackdelen är när man kör bil eftersom det blir jobbigare eftersom allt blir svart igen.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 27 okt 22:53

  Nu kommer uppföljningen till Stranger Tings 2 på Netflix och Stranger Tings 1 var väldigt bra och förhoppningsvis är 2:an lika bra. Nu var det ett tag sedan jag såg 1:an så jag tänkte faktiskt se om Stranger Tings 1 innan jag ser Stranger Tings 2.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 27 okt 22:46

  Har den sista månaden varit inne och kommenterat på social media och det blir som ett gift. En del uppskattar det jag skriver och andra inte och vissa dagar får man många som gillar det man skriver och andra dagar nästan inte alls. Detta gör ju att bloggskrivandet blir lidande eftersom det inte går att göra både och så jag funderar på att börja ägna mig åt bloggandet igen och lämna kommenterandet åt sitt öde. Sedan om det blir som man säger det vet man ju inte det får vi välan se.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se