Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Lördag 7 okt 22:42

  http://www.varldenidag.se/nyheter/varfor-valde-du-inte-asatro/repqjd!cmYUfk9g4XU1QYLhJj@6A/. Om handläggaren misstänker att någon inte på "riktig" har konverterat till kristendomen så är ju svaret enkelt. Det är mycket svårare att få stanna om man har konverterat till asatro än till kristendom. Chansen är ju större om man säger sig vara kristen än att säga att jag tror på Thor och Oden.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 7 okt 22:33

  http://www.dagen.se/nyheter/nu-ska-motion-om-valsignelseakt-vid-skilsmassa-debatteras-1.1035959. Ett mycket vettigt förslag eftersom man ju välsignar människor vid ingående av äktenskap och då borde man ju kunna göra likadant vid en skilsmässa eftersom parterna nog kan behöva mera stöd då än när de ingår ett äktenskap.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Fredag 6 okt 15:01

  https://www.expressen.se/noje/bert-forfattarens-ilska-mot-svt/.

Den fråga som är intressant att ställa sig är om homofobin, rasismen och sexismen skulle öka i samhället idag för att en 23 år gammal serie sänds på nytt igen. Om man är beredd att svara ja på den frågan så påstår man följaktligen att om vi plockar bort allt massmedialt som har med homofobi, rasism och sexism att göra då kommer de att försvinna och aldrig komma åter. Eller är det så att homofobin, rasismen och sexismen har funnits länge och att risken att vi skulle få en lavinartad ökning inte är speciellt stor.


Johnny


Av Johnny Lestander - Fredag 6 okt 14:52

  Var på begravning idag efter Maria som jag har känt väldigt länge tillsammans med hennes man Bror. Deissutom har vi döttrar som spelat fotboll tillsammans och sedan har jag hjälpt dem med räkenskaperna under många år eftersom det hade en skogsfastighet. Bror är borta sedan några år och han blev 67 och nu är Maria borta också 67. Ljus och fin begravning men jag avstod fikat i efterhand eftersom det inte var så många jag kände av Marias och Brors släktingar så därför så avstod jag. Nästa fredag är det nästa begravning efter Ragnar och då kommer kyrkan att bli fylld till sista plats och det blir då annorlunda eftersom han var mycket en kyrkans man men även en god medmänniska.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 5 okt 22:16

  https://www.expressen.se/kultur/ide/dags-att-krava-mattias-karlssons-avgang/. Glöm din dröm Ida Ölmedal att någon skulle kräva Mattias Karlssons avgång. Han är ju en del av ledartrojkan inom SD och han sitter i orubbat bo oavsett vad han muntligen vräker ur sig. Är det någon som har hört chefen dvs Jimmie Åkesson yttra sig eller att Allianspartierna har sagt speciellt mycket och särskilt inte Ulf och Ebba som ju är mest angelägna att få SD:s stöd. För makten och härligheten är de beredda att sälja sin politiska själ till lägst bjudande till patrasket dvs. Sverigedemokraterna.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 5 okt 16:59

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BoL57/mattias-karlsson-anmals-igen-efter-kritiserat-inlagg. Intressant med en riksdagsman som anser sig kunna säga vad som helst utan att de kan få några konsekvenser överhuvudtaget. Påminner om ens egna skoltid för många herrans år sedan och de mobbare och översittartyper som fanns där. Men Mattias Karlsson verkar inte speciellt brydd om vad andra människor tycker om honom, om han inte vill be om ursäkt för det grova övertramp han gjorde varför skall vi då lyssna vad han säger. Dessutom ingen kommentar från Jimmie det kan väl inte vara så att han håller med Mattias Karlsson eller ?


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 5 okt 12:06

  http://www.dagen.se/nyheter/grimmark-och-steen-nomineras-till-martin-luther-king-priset-1.1035324 Enligt statuterna för Martin Luther King priset skall det delas ut till citat " skall ha  arbetat för fred, icke-våld, frihet, rättvisa, jämlikhet och solidaritet." jag kan inte riktigt se att Grimmark och Steen uppfyller dessa statuter och därför är ju min fromma förhoppning att de inte får priset.


Johnny


Av Johnny Lestander - Torsdag 5 okt 11:09

  http://www.dagen.se/nyheter/arkebiskopen-omsorg-om-kyrkan-lag-bakom-det-okade-valdeltagandet-1.1035301 Blir nog en analys som får stå för henne. Finns ju inga som helst tecken på att kristendomen är växande i Sverige utan detta är något som hon självfallet säger för att hon skall säga det. Självfallet har det ökade valdeltagandet med partipolitik att göra och ingenting annat. Hon kan väl faktiskt säga som det är att svenska kyrkan är en kyrka på dekis.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se