Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Tisdag 25 sept 00:17

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/sds-ilska-efter-andre-vice-talman-kuppen/. Vilket jävla gnällande eftersom först frångick man praxis genom att rösta fram kandidaten från det näst största partiet till Talman. Sedan gnäller man över att övriga partier gör sammalunda vilka jävla småbarn vi har att göra med och så jävla synd de tycker om sig själva som inte får vara med och leka. Dessutom gnäller man på allianspartierna som sagt att man inte kommer att stötta Björn Söder utan lägga ner sina röster. Sedan så såg jag en intervju i Aktuellt med Jimmie Åkesson och jävlar vad sur han var eftersom han kanske inser att de inte kommer att få vara med och leka. Dessutom anser han att de 1.1 miljoner dårfinkar som röstat på Sverigedemokraterna har rätt att få något tillbaka på sina röster. Men varför det när cirka 6,2 miljoner har röstat på andra partier. Han verkade faktiskt nästan vara i obalans Jimme Åkesson bara han inte är på väg att gå in i väggen igen. Sedan var det en intervju med Annie Lööf och tala om att svammla hon gav inget bra intryck alls. Däremot gjorde herr Ygeman i en senare intervju i Akutell, lugn och sansad och inte virrig som Annie Lööf eller obalanserad som Jimmie Åkesson. Men hur kommer mana att lösa det hela eftersom C,L,M och KD vill samarbeta med S på sina villkor men det vill inte S. C och L kanske kan tänka sig ett samarbete med S och MP men inte med V. V kan tänka sig att samarbeta med S och MP. M och KD kan tänka sig att samarbeta med SD men det vill inte C och L. Undrar hur man har tänkt att lösa det hela ?


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Måndag 24 sept 20:25

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/internt-brak-i-m-infor-valet-av-andra-vice-talman-flera-ville-stodrosta-pa-sd/. Att Hanif Bali var drivande är ju inte det minsta förvånande och han skulle ju helst vilja se en regering med KD som stöds av SD så att man slipper förrädarna inom C och L. Men hur man har tänkt sig att kunna sy ihop någon form av regering överhuvudtaget oavsett form framstår ju idag som obegripligt för alla positioner är ju helt låsta. Problemet är ju att ett nyval inte löser någonting.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Måndag 24 sept 19:27

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/sd-ledarens-angrepp-pa-alliansen-efter-rostningen/. Tänk att det finns stunder av hopp för mänskligheten som när nassen Björn Söder förlorade sin talmanspost tala om en välgärning utav guds nåde. Sedan skriker Jimmie Åkesson ut sin ilska och babblar om att svika praxis vilket ju var precis vad man gjorde vid valet av Talman som ju en praxis ju skulle ha tillfallit sossarna som största parti. Men nu stödde SD ju moderatförslaget och frångick praxis. Sedan när 2:e vice talman skulle väljas så skulle plötsligt praxis användas igen för nu gällde det ju en Sverigedemokrat och inte vem som helst utan homofoben och rasisten Björn Söder. När han inte sedan blev vald då klättrar SD:arna bokstavligen på väggarna och kallar den vänsterpartist som valdes för kommunist. Att kalla en vänsterpartist för kommunist är ju ett hån mot alla kommunister men sådant förstår ju inte Jimmie Åkesson men det är ju inte heller att vänta. Skönt ändock att vi slapp nassen Björn Söder som Talman. Sedan så gav sig Åkesson på främst moderaterna för att de inte hade stött Björn Söder när nu SD stödde moderaternas förslag till talman trots att Alliansen från första stund hade sagt att de skulle lägga ner sina röster när det gällde valet till 2:e vice talman. När man hör Jimmie Åkesson kan man verkligen tala om surt sa räven om rönnbären och en riktigt jävla dålig förlorare är Jimmie Åkesson men det kunde man ju faktiskt förvänta sig.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 24 sept 15:27

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/7lO19v/alla-anstandiga-partier-maste-ta-sitt-ansvar. Bra skrivit av Anders Ygeman men det kan nog bli svårt med ett samarbete eftersom det enda Alliansen som ju faktiskt talar om är att sossarna skall stötta Alliansen trots att de rödgröna är större. Det mest naturliga vore ju att delar av Alliansen skulle stötta de Rödgröna dvs C och L. Sedan att inga vill ha med SD att göra är ju helt naturligt ett parti med rötter i Nazismen och Vit Makt rörelsen skall ju självfallet inte ha något att säga till om.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 24 sept 12:47

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/forra-ledarens-halsning-var-inte-nyttiga-idioter/. Maria Leissner har ju självfallet helt rätt eftersom Björn Söder ju är en av de mest olämpliga man har kunnat hitta i SD som förslag till 2:e vice talman. Har man ingen annan att plocka fram men det kanske inte finns någon. Sedan tycker ju Jimmie Åkesson att det är synd att man frångår praxis men det är ju precis det man gör från SD:s håll genom att stötta Alliansen som ju faktiskt är mindre än de rödgröna. Har man istället från Alliansens sida kunna ena sig om någon talman (ej moderat eller kristdemokrat) då hade det förmodligen inte blivit ett sådant jävla rabalder. Skall bli intressant att se hur Alliansen gör eftersom de ju har sagt att de kommer att lägga ner sina röster i valet till 2:e vice talman. När resultatet från den slutna omröstningen meddelas får vi väl se hur den utfallet. För tänk om de centerpartistiska och liberala istället stödjer vänsterns kandidat det skulle faktiskt vara helt underbart.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 24 sept 11:30

  https://www.dagen.se/debatt/john-kvarnero-sd-erbjuder-ordning-men-ingen-gemenskap-1.1205852. Intressant debattartikel av John där alternativen är antingen en nationalstat a la modell 30-talets Tyskland eller en Kristen styrd stat a la modell Islamiska stater i Mellanöstern. Vi kan väl konstatera att ingen av dem är att föredra.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 24 sept 00:56

  https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/anna-kinberg-batra-maste-ga-att-forhandla-med-sd/. Vad Anna Kinberg Batra faktiskt menar är att man skall låta SD få gehör för sin kärnfråga och tillmötesgå SD när det gäller immigration och integration/assimilering och i utbyte så stödjer de en moderat/kristdemokratisk regering eftersom hon kallt räknar med att C och L ej kommer att fälla en sådan regering det är det hon menar med att förhandla.


Johnny


Av Johnny Lestander - Söndag 23 sept 18:34

  https://www.dagen.se/livsstil/maria-ahlin-min-lillasyster-tog-sitt-liv-1.1205010.  När jag var 24 år gammal så gick min far och hängde sig ute i skogen och orsaken kan vi bara spekulera i eftersom han ju inte kom tillbaka och sa varför eller lämnade något brev som förklaring. Det har gått väldigt många år sedan det hände men fortfarande minns jag detta som det var igår och jag kan se hans ansikte framför mig eftersom jag och min pappa hade ett väldigt bra förhållande som far och son. Jag minns också allt skitprat som främst drabbade min mamma efter självmordet eftersom vi bodde på en liten ort i Lappland och att alla visste vad orsaken var trots att vi inte visste det själv. Vad människor inte förstår är ju dels att man behöver stöttning och inte skäll och att man skall våga prata om det hela för det vill många som har varit med om detta. Dessutom var det ju inte väntat utan en dag fanns han där och nästa dag var han borta.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se