Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Söndag 5 mars 00:47

   http://www.aftonbladet.se/ledare/a/blGj3/varldens-atta-rikaste-ager-lika-mycket-som-den-fattigaste-halften. Intressant och belysande men framför allt sant. Men vem fan bryr sig ?


Johnny  

ANNONS
Av Johnny Lestander - Söndag 5 mars 00:12

  http://www.aftonbladet.se/melodifestivalen/a/zo6gr/skrallen-loreen-missar-final-i-melodifestivalen. Nu är det bara finalen kvar i det förnämsta av kulturprogram i Sverige nämligen melodifestivalen men vilken "normal" människa bryr om vem som går till final eller om Loreen går eller inte går till finalen. Hur man överhuvudtaget kan sitta och glo på denna smörja har jag aldrig förstått eller kommer någonsin att förstå. Att sitta och titta på melodifestivalen är definitivt intelligensbefriande.


Johnny 

ANNONS
Av Johnny Lestander - Söndag 5 mars 00:06

   http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article24503969.ab. Borde nog inte gå ut med uppgifter som han ej kan verifiera även om det stärker hans följare eftersom det som Donald Trump säger är ju sant han behöver ju inte ens bevisa att det är sant för vi vet ju att Donald Trump aldrig far med osanning. Detta trots att Donald Trump är den värsta mytoman som världen har skådat. Men förmodligen är han alldeles för korkad för att kunna förstå det.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 4 mars 12:20

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OKyKO/borgmastaren-som-vill-forbjuda-muslimer. Tänk så mångs Sverigedemokrater som går igång när det ser ett sådant här reportage. Tänk om vi kunde ha det så här i Sverige tänk så bra vi kunde ha det då. Dessutom skulle vi ju även kunna kasta ut alla judar och det homosexuella packet som ju inte skall vara här. Men nu har vi det inte så här i Sverige och det är ju faktiskt en guds tur även om det finns knäppskallar med Jimmie Åkesson i spetsen som skulle vilja ha det så här.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 4 mars 12:02

   http://www.aftonbladet.se/debatt/a/wov3n/barnen-dor-knappast-av-en-bulle-da-och-da. Debattören resonerar som så många andra och förmodligen får att man känner sig trampad på tårna att ingen skall komma och säga vad jag skall respektive inte skall göra. Men för en cirka en halv miljon svenskar är socker ett gift dvs alla har diabetes. Debattören är kanske inne på den linjen att alla skall äta den mat som serveras i skolan som "majoriteten" äter dvs ingen vegmat och serveras det fläskkött då skall även muslimer och judar äta det. Jag förstår inte vad debattören är rädd för eller har hon helt enkelt dåligt samvete. Att propagera för en minskad sockerkonsumtion är ju helt rätt för det är ju bara att ta del av tillgänglig forsknng som ju visar att hög sockerkonsumtion inte är bra för kroppen det är ju fakta. Så om någon ur folkhälsosynpunkt propagerar för minskad sockerkonsumtion så är det ju jättebra. Sedan är det ju upp till var och en att följa rådet eller inte.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 4 mars 11:52

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/vowBL/biograf-stoppar-disneyfilm-med-gayroll. Undrar om det finns så många andra västerländska länder som detta kan hända i och svaret är väl förmodligen inte. Undrar om  denna biograf visar filmer som uppvisar den minsta lilla förekomsten av våld, men det är väl förmodligen helt ok.


Johnny 

Av Johnny Lestander - Fredag 3 mars 22:29

   http://www.svt.se/nyheter/inrikes/20-tal-forskare-sagar-terrorexperten-magnus-norells-rapport-om-islamism. Att använda argument som att ens kritiker har rökt på är ju ett dåligt sätt att argumentera. Påstår man något som Magnus Norell påstår i sin rapport så måste han ju ha vederhäftiga källor, har man inte det så blir man ju inte heller trodd. Men det är kanske så att Magnus Norell helt enkelt är SD:are och låter det skina igenom i hans rapport.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 3 mars 21:30

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/yo8Xg/stjarnan-nathatas-for-toplessbild. För det första var det inte toppless och för det andra vad har det med feminism att göra att hon visar upp sig. De som inte gillar det som Emma Watson gör. Det kan inte vara så att de är avundsjuka helt enkelt.


Johnny 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se