Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Fredag 11 aug 18:07

  http://www.dn.se/kultur-noje/bjorn-wiman-jag-tror-det-ar-dags-att-erkanna-att-vi-ar-livradda/. Håller ju inte med om att man behöver att vara livrädd om man inte vill för det är ju åtminstone inte undertecknad för varför skall man vara livrädd eftersom det kommer att bli svårt att påverka en Donald eller en Kim. Eftersom världens ledande nationer inte kan påverka så har jag en känsla av att demonstrationer inte heller hjälper. Donald är inte påverkbar enligt min uppfattning och i Nordkorea är det en omöjlighet. Sedan kan vi ju börja våra knän och be i våra kyrkor världen över men det tror inte heller hjälper eftersom gud under förutsättning att du tror på inte kommer att göra någonting. Gud har ju givit oss i uppdrag att ta hand om skapelsen och därmed givit oss en fri vilja och det här måste vi klara av själva. Gud ingrep ju aldrig i första eller i andra världskriget så varför skulle han göra det nu. Nej vi måste ju klara av detta själva och lära oss av våra misstag men vi brukar ju vara minst sagt urusla att lära oss av våra misstag.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Fredag 11 aug 17:45

    http://www.dn.se/nyheter/varlden/trump-trappar-upp-ordkriget-mot-kim/. Undrar ändock att syftet är faktiskt att provocera Kim Jong Un till att anpripa eftersom Kina ju har sagt att de kommer inte att hjälpa Nordkorea om de angriper först. Däremot om USA slår till först då kan detta eskalera till något väldigt obehagligt.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Torsdag 10 aug 23:14

    http://www.dn.se/nyheter/varlden/trump-om-nordkorea-uttalandet-var-kanske-inte-hart-nog/. Vi får väl se vad som händer och bland amerikaner och västerlänningar i allmänhet så skulle ju ingen sakna Kim Jong Un om han försvann. Vi får väl se hur långt som Donald Trump är beredd att gå eftersom Nordkorea inser att om de skulle anfalla först så är det lika med självmord. Den enda orsaken till att de vill bli en kärnvapen nation är ju att det skulle innebära en form av garanti för den kommunistisk diktaturen i Nordkorea.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 10 aug 00:34

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/michael-winiarski-trump-skapar-oro-for-en-forodande-konflikt/. Risken finns ju att Donald Trump provocerar fram en förrödande konflikt och dessutom kan ju Kim Jong Un ta det på allvar. Det är ju mycket farligt att utsätta en labil pojke som Kim Jong Un för detta eftersom han kan reagera på helt fel sätt, men det är ju Donald Trump alldeles för korkad att förstå. Däremot tror ju jag att ett eventuellt anfall för att slå ut Nordkoreas förmåga att använda sina missiler förmodligen skulle upplevas positivt av genomsnittsamerikanen.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 10 aug 00:24

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/evangelisk-radgivare-gud-ger-trump-ratt-att-oskadliggora-kim-jong-un/. Har fått det hela om bakfoten att gud skulle vilja att Donald Trump skulle förgöra Kim Jong Un. Pastorn använder sig av romarbrevet och påstår att det ger Donald Trump rätt att förgöra Kim Jong Un. Undrar vem som befinner sig näst i tur att förgöras kan det möjligen bli Iran som drabbas. Sedan att Donald Trump lyssnar det kan vi ju vara säkra på eftersom människor utan vett som Donald Trump lyssnar på det som passar in. Skall bli intressant att följa utvecklingen och förhoppningsvis så lugnar det hela ner sig.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 10 aug 00:19

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/tillerson-tonar-ned-konfliktrisk-mattis-staller-ultimatum/. Intressant med en utrikesminister Rex Tillersson talar ett språk om försoning medan försvarsminister James Mattis talar ett motsatt språk och ändock tillhör de samma administration. Att tala maktspråk till en osäker pojke som Kim Jong Un är inte bra det kan faktiskt sluta med elände.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 10 aug 00:11

      http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/999VE/delade-meningar-om-nordkorea-i-vita-huset. Farlig retorik som Donald Trump pysslar med. Borde ju se Kim Jong Un som han är nämligen en osäker pojke som vill imponera på sitt folk.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 9 aug 18:59

  http://www.expressen.se/nyheter/gasternas-berattelser-inifran-skandalfesten/. Intressant läsning. 


Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se