Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Söndag 11 juni 00:11

  Varit ute och paddlat kanot under eftermiddagen och det är lika rofyllt som vanligt och förhoppningsvis blir det en tur i morgon också. Dessutom verkar det bli en varm juni om nu prognoserna stämmer så då kan det nog bli många kanotturer. Dessutom är jag på väg in i pensionsstadiet redan i sommar trots att jag blir det i december månad i år, vilket ju gör att det kan bli många kanotturer under den här sommaren och förhoppningsvis många sommrar framöver.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 10 juni 12:48

  http://www.dagen.se/ledare/joel-halldorf-vastvarldens-hyckleri-i-kampen-mot-islamistisk-terror-1.978539 Bra ledare men vad gör inte västvärlden inte för att få tag i olja i utbyte mot vapen som sedan används till att angripa just dessa länder. Det är ju faktiskt inte alls det minsta förvånande eftersom förmågan att förstå samband och göra någonting åt det hela ju är vanligt hos de flesta människor. Det är speciellt utpräglat bland politiker som t.ex Donald Trump.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 10 juni 12:27

  http://www.dagen.se/abortfragan-ar-kidnappad-av-superkonservativa-hogerkristna-1.979328

Är det så att abortfrågan är kidnappad av högerkristna främst i USA men även i Sverige? Sanningen är väl det att vi kan gärna strö epitet omkring oss men om de är sanna eller inte det är ju upp till var och en att avgöra. Däremot så är det ju så att som abortmotståndare så kan man ju själv låta bli att utföra arborter eller så kan man tala om att jag vill inte utföra arborter eller jag tycker att det är fel att utföra arborter. Däremot att försöka ändra lagstiftningen för att förbjuda de som vill utföra aborter eller de som vill ha abort då vill man ta bort dessa människors rätt att själva få avgöra. Dessutom när det gäller Grimmark så ville hon ju inte heller bistå med preventivmedel vilket gör att hennes åsikter ju kan betraktas som ovanliga eller till och med extrema. Det innebär ju att Grimmark sätter sig till doms över människors och då speciellt över kvinnors rätt att själva bestämma över sina liv. Dessutom kan man ju verkligen fråga sig om gud givit henne och hennes gelikar den rätten, för tillåt mig att betvivla för någon kan bevisa motsatsen.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 10 juni 00:32

  http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/843oQ/ilskan-i-vm-kvalet--vagrade-tyst-minut. Vägrade på grund att det inte är vanligt i deras kultur. Enligt mitt förmenande borde Saudiarabien omedelbart avstängas från pågående VM-kval till de lärt sigt vanligt hyfs.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 10 juni 00:26

  http://www.varldenidag.se/gastkronika/abort-utgor-inte-karnverksamheten/Bbbqfh!zsfvQeXy7RM7VbJAmDqz2g/. Stefan Gustavssons resonemang haltar betänkligt att den mycket enkla anledningen att det inte finns några specilla abortsköterskor utan det ingår numera i barnmorskans verksamhet. Vill man jobba i Sverige som barnmorska då måste man köpa hela konceptet. Sedan kan Stefan Gustavsson gärna jämföra med försäljning på systembolaget det ändrar ju inte det faktiskt förhållandet att som barnmorska skall du utföra arborter punkt och slut.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 10 juni 00:21

 http://www.varldenidag.se/nyheter/sr-inslag-om-samvetsfrihet-frias-av-granskningsnamnden/Bbbqfg!FGnXdLd10CxRbRGgX0Wc3g/. Inget som direkt förvånar eller hur.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 10 juni 00:11

http://www.varldenidag.se/nyheter/trojan-fick-pridesymbol-fotbollsspelare-hoppade-av/Bbbqfi!@D2mYhV7ExryxSPBXAvcyg/.  Jaelene Hinkle vill kanske inte spela landskamper eftersom USA spelar den med tröjor där numren är i regnbågens färger. Om det är så vet vi ju inte eftersom hon inte har sagt varför hon inte vill vara med däremot vet vi att hon är kristen. Men skulle det nu visa sig att hon inte vill spela detta pågrund av idrotten tagit ställning för olika sexuella läggningar då borde hon enligt mitt förmenande inte få representera sitt land eftersom hon vill diskriminera människor på grund av deras sexuella läggning. Självfallet så får hon vara kristen och hon får självfallet anse att det bara finns en sexuell läggning som är tillåten nämligen den hetrosexuella men med en sådan inskränkt människosyn då skall man inte representera sitt land. Enligt mitt förmenande borde hon inte ens få spela fotboll i sin klubb. Hon tar nämligen på sig rätten att döma människor efter sin sexuella läggning.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 9 juni 23:57

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VAO3p/trump-slar-tillbaka--anklagar-comey-for-att-ha-ljugit-under-ed. Självfallet har ju inte James B Comey ljugit utan han säger ju sanningen att sedan en mytoman som Donald Trump påstår motsatsen är ju ingenting att fästa sig vid. Problemet är ju att det är svårt att bevisa om man nu inte har inspelningar som faktiskt kan bekräfta att Donald Trump gjort det han faktiskt har gjort. Om inte så blir allt enbart ord mot ord och det räcker inte för att avsätta dårpippin Donald Trump.


Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se