Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Onsdag 9 aug 12:27

      http://www.dn.se/nyheter/varlden/nordkoreas-och-usas-hot-oroar-omvarlden/. Oroligen är man ju knappast varför skulle man vara det. Däremot två knäppskallar som hotar varandra på var sin sida och jag tycker ju faktiskt att Donald Trump är den värre av de två.


Johnny

ANNONS
ANNONS
Av Johnny Lestander - Onsdag 9 aug 12:14

  https://www.svd.se/maktige-borgs-fall--sa-skriver-utlandska-medier. Intressant men inte speciellt oväntat. Undrar om det kommer att få påverkan på framtida jobbansökningar, man kan ju bara hoppas.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 9 aug 12:07

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wql75/klimatforskare-oroliga-att-ny-rapport-tystas-ned. Är nog den bästa vägen att sprida information nämligen att lämna rapporter till media istället för till Trump administrationen. Dessutom kan vi ju hoppas att de fortsätter på den inslagna vägen.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 9 aug 12:01

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4Pp2a/elin-satter-ned-foten--mot-mqs-skyltdockor. Det finns väsentliga saker att reagera på och sedan finns det oväsentliga saker att reagera på och detta är definitivt av dens sistnämnda kategorin.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 9 aug 11:46

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OVVr3/transportstyrelsen-vill-starka-mojligheten-att-dra-in-aldres-korkort. Man skall ju aldrig generalisera eftersom många äldre har ju lång erfarenhet av att köra bil jämfört med de i åldern 18-25 som tror att de är världens bästa bilförare. Däremot så bör man ju anmäla om människor på grund av sjukdom inte längre är lämpliga att köra bil.


Johnny

Av Johnny Lestander - Onsdag 9 aug 00:10

      http://www.expressen.se/nyheter/usa-nordkorea-kan-avfyra-karnvapen/. Två knäppskallar som hotar varandra och nu har kanske Nordkorea lyckats att skapa en kärnvapenstridsspets för att skicka med en interkontinental robot. Frågan är ju vad ett av världens fattigaste länder skall göra med ett kärnvapen och dessutom varför plockar man inte bort diktatorn det skall väl inte vara så svårt. Det är klart vi skulle även kunna plocka bort Donald Trump för då vore ju världen en bättre plats att bo på.


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 8 aug 18:05

  http://www.dagen.se/ateister-ses-som-ondare-an-religiosa-1.1006080 Undrar om de som svarade på undersökningen verkligen har tänkt efter. Har de aldrig hört talas om IS eller AlQaida eller korstågen eller Inkvisitionen eller häxförföljelserna. Det kanske är precis tvärs om att ateister är mindre våldsbenägna är troende.

 

Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se