Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Torsdag 2 mars 23:47

   http://www.dagen.se/debatt/hanvisning-till-inre-rost-problematisk-1.930335. Intressant debattartikel som säger att vi inte skall lyssna på vår inre röst men däremot skall vi lyssna på vad gud säger i bibeln. Detta leder då fram till att vi inte skall tillåta aborter med hänvisning till budet om att vi inte skall dräpa. Men det innebär ju precis detta att vi lyssnar på vår inre röst att vi skall tolka guds ord i bibeln på detta sätt. Om någon annan tolkar bibeln på ett annat sätt att det inte står något i bibeln om aborter och därför kan man inte säga att aborter är fel då är den tolkningen felaktig för det är ju det man säger i debattartikeln. Men det handlar ju då om att lyssna på den rösten som säger att tolka bibeln på detta sätt och det handlar inte om att tolkningen är rätt eller fel utan det handlar om en tolkningen och dessutom kan ju tolkningen inte vara problematisk. Varför skulle vi ha cirka 9000 olika samfund i världen om vi inte tilläts att tolka bibeln som vi själva vill genom att lyssna på rösten som säger att den här tolkningen är rätt och alla andra har fel.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Torsdag 2 mars 23:31

    Mel Gibsons sätt att göra film är ju bekant och krigsscenerna i Hacksaw Ridge är faktiskt bland de grövsta jag har sett. Det som skulle kunna jämföras är ju Krigets vindar och om judeutrotning i Auschwitz. Samtidigt handlar ju detta om Desmond Doss en sjundedagsadventist som vägrade att bära vapen men ville ändock var med i andra världskriget. Räddade livet på 75 av sina kamrater på Okinawa och tilldelades the medal of honor den enda vapenvägraren som tilldelades denna medalj under andra världskriget. Det som gör filmen så gripande är ju hans starka gudstro eftersom normalt borde han inte ha överlevt med tanke på vad han uträttade. Men skildringen i filmen gör ju att gud höll en vakande hand över honom.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Torsdag 2 mars 23:25

   http://www.aftonbladet.se/ledare/a/QvPJ8/lar-dig-av-historien-anna-kinberg-batra. Att Anna Kinberg Batra skulle kunna lära sig något av historien är ju inte tänkbart. Dels är hon ju politiker och dels är hon moderat och det säger allt. Men samtidigt har hon ju samma ambitioner som Stefan Löfven att komma åt den politiska makten i det svenska samhället för det är ju drivkraften bland de flesta politiker för att inte tala om Jimmie Åkersson.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 26 feb 22:51

   http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/G7rn9/bill-paxton-ar-dod. En skådespelare som jag gillade från Titanic, Aliens, Twister m.fl Jag gillade hans sätt att spela sina roller och nu är han död 61 år gammal det känns minst sagt tråkigt.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 24 feb 22:17

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/g2kpL/reinfeldt-till-trump-hur-tror-du-usa-blev-usa. Fredrik Reinfeldt undrade om Donald Trump vet om hur USA blev USA och han syftar ju självfallet då på folkvandringar som ju pågått sedan människans begynnelse det är ju sådant man lär sig i skolan men det har förmodligen gått Donald Trumps näsa förbi. USA består ju av invandrare och många kommer ursprungligen från Europa eller Afrika. Urspungsbefolkningen i USA var ju indianer och inte ens de uppstod i Nordamerika utan kommer ursprungligen förmodligen från Asien och vandrade in i nordamerika via berings sund när den var landfast. Samma sak med oss svenskar som ju efter sista istiden kommer vandrande efter det att isen drog sig tillbaka från medelhavsområdet och nordafrika så vi är också invandrare. Sanningen blir ju egentligen att vi är afrikaner eftersom mänsklighetens vagga ju stod i Afrika enligt de flesta forskare under förutsättning att du tror att människan uppstod genom evolution från andra primater. Om vi då antar att det är sant så måste det vara en fasansfull upplevelse för en Sverigedemokrat att inse att jag usprungligen var afrikan.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 24 feb 22:00

   https://www.wsj.com/articles/trump-is-right-swedens-embrace-of-refugees-isnt-working-1487807010. Att Jimmie Åkesson och Mattias Karlsson håller med narcissten och tillika den värsta mytomanen som världen har skådat är ju inte speciellt konstigt. Efter att ha tappat greppet om invandringspolitiken eftersom de flesta andra partier förutom C och V håller med SD i dag så måste ju SD försöka att ta tillbaka initiativet och vad passar då inte bättre än att hålla med Donald Trump. Självfallet är det enbart invandrare som är svarta och muslimer som våldtar alla "svenska" kvinnor eftersom alla vet ju att det är så man behöver ju inte ens bevisa det. Det innebär ju att Jimme Åkesson och Mattias Karlsson ju är precis som Donald Trump eftersom den sanning som de predikar är sann. Försöker sedan någon journalist eller någon vanlig dödlig som du och jag säga att vänta nu skall ni inte komma med lite bevisning först. Men ett sådant påstående är ju i Donald Trump samt Jimmie Åkessons och Mattias Karlssons värld något som går under epitetet "fake news" och det är ju inte ens värt att bemöta.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 24 feb 21:48

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/PQdG6/trump-svenskarna-vet-att-jag-har-ratt. Donald Trump vet ju alltid bäst åtminstone enligt honom själv. Dessutom vet han ju bäst vad som händer i andra länger långt, längt borta. Men är man narcissistisk och tillika mytoman och av den värsta sorten då vet man bäst och man behöver ju inte ha något bevis eller belägg för det man säger eftersom ju alla vet att Donald Trump alltid har rätt. Om någon sedan påvisar att han ljuger eller har fel då är det underlaget s.k fake news.


Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se