Senaste inläggen

ANNONS
Av Johnny Lestander - Tisdag 3 okt 09:13

  http://www.dagen.se/debatt/alla-mynt-har-tva-sidor-det-galler-aven-yoga-1.1032831 Intressant det här med yoga och den formliga paniken som en del framför allt kristna människor bara känner när man hör ordet yoga. Det handlar då om avgudadyrkan enligt en del medan andra säger att det handlar om avslappningsövningar och ingenting att göra med eventuella gudar. Har själv använt mig av yoga som avslappning och inte känt av någon närvaro av några gudar som tydligen skall höra ihop med yoga, Inte heller har jag fått någon uppmaning av gud att sluta med yoga. Kan det möjligen istället handla om rädsla för att någon s.k förståsigpåare påstår att det är farligt. 


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Måndag 2 okt 20:00

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/XP36W/avskaffa-semestern--vi-tvingas-vara-lediga.Att debattartikeln kommer från tankesmedjan Timbro är ju det man kunde förvänta sig eftersom en sådan korkad debattartikeln ju inte kan komma från så många andra ställen. Att försöka att röra i semesterlagen på grundval för vad som är bäst för företagen är ju något som är ett av Timbros mål. Att inte ta ut semester alls eller att förkorta den kommer med mycket stor sannolikhet påverka sjukskrivningstalen som ju indirekt påverkar företagen genom att företagen betalar de två första veckorna i varje sjukskrivningsperiod. Att det dessutom kommer att belasta välfärden eftersom människor kommer att bli mer sjuka genom att aldrig vara ledig eller vara ledig på arbetsköparens villkor gagnar ju endast arbetsköparen och inte den anställde som säljer sin arbetskraft. Nu tror jag ju inte att politikerna kommer att lyssna inte ens en korkskalle som Ulf Kristersson.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 2 okt 19:31

  Har haft en klump i halsen till och från under flera år men det har blivit värre med åren. Det har känts bättre och sämre periodvis och ibland inte alls. Vad kan det då vara för klumoar i halsen  msn har för inte har man sådana i halsen utan något måste ju vara fel. Var till min läkare för en vecka sedan och han skulle skicka en remiss till öron, näsa, hals och i torsdags ringde de och sade att jag skulle få komma idag till Sunderby sjukhus. Fick träffa en överläkare som frågade om mina symtom och vad jag arbete med och vad jag trodde att det kunde vara. Det jag tänkte på var struma eftersom min mor hade svår struma och den är ärftlig, jag tänkte att det kunde vara problem med tonsillerna eller så med bråcket på övre magmunnen som jag haft ett antal år. Han började klämma och känna och sedan gick han ner med en kämera via näsan och vi kunde då konstatera att de var en klump i halsen dvs det var ingenting alls. Allting såg precis ut som det skulle. Klumpen i halsen beror på på min förstörda näacke och mina skuldror som ju tagit stryk av mångårigt dataanvändande. Det är nämligen så att värk från nacke och skuldror ger en känsla av en klump i halsen och det är helt normalt.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 2 okt 17:45

  http://www.dn.se/ledare/signerat/erik-helmerson-dad-som-i-las-vegas-ar-lika-vidriga-oavsett-om-skytten-ar-jihadist-eller-nazist/. Självfallet tog IS på sig dådet eftersom de ju regelmässigt tar på sig alla dylika attentat. En vit man som skjuter i första hand andra vita människor vem kan det då vara. En vänsteraktivist som såg de på festivalen som Trump anhängare eller någon som kanske inte gillade country musik eller någon som det hade snurrat om för eller hade han någon koppling till IS. Kan ju bara konstatera att det faktiskt har hänt och att han är död och vi kanske aldrig får reda på orsaken däremot kan vi ju spekulera i orsaken. Förmodligen kommer vi dessutom fram till olika slutsatser utan att veta om någon av dem är sanna.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 1 okt 23:52

  För till Umeå mitt på dagen i fredags och kom hem för en timme sedan. Bodde i stuga på first camp och med var den yngsta samt barn 2 samt barn 3 med tillbehör och yngsta barnbarnet. Åt god mat och shoppade dvs inte jag men barnen. Jag däremot ägnade delar av lördagen och söndagen till att titta på innebandy liver eftersom Umeå har flera i den högsta samt näst högsta serien på både herr och damsidan. Så det blev två herrmatcher i norra allsvenskan samt 1 i damernas SSL samt 1 match i herrarnas SSL. Det var roligt att se det live för annars brukar det mest bli att se matcherna på TV och det är inte alls samma sak. Så det blir säker någon fler gång. Det är därför jag inte skrivit några inlääg under helgen inklusive fredagen samt inga kommerterer på nätet.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 28 sept 11:16

  http://www.dagen.se/debatt/tand-ett-synligt-ljus-mot-nazistmorkret-i-goteborg-1.1031250 Tror inte att nassarna bryr sig ett skit om hur många ljus vi än tänder de skrattar nog mest åt det hela. Det är ju som att be eftersom en bön gör ju inte att nassarna försvinner utan man måste faktiskt göra någonting istället. Tänk bara på Adolf Hitler och alla möjligheter man hade att stoppa honom men ingen gjorde någonting utan man lät honom få allt han pekade på till dessa att det var för sent. Samma flathet och undfallande sätt har vi svenskar också mot våra nassar.


Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 28 sept 11:03

  http://www.dagen.se/kronikor/samma-mentalitet-som-sankte-titanic-lever-kvar-1.1031665 Intressant krönika om hur skapelsen håller på att gå förlorad sedan gud gav människan i uppdrag att ta hand om den. Men det är ju faktiskt inte det minsta förvånade med tanke på hur människan agerar. Sedan har ju mänskliga civiiisationer uppstått och försvunnit en del utan att lämna några direkta spår efter sig. Den nuvarande civilisationen kommer förmodligen att gå åt samma håll beroende på överbefolkning, resursförbrukningen och miljöförstöringen och det kan vi förmodligen inte göra så mycket åt eftersom vi människor ju inte direkt är kända att dra åt samma håll. Jag frapperas ibland över hur enfaldiga vi människor ibland är när vi tror att allting kommer att lösa sig av sig själv.


JohnnyPresentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se