Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Torsdag 28 sept 10:57

  http://www.dagen.se/nyheter/kyrkor-i-protest-mot-nazistmarsch-i-goteborg-1.1032319 Om man nu menar allvar kan man ju låta alla Göteborgs kyrkklockor ljuda under hela tiden som demonstrationståget går men det vågar man väl inte. Då visar man ju verkligen vad man tycker om det här.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Onsdag 27 sept 10:44

  http://www.varldenidag.se/nyheter/kds-partistyrelse-vill-inte-se-lagstadgad-samvetsfrihet/repqiv!WN9vRXiLKbBDNH00QmeCZw/. Självfallet en icke fråga för KD eftersom det ju vore en formlig katastrof att gå ut i valet 2018 med ett krav om lagstadgad samvetsfrihet. De skulle bli påhoppad av alla andra partier och man skulle inte vinna några nya röster med ett sådant krav. Det förstår Ebba Busch Thor och partistyrelsen men det förstår ju inte en del av den konservativa delen av kristdemokraterna. Brinner man för den frågan kan man ju alltid rösta på kristna värdepartiet men "risken" att det skall komma in i riksdagen är ju mindre än 0.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Onsdag 27 sept 10:29

  http://www.dagen.se/ledare/frida-park-inte-statens-uppgift-att-prata-sex-med-ditt-barn-1.1031667 Man kan ju ana vart Frida Parks resonemang leder fram till. Självfallet skall barn få sin sexualundervisning i skolan, dels få de den via sina kompisar och dels via sina föräldrar. Att lägga över den enbart på föräldrar kan ju i slutändan bli en katastrof speciellt hos föräldrar med en inskränkt syn på sexualitet men även på vem man lever tillsammans med. Mina egna barn 5 till antalet har lärt sig lite här och var och det verkar ha fungerat väldigt bra och två av dem har själva barn i dag men ingen av dem är gifta utan lever i samboförhållande och det verkar fungera alldeles utmärkt. En av dem var gift men det slutade i en formlig katastrof. Dessutom så har de kompisar som lever med andra av samma kön vilket ju självfallet är helt ok för det är ju faktiskt deras livsval. Som förälder skall man vara lyhörd men inte inskränkande.


JohnnyAv Johnny Lestander - Tisdag 26 sept 23:51

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/6xn1o/wigh-ytterligare-ett-satt-for-partiet-att-smutskasta-mig. Visar ju bilden av vilket typ av parti som SD faktiskt är och hur oerhört toppstyrt det är. Dessutom har ju Hanna Wigh helt rätt i dels att man själv polisanmälde händelsen och dels den riksdagsman som utförde det sexuella övergreppet sade att de hade ett förhållande vilket ju då skall ta udden av det Hanna Wigh har berättat. En del har ju kommenterat och velat att Hanna skulle namnge vem det är men då skulle ju hon bli polisanmäld för förtal direkt som förundersökningen läggs ner vilket den ju kommer att göra. Det här är ju det som normalt händer när kvinnor anmäler sexuella övergrepp och våldtäkter att förundersökningen läggs ner på grund av bristen på bevis. Samtdigt kan Sverigedemokraterna och dess anhängare yla över att invandare begår sexuella övergrepp när de själv inte är ett dugg bättre.


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 26 sept 17:40

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/O4Gkw/utpekade-sd-toppen-nekar-jag-ar-oskyldig--vi-hade-en-bra-relation. Kommer självfallet att neka till döddagar eftersom han vet att han har stöd från partiledningen. Dessutom finns det förmodligen inga vittnen. Det innebär att ord står mot ord och ingenting går att bevisa. Förundersökningen kommer sedan att läggas ner och han går fri för det går inte att bevisa någonting. Dessutom kan ju inte media gå¨ut med hans namn eller Hanna eftersom han ju "bevisligen" är "oskyldig". Sedan om han verkligen är skyldig det får vi aldrig veta däremot kan vi ju spekulera i det oändliga. En som däremot kommer att drabbas är ju Hanna som ju kommer att få utstå spott och spe från sina forna kompanjoner. Men så länge som alla håller käft och berättar samma historia då klara man sig alltid.


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 26 sept 16:43

  http://www.dn.se/nyheter/politik/avhoppade-sd-politikern-hanna-wigh-slog-larm-till-partisekreteraren-i-varas/ Att Jomshof också ljuger är ju inte det minsta konstigt, eftersom det är klart som korvspad att han håller partiledaren om ryggen det gäller ju att visa en ena front utåt mot fienden. och i detta fallet främst Hanna. För är man enig och en polisanmälan görs vilket också är gjord och det inte finns några vittnen till övergreppen då blir det ord mot ord. Säkert kommer också partiledningen att vidmakthålla den goda vandel som de säger att den anklagade riksdagsmannen har. Sedan kommer förundersökningen att läggas ner eftersom brott ej kan styrkas. Hanna kan ju inte heller gå ut i media och säga vem det är eftersom hon ju riskerar åtal i sin tur för förtal om hon säger vem det är om förundersökningen läggs ner vilket förmodligen kommer att ske. Det kommer att sluta med att den enda förloraren är Hanna och svenska folket förståss eftersom ingenting kommer att hända.


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 26 sept 14:32

  http://www.dn.se/ledare/signerat/lisa-magnusson-nej-sverigedemokraterna-ar-inte-som-andra/n alldeles utmärkt ledare av Lisa Magnusson men det hjälper inte så mycket vad man än säger, oavsett vilken hederskultur man än har inom Sverigedemokraterna. Hur mycket man än skäller på dem eller avslöjar dem så är det bara som att hälla vatten på en gås det bara rinner av. För att bli Sverigedemokrat krävs ju inte speciellt mycket, man behöver inte förstå någonting, man behöver inte kunna någonting och man gör framför allt aldrig någonsin fel oavsett hur många skandaler som än avslöjas. Det sammanfattande ordet för att bli Sverigedemokrat med ett enda ord är att man behöver enbart vara korkad för att bli Sverigedemokrat något annat krävs inte.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 26 sept 12:59

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/E63wG/anklagad-sd-ledamot-tar-timeout. Vem kan tro på en kvinna och dessutom Sverigedemokrat när hon säger att en av hennes kollegor i riksdagen har tagit stryptag och kört in ett finger i underlivet. Om det hade varit sant då hade ju partiledningen med Jimmie Åkesson i spetsen för länge sedan kastat ut honom ur riksdagen och partiet. För visst är det så i ett parti med nolltolerans mot i princip allting.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ sannerligen med Blogkeen
Följ sannerligen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se