Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Torsdag 15 april 13:39

  Idag var fysioterapeuten hit med fler träningsprogram och det går framåt. Har varit ute i rullstol och kan ta mig från rullstol till bilsäte utan hjäp för igår var jag på datortomografi och träffade behandlande läkare och allt ser bra ut enligt röntgenbilderna. Om 6 veckor kommer slutröntgen att ske och då kommer jag att slippa korsetten om röntgenbilderna ser bra ut. Vi har satt upp flera delmål med arbetsterapeuten och arbetsterapeuten och en del är redan uppfyllda men målet är att kunna gå i slutet av sommaren utan hjälpmedel men kanske med en käpp som säkerhet.


Johnny

Av Johnny Lestander - Söndag 4 april 12:45

  Har ju legat på lasarett i 5 veckor och vården har varit fantastisk sedan har jag blivit opererade i min sönderslagna rygg med 3 krossade kotor en en spräkt samt sprickor i en del andra. För detta har jag betalat 300 kronor. Hade jag bott i USA utan sjukförsäkring då hade det varit lika bra att slå ihäl sig på en gång.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 2 april 09:59

  Länge sedan jag skrev något på min blogg av orsaker som jag skall skriva om här och en del läsare känner till vad som har hänt och andra inte alls. Jag halkade den 28 februari ner från garagetaket och hamnade på marken 3 meter nedanför och när jag flög genom luften tänkte jag att det här kommer att gå käpprätt åt h-vete. När jag landade på marken så hade jag ingen känsel i underkroppen och jag tänkte att nu blev jag förlamad. Men efter någon minut kunde jag röra på tårna men smärtan var obeskrivlig och jag skrek utöver mig och ville bara upp men personer i närheten höll fast mig. Skadorna var omfattade med 10 brutna revben och 4 krossade ryggkontor men ryggmärgskanalen hade klarat sig. Minns att jag lades in i ambulansen och sedan har jag inga minnebilder alls för tre veckor. Jag sövdes ner redan i ambulansen och låg i respirator i 14 dagar med vissa härlliga mardrörmmar när jag började vakna upp och jag som inte trodde att jag skulle klara av respirator vård. Fick även en blödning i levern vid fallet och fick även blod. Men blödningen upphörde av sig själv. Flögs ner till Umeå där ryggskadorna lagades och jag är numera steloperarad och jag kommer aldrig att fysiskt sett bli fultt återställd men jag kommmer att kunna gå  och stå men nu gäller det att lära sig gå och stå och bygga upp musklerna och det kommer att ta tid. Men när jag var som sämst så visste de inte om jag skulle överleva eller inte och hade nära döden upplevelser när jag svävar under taket och ser mig själv liggandes i min sjukhussäng. Men nu gäller rehabilitering och det kommer att ta tid men målsättningen är att kunna gå fullt ut när sommaren är slut. Jag kom nämligen hem i onsdags och det känns underbart att få vara hemma hos familjen. Ha en trevlig påsk.


Johnny

Av Johnny Lestander - Lördag 27 feb 00:31

  Tänka sig att ibland vill man skriva om än det ena och än det andra och det känns väsentligt just då och man har bra argument tycker man, men sedan när man sätter sig vid datorn och skall skriva då har man tappat suget och tappade sugar finns det gott om. Istället känner man sig trött och less och varför skall man skriva för man kan ju ändock inte förändra speciellt mycket. Man har nog hållit på alldeles för länge att engagera sig, började med politik redan vid 17 års ålder och istället kanske man borde fundera på vad man själv vill göra. Men sedan får man sina anfall och då skriver man antingen inlägg på sin blogg eller så en insändare till Piteå-tidningen som förhoppningsvis kommer in men det är ju inte alls säkert. Istället kan man blir sittande vid datorn och planlöst bläddrar man på olika sidor som man redan har bläddrat igenom eller så tittar på på ledare från olikar medier på Facebook eller så debattinlägg och de ena mer korkade än de andra ur ens perspektiv förståss. Som ett exempel så ville ju Frankrikes president Macron att vi inom EU skulle avstå 5 procent av vaccintilldelning och ge dessa vacciner till Afrika istället vilket jag ju tycker låter som ett alldeles utmärkt förslag ur Altruistisk synpunkt. Men det var inte populärt på sociala media där en del tycker att visst är Alturism bra men inte när det gäller vaccin. Självfallet skall vi ha först och sedan kan väl de från Afrika få men huvudsakligen att vi får första i sann Altruistisk anda. Nu skall jag varken bläddra eller skriva något mer och det jag har tänkt skriva om i flera dagar det kan få vänta ett tag till dess att suget kommer tillbaka.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 26 feb 00:04

 

Läste en insändare från den nybildade lokalavdelningen av moderaterna i Älvsbyns kommun och det var en intressant läsning eftersom de tycker tydligen att det är inte så farligt med dessa affärer inom den kommunala verksamheten så länge som de inte upprepas. Sedan blir det lite mer oklart om affärerna skulle upprepas för då måste de ju få någon form av konsekvens men vilken den konsekvensen kommer att bli får man inte riktigt något svar på när man läser deras insändare. Om man istället skulle använda sig av alternativet att låtsas som det regnar om affärerna upprepas så skulle det ge fel signaler. Men något svar från den nybildade lokalavdelningen av moderaterna får man inte av insändare utan man slås av att insändare inte ger några direkta svar på vad moderaterna i Älvsbyn vilja.

 

Johnny

Av Johnny Lestander - Torsdag 25 feb 23:35

  Nu kan man ju lägga upp en bild på Greger eftersom han blev fälld i domstol för bedrägerier och om det kan du läsa här. Men nu skall man ju inte hänga ut en medmänniska med tanke på att man även måste ha i åtanke för de som har blivit drabbade av bedrägerierna och det är en sorgerlig historia. Men nu skall han ju sitta inne i några år och då kan det ju förhoppningsvis inte hända så mycket från hans sida under tiden i fängelse. Gudskelov har man ju aldrig haft något att göra med Greger Sundman.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 22 feb 17:23

  Intressant att se vilka som är med i gruppen Mewas och som inte har anknytning till bekämpning av covid-19 ur medicinsk synpunkt utan som har åsikter om sådant som inte tillhör deras yrkesområden. Det är kommunikationsspecialister, människorättsaktivister, lärare, kriminologer, fil.kand i internationella relationer, telekomingenjörer, flygvärd, planarkitekt, god man. översättare, fil.kand, strategiska anlytiker och sociiolog. De är tydligen alla specialister på covid-19 och hur vi som land och medborgare skall förhålla oss till sjukdomen. Du kan läsa artikeln här.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 22 feb 11:15

  Nu har det gått 9 veckor efter vintersolståndet och nu har det blivit 6 timmar och 11 minuter ljusare vilket är 50 minuter sedan förra måndagen.


Johnny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se