Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Tisdag 8 aug 17:51

    http://www.dagen.se/ledare/elisabeth-sandlund-dar-vinet-gar-in-gar-vettet-ut-1.1005663 Förmodligen var det inte enbart ett glas vin som Anders Borg hade tagit utan förmodligen hade han blandat hej vilt eftersom det brukar bli så att man blandar vin, sprit och öl och dessutom att man röker. Det brukar innebära en bakfylla dagen efter. Jag är ju alkoholliberal och något annat kan jag ju inte vara för då skulle jag vara en stor hycklare eftersom jag festat mycket i yngre dar. Däremot har jag aldrig gjort det som Anders Borg påståtts ha gjort det vill säga, visat kuken, velat jämföra kukstorlekar, tagit andra män i skrevet samt kallat kvinnor för slampor och horor. Det finns ju inte heller någon förmildrande omständighet om han nu har gjort det som jag nyss har räknat upp. Man har ett ansvar för sina handlingar och då kan man inte skylla på alkoholen.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Tisdag 8 aug 17:19

  http://www.expressen.se/nyheter/m-vill-oppna-for-indraget-medborgarskap/. Intressant tanke som dock strider mot regeringsformens andra kapitel 7 § och man kan ju fundera om moderater och sverigedemokrater verkligen kommer att kunna ändra regeringsformen som ju som bekant är en grundlag. Det krävs nämligen två likalydande beslut med ett val i mellan för att en sådan ändring kan ske. Riksdagen kan även besluta om att om ett beslut om ändring har skett så kan man besluta om att en folkomröstning skall ske om beslutet och beslutet i folkomröstningen angående ändring av grundlag är sedan bindande. Nu tror jag inte att det kommer att bli aktuellt utan det här handlar om ren och skär populism och ingenting annat. Moderater och Sverigedemokrater försöker att själa väljare av varandra.


Johnny


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Tisdag 8 aug 11:00

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/KV56E/uppmanar-departementet-att-inte-prata-klimatforandring. Tycker att det är helt underbart att Donald Trump tror att klimatförändringarna försvinner bara för att han inte tror att de finns. Men han är ju lika imbecill som alla andra  högerpopulister.


Johnny

Av Johnny Lestander - Tisdag 8 aug 10:40

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dVKb1/elisabeth-massi-fritz-rekordsnabb-handlaggning. Någon som är direkt förvånad över att förundersökningen faktiskt är nedlagd. Undrar om en vanlig svensson som du och jag hade gjort samma sak som Anders Borg hade förundersökningen blivit nedlagd då?


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 7 aug 22:37

  http://www.varldenidag.se/ledare/vem-vagar-tala-rakt-om-pride/repqfn!camESJCVofbqazBTk0HhsA/. Problemet är det finns grupper av människor som har problem med utlevd sexualitet och det är dels vissa delar av religiösa grupper som t.ex kristna och muslimer samt grupper på högerkanten som t.ex Sverigedemokrater och Nazister. Den första gruppen har fått för sig att deras gud bryr sig om vilken sexuell läggning som människor har, när det i verkligheten är de själva som har skapat den uppfattning med deras tolkning av vad deras gud vill. Den andra gruppen är dels influerad av den första gruppen men då brukar kalla att det finns något som är onaturligt (pervest). 


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 7 aug 22:08

  http://www.varldenidag.se/ledare/en-slopad-heteronorm-ar-ingen-liten-bagatell/Bbbqfn!xZAgKjhDCYqBCfx0sXdkwQ/. Förespråkar en norm där man exkluderar människor på grund av sexuell läggning. Självfallet får han ha den åsikten, jag "tror" däremot inte att gud exkluderar människor på grund av sexuell läggning. Jag tror däremot att det finns människor likt Olof Edsinger som exkluderar människor på grund av en sexuell norm och använder Gud, Jesus och Bibeln som slagträ i debatten. Tänk att det faktiskt är möjligt att tro på samma gud  men samtidigt ha en sådan diamentralt motsatt uppfattning om betydelsen av sexuell läggning.


Johnny

Av Johnny Lestander - Måndag 7 aug 20:40

  http://www.dn.se/sthlm/miljopartist-kallade-somalier-for-cancersvulst/. Har tydligt uttryckt sig så och om det kom från en Sverigedemokrat så hade det ju varit förståligt. Men nu kom det från en miljöpartist och då är det inte acceptabelt. Tydligen skrev han det i fyllan och villan och det inte bara Anders Borg som gör dumma sakter i fyllan och villan.


Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se