Senaste inläggen

Av Johnny Lestander - Lördag 3 juni 22:05

  http://www.dagen.se/debatt/skilsmassa-ar-aldrig-den-enkla-vagen-1.974981#cxrecs_s. Lisa Minnhagens debattinlägg var faktiskt väldigt tänkvärt framför allt med en icke dömande bibelsyn vilket ju är att föredra framför domedagsprofeternas bibelsyn. Däremot så har ju kärleken ingenting med om man är gift eller icke och kärleken blir ju inte starkare för att man inför en präst lovar det eller det. Kärleken kan ju faktiskt upphöra oavsett om  man är gift eller sambo eller om man lovat gud eller lovat varandra evig kärlek och evig trohet men så enkelt är ju faktiskt inte livet. Dessutom tror ju jag inte på en gud som dömer människor efter deras handlingar men det har ju sin orsak i att jag tror på en gud som ser oss som vad vi faktiskt är nämligen människor med alla de fel och brister men även de goda sidor som vi har.


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 3 juni 17:48

 http://www.varldenidag.se/kronikor/det-ar-nagot-fundamentalt-fel-pa-rattsvasendets-syn-pa-sexualbrott/Bbbqed!SeZZNjpM4BKfSXVkiLND1Q/. Vilken bra krönika som verkligen sätter tummen på problematiken eftersom tillämpningen av lagen om sexualbrott ju närmast är att betrakta som löjlig. Undrar hur länge det kommer att dröja innan någon börjar använda sig att själva döma och dessutom utfärda domar och då blir det förmodligen inga 12 veckors fängelse. 


Johnny

ANNONS
Av Johnny Lestander - Lördag 3 juni 17:36

  http://www.dagen.se/blasfemiparagrafen-avskaffad-i-danmark-1.976399 Kan väl konstatera att det inte är en dag försent. Trodde faktiskt inte att ett västerlänskt land fortfarande hade dylika paragrafer. 


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 2 juni 21:24

  Lyssnar ofta på countrymusik eftersom det är en musikform som jag verkligen uppskattar och alltid har gjort och framför allt i den berättande form som ju countryn ju är. Rytmen och texterna är ju det som gör countryn så bra.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 2 juni 21:20

  http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/a/dK35A/ingen-tjej-ska-behova-fa-penisbilder. Gillar verkligen Linnéa Claeson och hennes sätt att bemöta dessa dårfinkar och det finns tyvärr gott om dessa dårfinkar och det enda man ju kan konstatera är ju att några hjärnceller har de förmodligen inte kvar eller så har de satts sig i underlivet. Hur fan är dessa "män" funtade och kalla dem för män är ju förnedrande för alla riktiga "män".


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 2 juni 21:09

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/0RmeM/kinberg-batra-utser-sina-syndabockar. Tycker hon är helt underbar när hon säger att det är hennes fel att moderaterna går kräftgång och sedan sparkar hon två stycken som hon har utsett till syndabockar, trots att det är hennes fel, hur går det ihop? Kommer hennes trovärdighet att öka på det här sättet och jag måste säga att det tvivlar jag verkligen på. Samtidigt måste de ju de andra partierna jubla med henne som partiledare, likväl som Ebba Busch Thor och Jan Björklund som partiledare för KD och L.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 2 juni 21:03

  http://www.aftonbladet.se/ledare/a/RgLPa/birgitta-ohlsson-inser-att-alliansen-har-dott. Bra öedare som faktiskt sätter fingret på punkten att blockpolitiken faktiskt är död och att blocken inte kan regera utan att ta hänsyn till Sverigedemokraterna om man inte går över blockgränserna för det är enda sättet att få handlingskraftig regering om man nu inte vill ha med de konservativa krafterna inom moderaterna, kristdemokraterna som förhoppningsvis åker ut samt Sverigedemokraterna.


Johnny

Av Johnny Lestander - Fredag 2 juni 20:53

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/nEpyL/kathy-griffin-trump-och-hans-arme-har-krossat-mig. Donald Trump gillar tydligen inte att man driver med honom, men att han skall ha rätten av driva med vem han vill och på vilket sätt han själv vill det är ok. Tycker att man visst kan skämta på det här sättet och speciellt med en dårfink som Donald Trump.


Johnny

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se